Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 04, 12:01)
Tada viskas aišku. Teks Dujokaukee'i kraustytis kur kitur, kur gražaus gyvenimo netemdo tokios tamsios temos, kaip "vaikai" verysad.gif

Neišeik 4u.gif Kaip mes be to tavo jaunatviško maksimalizmo verysad.gif Pasilik.... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 04, 14:09)
Dujokaukee, argi mes tavęs nepalaikėme, kai įskaitas laikei? rolleyes.gif Ar kumštukų nelaikėm ir nesidžiaugėm tavo sėkme?
Juk kiekviena pergalė yra didelis džiaugsmas už kitą žmogų, kas naują darbą gavo-valio, pasidžiaugiam, kam mokslai gerai sekasi, irgi puiku, kas vaikų laukiasi-fantastika!
Kaip galima išskirt, kurios džiaugsmas didesnis, svarbesnis?

Nu miargos, aš tai niekada nesakysiu, kad kalbat ne į temą! 4u.gif

Kas sakė, jog nesidžiaugiu? blink.gif Džiaugiuos. Prašau, gimdykit, džiaukitės. Ar aš draudžiu? blink.gif Aš tik apie save kalbu, jog turiu tam tikrą polinkį į agresiją vaikam. Nekenčiu aš jų dry.gif Man tik įdomu apie juos skaityti, bet nieko daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Viskam savas laikas, laikas-mokslams, laikas-studijoms, laikas-šeimai, laikas-vaikučiams ir t.t.

Suaugsi ir pati to norėsi, pamatysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2007 05 04, 12:07)
Normali situacija:
1. Skolinimąsis gali suardyti draugystę. Jei neduokdieve negalėsi sutartu laiku grąžint skolos mirksiukas.gif
2.Gera širdelė-plika šiknelė,t.y. jei bus visų gaila ir pati tokia būsi biggrin.gif
Žiauriai atrodo ir žiauriai skamba,bet tokia tikrovė,kaip ir sotus,kad alkano neužjaučia doh.gif

tai ne konkreti situacija, bet analogišką pavyzdį sugalvojau....

va dėl to kad sotus alkano neužjaučia tai tiesa ;/
Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 04, 12:12)
Kas sakė, jog nesidžiaugiu? blink.gif Džiaugiuos. Prašau, gimdykit, džiaukitės. Ar aš draudžiu? blink.gif Aš tik apie save kalbu, jog turiu tam tikrą polinkį į agresiją vaikam. Nekenčiu aš jų dry.gif Man tik įdomu apie juos skaityti, bet nieko daugiau schmoll.gif

ko čia parinies? viskas yra gerai....dabar nekenti vėliau mylėsi.....

oj mergos, kaip aš norėčiau vaiko verysad.gif žinau anksti, ne tiek kad anksti bet nebus vaikų kol nebus socialinių garantijų ir išsilavinimo
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 05 04, 14:14)
Viskam savas laikas, laikas-mokslams, laikas-studijoms, laikas-šeimai, laikas-vaikučiams ir t.t.

Suaugsi ir pati to norėsi, pamatysi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu kodėl turi būtinai būti TAIP? verysad.gif Kodėl negali gyvenimas būti KITOKS? verysad.gif Taip nesąžininga. Kodėl mes visi turime paklųsti kažkokiems dėsniams, o ne kurti kažką savo? Kodėl būtinai turi būti ta juosta: studijos-meilė-šeima-vaikai-darbas-anūkai-mirtis? Aš norėčiau tam tikrus punktus išbraukti ir vietoj jų įrašyti visai kitus. Žinau, galbūt ir kiti tai norėtų, tačiau esame pavaldūs kažkokiai didesnei jėgai, pagal kurią turi elgtis taip, kaip gamta liepia elgtis. O aš taip nenoriu. Aš noriu, jog mano gyvenimas būtų kitoks, nei milijardo taip pat gyvenančiųjų. AŠ noriu gyventi taip, kaip aš noriu.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 04, 12:19)
verysad.gif Taip nesąžininga. Kodėl mes visi turime paklųsti kažkokiems dėsniams, o ne kurti kažką savo?

tai palauk gal pirma mirštam o paskui gimstam? arba padarom tiap, kad žemė suktūsi į priešingą pusę pagal savo ašį, arba pakeičiam dar daug dėsių...ką? gal įmanoma?
Atsakyti
Tai ir GYVENK, kas Tau draudžia?

Keistai kalbi, gali tą grandinę perstatinėti pagal save, gali kažką išbraukti, bet kartais gyvenimas iškrečia dauuuggg staigmenų, kurių gal visai net neplanavai ir nesitikėjai, bet dėl to mes ir gyvenam, dėl to ir džiaugiamės ar liūdim.

