Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Mažius šįryt labai ilgai miega jau vėluojam į darželį doh.gif
Tai ką tokio smagaus nuveikėt savaitgalį trude?
Mūsų savaitgalis neįpatyngas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 05 08, 09:20)
Mažius šįryt labai ilgai miega jau vėluojam į darželį doh.gif
Tai ką tokio smagaus nuveikėt savaitgalį trude?
Mūsų savaitgalis neįpatyngas schmoll.gif

Buvom burbiškių dvare, žiūrėjo į žydinčias tulpes thumbup.gif Labai mano mažylei patiko 4u.gif vos atitraukėm ją nuo tokio grožio ir spalvų 4u.gif
vėliau kepem šašlykus pas močiutę, o vakar ir pas kitą močiutę buvom ax.gif
Oras visada buvo geras, šiltas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mes irgi vakar diena labai smagiai praleidom.Buvom Sakiuose pas draugus 4u.gif
Siandien oras nekoks schmoll.gif net namuose isijungiau sildyma doh.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės,nu orelis tai šiandien bjiaurus,lyja,tai visi gulinėjam.Nieko nesinori daryti.
Gerai,kad savaidgali buvo gražus oras thumbup.gif ,aplankėm močiutes,pasveikinom,ir visa šeimyna Palangoje dienele praleidom thumbup.gif .Smagiai laika praleidom thumbup.gif
Skaiciau kokenyte,kad triušiuka dekoratyvini ieškojot pirkt,tai ir gera pasidarė doh.gif mes toki turim,ir be galo gailimės,gražu kol mažas,o dabar tai tik šiukšlės ir vargas doh.gif .Musiškui jau 2metai,vaikai dar maži juo rupintis,tai man tenka ta misija perimti ax.gif .Kiekviena diena keliasdešimt kart aplink apšluoti,valgo ne bet ka ir ne viska gali duoti.Nu žodžiu dar vienas vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 05 08, 12:25)
Sveikutės mamytės,nu orelis tai šiandien bjiaurus,lyja,tai visi gulinėjam.Nieko nesinori daryti.
Gerai,kad savaidgali buvo gražus oras thumbup.gif ,aplankėm močiutes,pasveikinom,ir visa šeimyna Palangoje dienele praleidom thumbup.gif .Smagiai laika praleidom thumbup.gif
Skaiciau kokenyte,kad triušiuka dekoratyvini ieškojot pirkt,tai ir gera pasidarė doh.gif mes toki turim,ir be galo gailimės,gražu kol mažas,o dabar tai tik šiukšlės ir vargas doh.gif .Musiškui jau 2metai,vaikai dar maži juo rupintis,tai man tenka ta misija perimti ax.gif .Kiekviena diena keliasdešimt kart aplink apšluoti,valgo ne bet ka ir ne viska gali duoti.Nu žodžiu dar vienas vaikas biggrin.gif

Ir as labai norejau nupirkti maziams triusiuka,bet dabar sia minti atidesiu velesniam laikui,nes maziai tikrai dar per mazi blush2.gif
Atsakyti
4u.gif senokai jau rasiau jums.Paskaityt laiko uztenka, o parasyt blush2.gif
Turiu cia toki klausimeli.Apie vaiku apetita noriu paklaust.Mano Akvile tai megeja essen.gif gerai ir daug .O kaip jusu vaikuciai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joole2 @ 2007 05 08, 13:42)
Turiu cia toki klausimeli.Apie vaiku apetita noriu paklaust.Mano Akvile tai megeja  essen.gif gerai ir daug .O kaip jusu vaikuciai? g.gif

maniske tai buna dienu,kad koki sumustini suvalgo arbatos stikline ir daugiau nieko neisiulisi doh.gif ,bet siaip tai ji valgo normaliai negaliu pasakyti,kad daug,ji po truputi,bet daznai ax.gif ir dar pastebejo,kad kiek seniau norejo saldumynu tai dabar ju isvis nebenori,nu labai retai ax.gif g.gif
Atsakyti
Tai jau ir is nuotraukyciu matosi, kad nedaug valgo biggrin.gif tai ne mano burbuliukas (labai pyksta kai taip sakau) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joole2: 08 gegužės 2007 - 12:02
Toniukas siandien labai graziai pasake LYJA thumbup.gif ,tai tiek dziaugiausi thumbup.gif Dabar uzsilipes ant kedes,ziuri per langa ir sako lyja thumbup.gif

