Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

o as manau cia toks pajuokavimas.... tik ne visos supranta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 27 balandžio 2007 - 14:43
Sveikos gyvos. Va sėdžiu tokia išmasažuota...Bičiulė mokėsi ant manęs anticeliulitinį masažą. Man labai patinka, kai ant manęs mokosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 27, 15:41)
Sveikos gyvos. Va sėdžiu tokia išmasažuota...Bičiulė mokėsi ant manęs anticeliulitinį masažą. Man labai patinka, kai ant manęs mokosi  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Reikėtų ir man tokios bičiulės mastau.gif
Atsakyti
Naoko, man atrodo, kad forume visi turime lygias teses ir galime kiekviena išsakyti savo nuomonę 4u.gif. Visos mes skirtingos, bet tuo įdomiau diskutuoti ir kalbėtis, sužinoti kitų žmonių nuomones. Aš pvz ir ne visuomet sutinku su kai kuriom nuomonėm ( čia ne tik apie šią temą kalbu,daugiau kitom temom taikau kartais ir kitur paskaitinėti mėgstu), bet visuomet man įdomu perskaityti ir suprasti kitus žmones, gerbiu jų nuomones ir iš kitų galima daug ko išmokti( na, bent jau pažvelgti į įv situacijas iš kitos pusės, iš kurios aš anksčiau nežiūrėjau) .. Bet man patinka kokia aš esu ir nenoriu būti į nieką panaši lotuliukas.gif.. kiekviena esame unikali ir tai nuostabu.. Taip kad nepabėk, gerai? mirksiukas.gif
blush2.gif aš turbūt ne taip supratau dėl ko Naoko įsižeidė ir ne į temą parašiau blush2.gif . Bet vis tiek nepabėk, kuo daugiau tuo smagiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 27 balandžio 2007 - 15:26
nepradekim rasyt ne i tema, nes vel 50psl tuoj bus lotuliukas.gif

as pvz. nekenciu temu apie meiluzes ir pan. dalykus tai ir neinu ten biggrin.gif kad nepradet nervuotis tongue.gif
Atsakyti
Laura_K perskaite mano mintis!! GAlima eit kur nors ir kitur...jei ka...

O as visoms linkiu grazaus pilno netiketumu savaitgalio!
Greit isbegsiu i Vaitkaus spektakli "Visi jo sunus" (beje, mano lankomumas si pavasari mane labai dziugina: 5-as spektaklis per du menesius!), o ryt uzsirasiau i dekupazo kursus. Oi, traukia mane kuryba... O savaitgaliui lekiu gamton, pirtelen, pas savo kriksto dukra, apziuret jos 6 dantu mirksiukas.gif

Skanios kavos su pienu, dziugiu nuotaiku, praeinanciu vaikinu zvilgsniu, ledu, juoko, pasimatymu su draugais, kepto pyrago, jaukaus vakarinio sedejimo MB glebyje.. niu ir ne tik..Kad kai kurios pasektu 123456 pavyzdziu (ai, bendriau tiek man tiek pepilotai mmm.. Tai mums tik kita savaitgali. Belieka RVB..)Sekmingos ryziu dietos!

Ryt nepamirskit Dujokaukes gimce.. As Tave jau siandien sveikinu, sutinki? Ir per vakariene mintyse nusiunciu Tau sekmes, gerdama vyno taure i Tavo gimima!!
Atsakyti
As ismokau nenervintis del pinigu, kartodama fraze "Dievas yra nuolatinis visokeriopu istekliu saltinis akimirksniu patenkinantis mano poreikius" smile.gif Ir ka galvojate ar kas nors pasiulis paskolinti ar koks papildamas uzdarbis pasitaikys ar vyras atnesa bet tokiu atveju kad ne cento kaip anksciau ir paimti nera is kur (tfu tfu tfu) nera smile.gif Tapau ramesne tikiu kad sunkumai tik laikini ir butinai praejs ir kad rytas bus geresnis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 27 balandžio 2007 - 15:44
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 27, 12:33)
dėl Dujokaukees, dėl 123456. Aš tai tolerantiška visų žmonių atžvilgiu, bent jau stengiuosi būti, jei kažkas nepatinka, tada tiesiog "nepastebiu" rolleyes.gif

Labas, kazkada pas jumi buvau ilindus ir vel trigrasi kisu 000189.gif Pastaruoju metu mane pradeda gazdinti "tolernacija", kaip apibrezta virsuj... Kai tolerancija virsta abejingumu... Tolerancija pagrista empatija, kuri suteikia galimye speti, kaip kitas jauciasi, o ne nepastebeti...

Dujokauke - savotiskas pozytivumo egzas wink.gif Kurio yra kas neislaiko.. tongue.gif Pozityvumas nera savitikslis: arba sypsuosiuos arba nepastebesiu... (kaip as reflektuoju) Jis turi buti skleidziamas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 04 27, 12:58)
na, kiek as pastebejau, jeigu nuomone k i t o k i a, tai iskart gauni porcija kritikos.
apskritai man reikia liautis su pastebejimais, arba ju nemineti garsiai.
darbe atmosfera siaubinga, nes likvidacija, paskutine istaigos diena, visi pikti kaip niekad...