Gaila, bet tik mirtimi jis ir baigiasi, čia tai jau nepasirinksi. lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 05 04, 14:23)
tai palauk gal pirma mirštam o paskui gimstam? arba padarom tiap, kad žemė suktūsi į priešingą pusę pagal savo ašį, arba pakeičiam dar daug dėsių...ką? gal įmanoma?

Tsk, gi aš ne apie mirtį kalbėjau schmoll.gif O apie gyvenimo patį principą. Tsk, jei nesuprantat ką skaitot, tai gal geriau ir nutylėkit. Man gi ne penki metai, juk žinau, kad Žemės sukimosi krypties nepakeisi. Irgi mat, mokytojos.
Papildyta:
Ir iš vis... nusibodo viskas. Man šiandien rašinio konkurso apdovanojimas, tikiuos, gal ką laimėsiu. Sėkmės galit nelinkėt, nes aš pati jos sau pasilinkėjau. Dabar man reikia kuo pozityviau nusiteikti.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 04, 12:30)
Tsk, gi aš ne apie mirtį kalbėjau schmoll.gif O apie gyvenimo patį principą. Tsk, jei nesuprantat ką skaitot, tai gal geriau ir nutylėkit. Man gi ne penki metai, juk žinau, kad Žemės sukimosi krypties nepakeisi. Irgi mat, mokytojos.

konstitucijoje yra straipsnis apie sąžinės laisvę, taigi, ką noriu tą sakau....
žemės sukimosi krypties nepakeisi, taigi nepakeisi ir to.... gali keisti savo tai įmanoma.... gal dabar pasikeisk? sterilizacija ir puiku, jau dabar nulemtum savo gyvenimo krypti, išbrauktas epizodas "vaikai anūkai" o tu būtum dabar patenkinta jeigu tavo mama būtų taipgalvojusi? džiaugtųmeisi jeigu nebūtum gimusi? gal mama troško karjeros....(nežinau kokia situacija buvo) bet va esi tu.... esi svarbiausias jos turtas...tia blogai?
pirk deimantus auksą platina...oj turėsi brangenybių...rolseroyse naują bmw ar jaguar'ą tai nėra turtas schmoll.gif didžiaugios brangenybės gyvenimo yra vaikai.... už savo krikšto dukrą nemirktelėjusi atiduočiau gyvybę....
Atsakyti
ir aš džiaugiuos dėl busVakarės, SVEIKINU smile.gif

kas cia apie offtopic'us per kalbos? huh.gif juk tai gyvas pavyzdys: kiek kartų temose skaičiau busVakarės pasisakymus apie didelį norą, apie tikėjimą. ir va: oplia - YRA! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 05 04, 14:40)
konstitucijoje yra straipsnis apie sąžinės laisvę, taigi, ką noriu tą sakau....
žemės sukimosi krypties nepakeisi, taigi nepakeisi ir to.... gali keisti savo tai įmanoma....  gal dabar pasikeisk? sterilizacija ir puiku, jau dabar nulemtum savo gyvenimo krypti, išbrauktas epizodas "vaikai anūkai"  o tu būtum dabar patenkinta jeigu tavo mama būtų taipgalvojusi? džiaugtųmeisi jeigu nebūtum gimusi? gal mama troško karjeros....(nežinau kokia situacija buvo) bet va esi tu.... esi svarbiausias jos turtas...tia blogai?
pirk deimantus auksą platina...oj turėsi brangenybių...rolseroyse naują bmw ar jaguar'ą  tai nėra turtas  schmoll.gif  didžiaugios brangenybės gyvenimo yra vaikai.... už savo krikšto dukrą nemirktelėjusi atiduočiau gyvybę....

Aga. Žinau, nepažįsti manęs, tačiau aš jau rašiau, jog materialūs dlaykai manęs visai nedomina. Bet tau gerai. Tu kažką turi. Aš neturiu nieko. Ir tuo džiaugiuosi. Bent jau galva neskauda ir kietai miegu. Ir už nieką gyvybės aukoti nereiktų.

VISKAS. Raukiam šitą temą, nes man jau rūgštingumas nuo tų visų nesąmonių kyla. O pati didžiausia pasaulio nesąmonė esu aš lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal yra Vijurkai netycia noras sios temos statistika pravest?? lotuliukas.gif Tiksliau kreive nubraizyt? Nuo ko pradejom, kur atslugom, kuo baiginejam... O del to, kad jai gaunasi ir ne karta tai dare...
Atsakyti