Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(saulesmamyte @ 2007 05 08, 12:24)
Toniukas siandien labai graziai pasake LYJA thumbup.gif ,tai tiek dziaugiausi thumbup.gif Dabar uzsilipes ant kedes,ziuri per langa ir sako lyja thumbup.gif

Toniukas,tai labai daug valgo,kaip uz penkis doh.gif Pradejau riboti jam maisto dozes,tai jis mane net musa jeigu jam ko neduodu doh.gif Man baisu,kad jis tiek daug valgo,paskui ir naktim blogai miega doh.gif

saunuoliukas toniukas. wub.gif wub.gif wub.gif o mano duktereciai tai normalaus maisto isiulysi tik vargais negalais. galima sakyt tik saldumynais ir pienutu, kaip ji sako, gyva. doh.gif
vilte, godute isties super. thumbup.gif mano duktereciai 2m ir penktas menesiukas eina, o dar viska daro i pampius. ax.gif pries pusmetuka kaip jau buvo beveik pripratus sest ant puoduko, besimuistydama kaip krito nuo jo, uzsigaudama galvyte, iki siol dar jo bijo. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
atsimenu kai Godai buvo truputi virs dvieju metuku ir jai dare pirmaja sirdutes operacija,tai kita diena po operacijos renimacijoje kai ji jautesi truputuka gereliau ji pradejo pykt,kad sesutes jai uzdejo pampersa ir ji nieko i ji nedare,tai sesutes issigando,kad ji ilga laika nesisioja,tai kiek man kainavo kol ja prisnekinau,kad kol kas sisiu darytu i pampersa o kai tik pasijus geriau tuoj nuimsiu pampersa ir gales vel sest ant puoduko,tai tik ja perkele i palata tai ji iskart pareikalavo nuimt pampersa doh.gif labai jau ji nemego ju kazkodel g.gif geriau ji draugavo su puoduku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 05 08, 18:10)
atsimenu kai Godai buvo truputi virs dvieju metuku ir jai dare pirmaja sirdutes operacija,tai kita diena po operacijos renimacijoje kai ji jautesi truputuka gereliau ji pradejo pykt,kad sesutes jai uzdejo pampersa ir ji nieko i ji nedare,tai sesutes issigando,kad ji ilga laika nesisioja,tai  kiek man kainavo kol ja prisnekinau,kad kol kas sisiu darytu i pampersa o kai tik pasijus geriau tuoj nuimsiu pampersa ir gales vel sest ant puoduko,tai tik ja perkele i palata tai ji iskart pareikalavo nuimt pampersa doh.gif labai jau ji nemego ju kazkodel g.gif geriau ji draugavo su puoduku rolleyes.gif

niu tai tikrai saunuolyte godute, tikrai. thumbup.gif nes as isvis kiek dabar zinau ir pazystu mazu vaikuciu visi kazkur tik nuo 2, 5 m. pamazu pradeda i puodukus daryt ir gana nelengvai pripranta kazkodel. g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Gabytę pratinu nuo kokiu 9 mėn. Bet iš pradžių tikšiaip pažaizdavom. o jau nuo metų prasidėjo rimtas darbas ax.gif dabar visaip būna, kartais prasėdi ir nieko nepadaro, o kartais nors ir lašelį, bet padaro bet ant puoduko visada noriai sėdi. matyt patogų puodą įsitaisėm:super vasarą sakiau, jau reiks be pampersų pratint 4u.gif
Atsakyti
sveikos. Tikrai nespeju skaityt. Visiskas pravalas.
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2007 05 08, 09:28)
Buvom burbiškių dvare, žiūrėjo į žydinčias tulpes  thumbup.gif Labai mano mažylei patiko  4u.gif vos atitraukėm ją nuo tokio grožio ir spalvų  4u.gif
vėliau kepem šašlykus pas močiutę, o vakar ir pas kitą močiutę buvom  ax.gif
Oras visada buvo geras, šiltas 4u.gif

siandien destytoja apie ji sake tai taip uzsimaniau nuvaziuot, tik tikriausiai nuo Kauno labai toli
Atsakyti
Akvile ant puodo pradejau sodinti kai jai buvo metukai.Cia viskas tai nieko,bet dar ir dabar jai patinka ant puoduko pasedet biggrin.gif,tik slepiasi aisku, kad niekas nematytu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joole2: 08 gegužės 2007 - 20:25
Labutis. Aš jau bandžiau savo vaikiną žaidžiant pasodint ant puodo, tai pasipiktino biggrin.gif . Dabar nesodinu, laukiu kol pamirš, kad pasipiktino biggrin.gif . Tie pampersai nėra malonu. Triusikučiai daug mieliau. Bijau vasaros, kai bus karšta, jaučiu kaip jis lups tuos pamperius nuo savęs doh.gif . Reikia pradėt mokyt, gal po truputį pradės daryt. Tik kaip čia neperdozavus, kad paskui iš vis nesės.