QUOTE(Naoko @ 2007 04 27, 14:00)
Deive mano, kokios nedraugiskos... daugiau cia neisiu. viso, sekmes

Nesupratau, Naoko, ir aš rolleyes.gif Jeigu čia rimtai, tai kokia priežastis. Peržiūrėjau paskutinę tavo žinutę, dėmesio niekas neatkreipė, kad tau diena siaubinga, kad pikti visi aplink? AR dėl k i t o k i o s nuomonės ir baimės ją išsakyti? Tikrai nemanau, kad dėl to verta trenkti duris ir išeiti. Nebent tai ne ta tema, kurioje tau nebeįdomu, tada žinoma, tavo teisė rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 27 balandžio 2007 - 16:13
o zinot kokia as knyga skaitau.... Tony Buzan "Lavinkite atminti". Nu jau su kokia islavejusia busiu.... taip save ir isivaizduoju atsimenancia vis telefonu knygute mintinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 27, 11:33)
Aš tai tolerantiška visų žmonių atžvilgiu, bent jau stengiuosi būti, jei kažkas nepatinka, tada tiesiog "nepastebiu" rolleyes.gif Būna, kai negatyvias emocijas perrimi ant savęs, būna, kad tikai nelengva atsiriboti, bet kai priimi tai, kaip žmogaus išskirtinumą...tada viskas kur kas paprasčiau blink.gif

QUOTE(Seppuku @ 2007 04 27, 15:47)
Pastaruoju metu mane pradeda gazdinti "tolernacija", kaip apibrezta virsuj... Kai tolerancija virsta abejingumu... Tolerancija pagrista empatija, kuri suteikia galimybe speti, kaip kitas jauciasi, o ne nepastebeti...

Seppuku, atsakysiu konkrečiai tau, t.y. pakalbėsiu būtent su tavimi ax.gif
Matyt labai retai mūsų temoje lankaisi, kad nepastebėjai, jog visos čia stengiamės būti itin empatiškos, tai reiškia, puikiai įsijaučiame į kito žmogaus situaciją, mokomės būti jautrios kito nuotaikoms, emocijoms. Gal atėjus į temą naujokui tai ir nelabai matosi, bet pridėk dar rašytus į AŽ laiškus, susidarytų aiškesnis vaizdas.
Tolerancija (kaip ją suprantu aš) nėra abejingumas, kaip tu tai pamatei mano poste, tolerancija tai galimybė ir laisvė žmogui, reikšti savo mintis, rodyti savo elgesį, o man tai yra LAISVĖ sureaguoti į tai, ar likti nuošalyje ir stebėti, arba įsikišti ir koreaguoti. Tas atsitraukimas (tam tikroje situacijoje) nėra pasyvumo rodiklis. Mano manymu tai kiekvieno indvidualus pasirinkimas, kaip reaguoti į džiaugsmą, skausmą, nusivylimą. Jei sureagavai tylėdamas, tai tik parodo pakantumą kitų žmonių atveju, jei sureagavai atlaidžiai ir geranoriškai, argi tame yra kas blogo?!
Gal man, kaip toleranciją mėgstančiai yra svetima: pagieža, priešiškumas, iš principo poleminis nusiteikimas, arogancija, išpuikęs pasitikėjimas savimi, kito nutildymas... Gal man svetimi išsišokimai ir pareiškimai, toje vietoje tikrai norisi pasakyti "jau geriau žmogau, patylėk, palauk, kol paties emocijos aprims". Bet forume to nesakau, kodėl turėčiau? Kodėl turiu auklėti žmogų, kuris elgiasi kitaip nei aš, juk jis yra toks, koks yra, ir arba aš jį priimsiu, arba pasitrauksiu į šoną (jei nemoku jo "priimt").
Tolerancija, tai nėra matymas to, ką nori matyti, o į visą kitą akių užmerkimas. Tai greičiau iškėlimas to, kas jungia žmones, o ne tai, kas skiria, nereikalaujant, kad kažkas kitas būtų tobulas ir jį galėtum ramiai "priimti".
Jei žinai apie empatiją (o matau, kad šiek tiek žinai), tai kiek žinau aš (o kremtu mokslus, susijusius su empatija bigsmile.gif ), tai pernelyg didelis empatiškumas žmogui yra pavojingas. Kodėl psichologams patariame visą žinojimą tiesiog "palikti" už kabineto sienų, tiesiog apvalyti save nuo sunkių emocijų, minčių, kurias palieka atėję, pabendrauti ir ieškantys pagalbos, žmonės? Todėl, kad būdamas labai empatiškas jau labai greitai vaikščiotum su "pavažiavusiu stogu", yra toks terminas "perdegiau". Labai sveika ir save pasaugoti.
Ar aš čia vėl per daug tolerantiška? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 27 balandžio 2007 - 17:06
QUOTE(Manta @ 2007 04 27, 17:15)
o zinot kokia as knyga skaitau.... Tony Buzan "Lavinkite atminti". Nu jau su kokia islavejusia busiu.... taip save ir isivaizduoju atsimenancia vis telefonu knygute mintinai smile.gif

Na, tai skelk pratimų ir mes pasilavinsime mirksiukas.gif

Aš tai šiandien pirkau knygą "Klausimai apie meilę 5-8 metų vaikams" hihihi.gif
Atsakyti