Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 04, 12:44)
Aga. Žinau, nepažįsti manęs, tačiau aš jau rašiau, jog materialūs dlaykai manęs visai nedomina. Bet tau gerai. Tu kažką turi. Aš neturiu nieko. Ir tuo džiaugiuosi. Bent jau galva neskauda ir kietai miegu. Ir už nieką gyvybės aukoti nereiktų.

VISKAS. Raukiam šitą temą, nes man jau rūgštingumas  nuo tų visų nesąmonių kyla. O pati didžiausia pasaulio nesąmonė esu aš lotuliukas.gif

paskutinis pasisakymas, bet nagai knieti, pvz mane materialūs dalykai domina, labai mėgstu prabangias mašinas, gerus kvepalus, gražius rūbus.... ar turiu? kažkiek turiu, turiu savo mašiną, kuri yra paprasta, bet pasiemu iš manos prabangesnę kai noriu.... o dėl turėjimo, turiu kažką, bet neturiu ko man šiuo metu labiausiai reikia (nematerialaus dalyko) materiais dalykais gyvenimas nesibaigia, tia yra svarbu, bet ne svarbiausia,toli gražu....nesutikčiau tekėti iš išskaičiavimo.... žodžiu....
o tu nesi nesąmonė schmoll.gif glaiu tua papasakoti apie didesnes gyvenimo nesamones lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 04, 12:48)
Gal yra Vijurkai netycia noras sios temos statistika pravest?? lotuliukas.gif  Tiksliau kreive nubraizyt? Nuo ko pradejom, kur atslugom, kuo baiginejam... O del to, kad jai gaunasi ir ne karta tai dare...

Galiu mirksiukas.gif , bet noro šiandien nėr tongue.gif Tik štai kažko galvoju šiandien labai stipriai, tema "Kodėl ne visi moka džiaugtis kito žmogaus sėkme," g.gif Ir kuo labiau gilinuosi, tuo labiau esu tikra mintimi, kad tiems žmonėms patiems gyvenime trūko: meilės, dėmesio...
Dujokaukee, mažut, paskaityk mano pokalbį su tavimi prieš kokius 10-imt dienų, yra tenai minčių ir apie tavo taip nemėgstamus pinigėlius blush2.gif Tai va, dabar jų nenori, nes nereikia, vaikų nekenti, nes nei vieno dar savo nenešiojai ir negimdei...O kelią gyvenimo ir tuos punktus, galėsi rinktis pati, nereikia vaikų-negimdyk, eisi labdaringais tikslais į vaikų namučius (kai motinystės jausmas pakvies), tiems vaikučiams labai meilės ir dėmesio reikia... Pinigų nereiks, tai dalink žmonėms, kurie atkišę ranką sėdi, pilna tokių gatvėse, prie bažnyčios, juk tau nereikia, atiduok jiems, pasimels už tave (aišku jei tavo ideologija tai leis "atiduok neturinčiam"). Iš vis, iš ko tokios nuostatos pas jauną žmogų? g.gif Nepykit, bet vieną kartą reikėjo viską išsakyt į akis!
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 05 04, 14:58)
glaiu tua papasakoti apie didesnes gyvenimo nesamones lotuliukas.gif

Yes, please, papsakokit, o didysis notworthy.gif Mūsų proto durys atviros dar didesnėm nesąmonėm lotuliukas.gif

Vijurka, galėtum taip dažniau taip tiesiai į akis sakyt cool.gif Aš gi to ir telaukiu, bei kartas nuo karto tyčia ir provokuoju thumbup.gif O iš kur tokios nuostatos? Paaiškinsiu: devyniolikametės kūne šešiasdešimtmetės širdis ir trylikametės protas. Viskas paprasta. Nuomonę keičiu dažniau nei patalynę.
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 04, 13:02)
Kodėl ne visi moka džiaugtis kito žmogaus sėkme," g.gif Ir kuo labiau gilinuosi, tuo labiau esu tikra mintimi, kad tiems žmonėms patiems gyvenime trūko: meilės, dėmesio...

