Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

QUOTE(123456 @ 2007 04 27, 09:14)
MERGYTĖS, aš gal čia nelabai į temą, bet taip noriu pasidžiaugti, gi šiandien oficialiai pasitvirtino, kad aš  nestuke.gif  jau 6 sav.
Kaip keista, tai negaliu... biggrin.gif

Nuoširdžiai sveikinu 4u.gif thumbup.gif

Atsakyti
Buvau išėjus iki Mokesčių inspekcijos tongue.gif , o jūs čia kokias diskusijas pažėrėt, dėl Dujokaukees, dėl 123456. Aš tai tolerantiška visų žmonių atžvilgiu, bent jau stengiuosi būti, jei kažkas nepatinka, tada tiesiog "nepastebiu" rolleyes.gif Būna, kai negatyvias emocijas perrimi ant savęs, būna, kad tikai nelengva atsiriboti, bet kai priimi tai, kaip žmogaus išskirtinumą...tada viskas kur kas paprasčiau blink.gif
123456, nestresuok, dabar turi visada šypsotis wub.gif Tavo nuotaiką jaučia tavo kūdikis, kuris dar mažas mažutėlis. O darbdavys tikrai supras, nemanau, kad kažkas tave pavadintų melage...Besilaukianti moteris, kaip šventoji, ant jos negalima pykti ir jai kažką atsakyti (neduoti). Dabar visi tave lepins tongue.gif Matysi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 26, 19:19)
Kartais atrodo, jog čia susirenka tik tos, kurios labai nelaimingos savo gyvenimu ir nori jame kažką pakeisti. Visų pirma - save. Tarytum tu pati būtum visa ko priežastis. Iš tiesų tai yra labai depresyvu, kartais, rodos, imsi ir užsigrauši save negyvai.

Dujokaukee, na patinka man su tavimi kalbėtis biggrin.gif Parodyti, kad tavo mąstymas gana gilus, bet nuomonė į viską gali būt ir k i t o k i a blink.gif
Ne veltui parašei frazę "...kurios labai nelaimingos savo gyvenimu". Šioje vietoje turėjai galvoje ne sąvoką "laimė", bet sąvoką "nelabai patenkintos savo gyvenimu". Ar ne? mirksiukas.gif
Ir žinai, aš laiminga, kad nesu viskuo patenkinta! Nes kitaip nustočiau keistis, nustočiau keisti aplinką, kuri mane supa, nustočiau suprasti žmones, kuriuos myliu ir kuriuos nelabai tongue.gif Kaip man atrodo, žmogaus jau tokia prigimtis, kad jis turi ugdyti savo loginį mąstymą, turi sugebėti užsibrėžti tikslus ir jų siekti, turi turėti savimonę ir moralę, taip pat ir emocijų sferą: jausmus, nuotaikas, nes tai ir sąlygoja mūsų santykį su gyvenimu ir pasauliu.
Atsakyti
Vijurka, bet Tu ir rasytoja!! Imu ir pritariu kiekvienam zodziui!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 27, 12:36)
Vijurka, bet Tu ir rasytoja!! Imu ir pritariu kiekvienam zodziui!

Ačiū už pritarimą mirksiukas.gif 4u.gif
Aš štai ugdau valią ir valgau ryžius, geriu arbatėles, o vaikas aplink šokinėja ir šokoladą valgo, man duoda, o aš...nea, mamytė šiandien su ryžiais draugauja tongue.gif Ir visai nenoriu aš to šokolado schmoll.gif
Atsakyti
na, kiek as pastebejau, jeigu nuomone k i t o k i a, tai iskart gauni porcija kritikos.
apskritai man reikia liautis su pastebejimais, arba ju nemineti garsiai.
darbe atmosfera siaubinga, nes likvidacija, paskutine istaigos diena, visi pikti kaip niekad... o mane gelbsti galvoj istrigusi muzika is vieno spektaklio biggrin.gif taip pati save ir palaikau visais gyvenimo atvejais
Atsakyti
O jei dar ir rytoj taip!! Tai busi tikra lieknuole-fainuole! jei ir toliau atsilaikysi nuo pagundu- garantuoju, kad miegosi kaip angeliukas! Kunas bus lengvas lengvas, miegas ramus ir gilus...Nes visoki bruda ryziai bus i save surinke... As be ceremoniju taip elgiuosi 1 x i savaite.. Todel vakar kazkoks pacanelis mane "kadrino", o as jam: "Siaip tai mano dukra tau tikru..." O taip smagu ant sirdies!!

Savaitgali keliausiu pas savo sese, vyrai zvejos, o as noriu pazoliauti. Labai megstu visokias naturalias arbatas. Mano mylimiausia yra juodu serbentu lapu arbatele. Iki joniniu reiktu pasirinkt.

Mano kitoks "AS" man visai prie dusios. Pastebejau, kad nebesureiksminu saves statymo "Kas per as". Kam reikes- tas ir pastebes. Saves nedomonstruoju. Nesinervinu del rytojaus, turiu vidine ramybe. Norejau pasakyt, kad net ir stresinese situacijojes saltai reaguoju, bet kad tu stresiniu situaciju nera! Viska darau planuotai, apgalvotai.
Noreciau ismokti dar isilieti dazniau i Visuma, i Aplinka. Pamirsti kasdienybe, o labiau isijausti i amzinus dalykus. Ir bunant su paciais artimiausiais zmonemis- jei jie ir stovi vietoj, nekalba apie pokycius-atradimus-neanalizuoja-netobuleja- priimti juos, kokie jie yra, o nesusinervinti...Va, sito as labai noriu. Ypac su savo sese. Su mama jau siltai bendrauju, matydama kaip ji jaudinasi del smuklmenu.. Pasiduoda ji mano siunciamai energijai. O sese per toli..Mes kalbam apie vystyklus, ka valgom, kaip miegojom, bet nieko nieko apie dvasinius dalykelius. Tai mane anksciau erzino, paskui liudino, dabar dar reaguoju kazkokia forma..o taip noriu islaikyti sauleta vidu..

Jus mane grazinot vel prie vaizdiniu. Dabar labai daznai save regiu, kaip reaguoju, kai mano daktariuke patvirtina nestuma.. Ir apsidziaugiau, kad 123456 zinia manes nenuliudino (kai pats to neturi, o labai nori), o kaip tik.. apsidziaugiau panasiai kaip pati tai isgirdus..
Atsakyti
Dabar taip. Buvau bibliotekoj. Šiandien. Pasiėmiau Peter Kummer konstruktyvaus mąstymo vadovą "Nuo šiol gyvensiu geriau". Bandysiu skaityti. Ten daaug protingų minčių prirašyta. Ot. Ir visa tai reiškia, jog man ne vis vien!!! Geros dienos. Lekiu pasiganyt.
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 04 27, 09:14)
MERGYTĖS, aš gal čia nelabai į temą, bet taip noriu pasidžiaugti, gi šiandien oficialiai pasitvirtino, kad aš  nestuke.gif  jau 6 sav.
Kaip keista, tai negaliu... biggrin.gif

Baisiai sveikinu!!!! Man turbut pati nuostabiausia busena gyvenime.. wub.gif
Atsakyti
Deive mano, kokios nedraugiskos... daugiau cia neisiu. viso, sekmes
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 04 27, 15:00)
Deive mano, kokios nedraugiskos...

Nesupratau...
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 27, 16:27)
Nesupratau...

As irgi nesupratau blink.gif