QUOTE(mine @ 2007 05 08, 16:02)
Sveikutes!Mano Rugilyte valgo labai mazai,mes dar nepriaugom to svorio,kuri nuviduriavom per Rota virusa.nesveria nei 10kg.per tas ligas nebuvo laiko nuvaziuot pas endokrinologus,tai prisiregistravau 24d.Jei kasdien nekepciau blynu ir nevirciau varskeciu,tikriausia nevalgytu nieko...

: :

Toniukui,kaip malonu mamytei klausytis ciauskaliaus.
Dar noreciau mamyciu patirties,pratinant ant puoduko.kaip sekasi,nuo kada pradejot.Rygilyte visada pasteni ir padaro,nors kelis laselius,kai pasodinu,ir rodo i tualetini pop.,kad nusluostyt.gal jau laikas,gal reiketu man neapsileist???
truputi pagirsiu savo panele,mes su pampersais nebeturejom jokiu reikalu nuo metu,tai nuo metu ant puodelio ir sedejom,tuo labai stebejos daug kas,mes net nakciai nebededavom pampersu,tiesiog kai ji pradedavo nakti vartytis,nepatingedavau atsikeldavau ir ja ant puoduko pasodindavau,su puoduku mano mergina mielai bendravo,jei reikdavo i kelione vaziuot net nesileisdavo pampersu uzdet,tai visur su savimi puoda veziodavaus

,bet uztad rezultatas jokiu slapiu kelniu-viskas i puoduka
Papildyta:
QUOTE(mine @ 2007 05 08, 16:02)
Sveikutes!Mano Rugilyte valgo labai mazai,mes dar nepriaugom to svorio,kuri nuviduriavom per Rota virusa.nesveria nei 10kg.per tas ligas nebuvo laiko nuvaziuot pas endokrinologus,tai prisiregistravau 24d.Jei kasdien nekepciau blynu ir nevirciau varskeciu,tikriausia nevalgytu nieko...

: :

Toniukui,kaip malonu mamytei klausytis ciauskaliaus.
Dar noreciau mamyciu patirties,pratinant ant puoduko.kaip sekasi,nuo kada pradejot.Rygilyte visada pasteni ir padaro,nors kelis laselius,kai pasodinu,ir rodo i tualetini pop.,kad nusluostyt.gal jau laikas,gal reiketu man neapsileist???
jeigu Rugilyte jau kazka daro i puoduka gal ir toliau pratinkites,tuo labiau,kad zino kur naudojamas tol.popierius

as manyciau,kad tikrai laikas