Pasigirsiu ir aš blush2.gif . Mano zuikis pradėjo skiemenuot. Ir taip aiškiai ir kaip aktyviai. Aplamai, paskutines dvi savaites neatpažįstu. Taip pasikeitė. Pradeda ropoti, pradėjo skiemenuoti, o jau noras bendrauti doh.gif . Laksto su tuo vaikštuku po virtuvę ir gaudo kas ne vietoj. Jau nebegaliu nei rankinės ant kėdės pakabinti, kaip buvau įptarus doh.gif biggrin.gif . Kaip katinas - pamato ir puola. Viskas įdomu, viską čiupina. Esu tokia laiminga wub.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės,orelis pas mus ne koks,toks rudeniškas verysad.gif tai ir dienelė nusimato namie praleisti.Aš užkibau dėl tu delfinu terapijos,jei kas bandė registruotis,gal galėtu numeriuka mum atsiusti ax.gif .O gal kas pajudėjo ir jau vyksta registracija,jei ne tada kitais keliais pabandysiu,gal kas pavyks g.gif ,esu uzsidegus blush2.gif

Dėl puoduku tai smagu,kad jusu vaikuciai tokie protingi,o as su dičkiu baigiu suvargti doh.gif kartais prašosi,kartais ne.tai ir vaikšto dar su pampu blush2.gif
mes kartu su jumis sviesi spalva džiaugiamės 4u.gif kiekvienas vaiko žingsnis i prieki suteikia be galo daug džiaugsmo thumbup.gif
turiningos dienelės visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man irgi įdomi ta delfinų terapija. Įdomu kiek kainuoja ir kokios galimybės patekti? Gal kas žinot kokios trukmės vienas kursas?

Ačiū Dangire 4u.gif wub.gif . Ir aš džiaugiuosi visų mūsų mažylių ir didesnių mūsų zuikučių kiekvienu mažesniu ar didesniu pasiekimu wub.gif thumbup.gif . Jie tokie nepaprasti pas mus 4u.gif wub.gif .

Papildyta:
joole2, tavo paveiksliukas super thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Negaliu atsižiūrėti lotuliukas.gif . Kaip jūs juos pasidarot? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
sveikutes pas mus dienele tikiuos neapniuks dabar saulute sviecia smile.gif .sviesi spalva kaip faina,kad mazylis tiek daug skiemenuoja,tai tuoj sulauksit ir zodeliu thumbup.gif .Del delfinu terapijos tai mes kai ten buvom nuvaziave tai mums rode filmuka ir leido stebeti terapijos seansa,ten buvo berniukas autistas.Liepe mums tyliai sedet,kad neblaskytume berniuko ir delfinu,ta terapija tai berniukas daug liete delfina jis taip smagiai krykstavo,berniukui tai suteigdavo labai daug geru emociju...kita kart buvom stebeti delfinu pasirodymo,Godai labai patiko.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Labai dziaugiuosi jusu mazyliu pasiekimais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

As Toniuka pradejau sodinti ant puoduko praita vasara ir mums pavyko.Tik pasodinau viena karta ir jis pradejo prasytis.Dabar jau is vis pampersu nenaudojam ir su jais nedraugaujam mirksiukas.gif

Del delfinu skambinau praitais metais pasiklausti,tai kaina vienam uzsiemimui buvo 250Lt ir pirmumas yra autistukams 4u.gif Ir as buvau uzsidegus del delfinu,bet,kai suzinojau,kad musu maziams nekompensuoja ir tokios kainos,tai apsiraminau.O nuo vieno karto tikrai nebus jokio efekto.Reikia kokiu 10kartu,tai kiek kainuotu? doh.gif Gal siemet jau keitesi tvarka? 4u.gif
Atsakyti
taip kainuotu nemazai o kur dar viesbutis,pragyvenimas tas desimt dienu,gerai jei yra giminiu ten,o jei nera?
Atsakyti