Toniukas,tai labai daug valgo,kaip uz penkis doh.gif Pradejau riboti jam maisto dozes,tai jis mane net musa jeigu jam ko neduodu doh.gif Man baisu,kad jis tiek daug valgo,paskui ir naktim blogai miega doh.gif
Atsakyti
Sveikutes!Mano Rugilyte valgo labai mazai,mes dar nepriaugom to svorio,kuri nuviduriavom per Rota virusa.nesveria nei 10kg.per tas ligas nebuvo laiko nuvaziuot pas endokrinologus,tai prisiregistravau 24d.Jei kasdien nekepciau blynu ir nevirciau varskeciu,tikriausia nevalgytu nieko... g.gif g.gif g.gif : :
clap.gif clap.gif clap.gif Toniukui,kaip malonu mamytei klausytis ciauskaliaus.
Dar noreciau mamyciu patirties,pratinant ant puoduko.kaip sekasi,nuo kada pradejot.Rygilyte visada pasteni ir padaro,nors kelis laselius,kai pasodinu,ir rodo i tualetini pop.,kad nusluostyt.gal jau laikas,gal reiketu man neapsileist???
Atsakyti
QUOTE(mine @ 2007 05 08, 16:02)
Sveikutes!Mano Rugilyte valgo labai mazai,mes dar nepriaugom to svorio,kuri nuviduriavom per Rota virusa.nesveria nei 10kg.per tas ligas nebuvo laiko nuvaziuot pas endokrinologus,tai prisiregistravau 24d.Jei kasdien nekepciau blynu ir nevirciau varskeciu,tikriausia nevalgytu nieko... g.gif  g.gif  g.gif  : :
clap.gif  clap.gif  clap.gif Toniukui,kaip malonu mamytei klausytis ciauskaliaus.
Dar noreciau mamyciu patirties,pratinant ant puoduko.kaip sekasi,nuo kada pradejot.Rygilyte visada pasteni ir padaro,nors kelis laselius,kai pasodinu,ir rodo i tualetini pop.,kad nusluostyt.gal jau laikas,gal reiketu man neapsileist???

truputi pagirsiu savo panele,mes su pampersais nebeturejom jokiu reikalu nuo metu,tai nuo metu ant puodelio ir sedejom,tuo labai stebejos daug kas,mes net nakciai nebededavom pampersu,tiesiog kai ji pradedavo nakti vartytis,nepatingedavau atsikeldavau ir ja ant puoduko pasodindavau,su puoduku mano mergina mielai bendravo,jei reikdavo i kelione vaziuot net nesileisdavo pampersu uzdet,tai visur su savimi puoda veziodavaus doh.gif ,bet uztad rezultatas jokiu slapiu kelniu-viskas i puoduka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mine @ 2007 05 08, 16:02)
Sveikutes!Mano Rugilyte valgo labai mazai,mes dar nepriaugom to svorio,kuri nuviduriavom per Rota virusa.nesveria nei 10kg.per tas ligas nebuvo laiko nuvaziuot pas endokrinologus,tai prisiregistravau 24d.Jei kasdien nekepciau blynu ir nevirciau varskeciu,tikriausia nevalgytu nieko... g.gif  g.gif  g.gif  : :
clap.gif  clap.gif  clap.gif Toniukui,kaip malonu mamytei klausytis ciauskaliaus.

jeigu Rugilyte jau kazka daro i puoduka gal ir toliau pratinkites,tuo labiau,kad zino kur naudojamas tol.popierius thumbup.gif as manyciau,kad tikrai laikas
Atsakyti
QUOTE(joole2 @ 2007 05 08, 12:42)
Turiu cia toki klausimeli.Apie vaiku apetita noriu paklaust.Mano Akvile tai megeja  essen.gif gerai ir daug .O kaip jusu vaikuciai? g.gif

Maniškis valgo labai mažai,kai buvo mažesnis metų tai išvis kelias dienas būdavio kad nevalgo tik arbatą geria,o dabar bent jasu kokį suasainį ar jogurtą per dieną suvalgo,bet mėsos bulvių žuvies košių tai niekaip neiduosi,va kaip minė sakė tik blynai ir blynai arba nieko doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 05 08, 13:24)
Toniukas siandien labai graziai pasake LYJA thumbup.gif ,tai tiek dziaugiausi thumbup.gif Dabar uzsilipes ant kedes,ziuri per langa ir sako lyja thumbup.gif

Koks šaunuolis biggrin.gif wub.gif maniškis tai sako kapt katp,nes aš jį mokinau sakyt krapt krapt krapnoja lietus doh.gif tai vaiką dar sumaišiau pati per mandriai mokindama doh.gif
Atsakyti