pavydas dar yra....
bet tai priklauso nuo daug veiksnių, priklauso kiek tau yra tas žmogus kitas svarbus ir brangus, brangiam žmogui sėkmės manau nepavydėsim ir džiaugsimės ja....
Atsakyti
Pasižiūrėjau į orų prognozę,kuri žada mums šiltą ir gražų orą ir pasidarė visai smagu. Mamos dieną galėsim gamtoj švęst thumbup.gif
Aš visai neseniai perskaičiau,neprisimenu kur,kad tikrą draugą ne nelaimėje pažinsi,o kaip tik atvirkščiai tik LAIMĖJE smile.gif Iškart pagalvojau,kad nesąmonė,bet po kelių minučių supratau,kad tikrai- paguost yra lengviau nei atvira širdim džiaugtis už draugą....
Nors man tai visą laiką patinka kai žmonėms sekasi...ir norisi,kad sektųsi....Ir norisi,kad visi žmonės gerai gyventų 4u.gif Tegul būna,sveiki ,laimingi ir turtingi 4u.gif Gal tada mažiau pavydo bus,linksmesni veidai gatvėje matysis g.gif
Nes dabar per daug pykčio aplinkui verysad.gif
Taip,kad vykim blogas mintis į šalį smile.gif Dauguma esam mamos,kitos greit būsim, o ir savo mamas turim...Turim kam padėkot už gyvybės suteikimą wub.gif
BŪKIM LINKSMOS,GRAŽIOS IR LAIMINGOS ARTĖJANČIOS ŠVENTĖS PROGA 4u.gif IR GYVENIMAS JUK YRA GRAŽUS SU VISOM PERIPETIJOM,JUK NE VELTUI SAKOMA,KAD JEI NEŽINOTUM KAS YRA BLOGAI NESUPRASTUM KAS YRA GERAI, JEI NESIRGTUM NEGALĖTUM DŽIAUGTIS SVEIKATA IR T.T. ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ELI-: 04 gegužės 2007 - 13:33
Sveikos, mergaitės, senai buvau beužėjusi pas jus 4u.gif. Kiek čia pasikeitimų ax.gif. Sveikinu būsimas mamytes thumbup.gif. Visom mergytėm nuostabaus savaitgalio, daug saulytės ir šypsenų.

Čia nelabai pozityviai pasisakysiu, bet šiąnakt skaičiau knygą, kuri mane sukrėtė, negalėjau atsiplėšti kol neperskaičiau.. ir verkiau skaitydama blush2.gif Čia keletas sakinių iš jos:

Atleisti - tai nėra pamiršti. Greičiau - sutikti taikiai gyventi su žaizda. Pasidaro sunku tada, kai žaizda persmelkia visą būtį, lyg kokia mirties tatuiruote paženklindama kūną. Turime prisiminti, jei norime atleisti. Ne paslėpti žaizdą, palaidoti ją, prišingai - iškelti į dienos šviesą. Paslėpta žaizda apsikrečia ir išskiria savo nuodus. Ji turi būti apžiūrėta, išklausyta, kad taptų gyvybės versme.
Aš liudiju, kad nėra tokių žaizdų, kurios pamažu negalėtų užgyti meilės veikiamos
Atsakyti
Kresida, aš jau tavęs pasigedau mūsų temelėje... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 05 04, 13:12)
Kas sakė, jog nesidžiaugiu? blink.gif Džiaugiuos. Prašau, gimdykit, džiaukitės. Ar aš draudžiu? blink.gif Aš tik apie save kalbu, jog turiu tam tikrą polinkį į agresiją vaikam. Nekenčiu aš jų dry.gif Man tik įdomu apie juos skaityti, bet nieko daugiau schmoll.gif

hihihi.gif.. buvo man..oi, kaip nemegau tu mazu seiletu bliaunanciu zioplu padareliu - net artyn neprisileisdavau hihihi.gif ..bet atejo, laikas kai tas "reiskinys" tapo visu kuo svarbiausiu gyvenime.. ir turbut vieninte priezastimi, del kurios tebeziuriu i gyvenima pozityviai ir be jokiu dvejoniu einu tik i prieki - kitu atveju jokios knygos nepadetu schmoll.gif .. uzaugsi ir Tu dar irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 05 04, 15:44)
Kresida, aš jau tavęs pasigedau mūsų temelėje... ax.gif  4u.gif

Ačiū, Vijurka 4u.gif. Tu kaip visada nei vienos nepamiršti blush2.gif

O čia dar apie vaikus: Džiaugsmas, kurį mes gauname iš savo vaikų tai neįkainojamas turtas.. Vaikai tampa mūsų šaknimis ir kai sako " mama" tai gražiausias dalykas pasaulyje.. Esu kupina padėkos, kad galiu girdėti šį žodį ir pažinti šį jausmą..
Atsakyti
vat kaip galima tokios rodancios liezuvy nemylet? smile.gif
Sedi man ant keliu ir sava kalba dabar pati save shnekina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 04 gegužės 2007 - 15:02
Manta, labai fainuole ta Tavo pirate! Ne, berniukas- piratas, o mergaite?
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 05 04, 16:00)
vat kaip galima tokios rodancios liezuvy nemylet? smile.gif
Sedi man ant keliu ir sava kalba dabar pati save shnekina smile.gif

Vaje, kokia fainuolė thumbup.gif thumbup.gif. O liežuvį rodyti nu nu nu lotuliukas.gif
Atsakyti