Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Kai man koks nors žaidimas nepasileidžia, metu jį šalin biggrin.gif Sakiau, jog siunčiu Neverwinter Nights 2. Parsiunčiau aš jį, bet niekaip neišėjo jo sutvarkyt. Draugas vis įkalbinėjo nemesti to žaidimo, vis rašė, ką daryt, kad pasileistų (jam labai tas žaidimas patinka). Na, pagaliau jį paleidau, tačiau nepatiko jis man biggrin.gif Lineage II labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
Calaquendi, bet tu tai, kaip suprantu, tokius is viso "super rimtus" (po 4,5GB biggrin.gif) zaidi, ane? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki! Gal zinote, is kur galeciau parsisiusti toki sena, bet labai gera, zaidimuka "BLOOD". Jis yra 1997 m. Monolith produkcijos.Buciau labai dekinga. Vakar perskaiciau apie ji straipsni ir taip uzsimaniau vel pasaudyti, prisimintis senus gerus laikus biggrin.gif
Atsakyti
Jau atsirado mystery case file ketvirta dalis, yra big fishe, aš jau per torentus siunčiuosi su vaistais
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 06 02, 00:53)
drinks_cheers.gif Ka dabar kankini? As tai tokiu "lengvo zanro" zaidimuku prisisiuntus  rolleyes.gif Labai laukiu Mystery Case Files 4 dalies ir Villageriu 3 dalies  bigsmile.gif

čia kažkurią dieną keturis parsisiunčiau,paprastus tokius ir...nei vienas nepasileido doh.gif tai susinervinau juodai doh.gif ir dabar nieko nežaidžiu schmoll.gif villagerių tai ir aš laukiu nesulaukiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2007 06 02, 14:33)
Jau atsirado mystery case file ketvirta dalis, yra big fishe, aš jau per torentus siunčiuosi su vaistais

Matyt, kazkokia "paddielka" siuntiesi - net oficialiam puslapy nera paskelbta 4 dalies g.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 06 02, 10:32)
Calaquendi, bet tu tai, kaip suprantu, tokius is viso "super rimtus" (po 4,5GB biggrin.gif) zaidi, ane?  bigsmile.gif

agha, nepatinka man tokie mažiukai smile.gif jei rimtai žaisčiau, per dieną išeičiau. tai nematau tikslo juos žaist smile.gif ir žaidiu tokius, kur man patinka grafika smile.gif jei nėra geros grafikos, manęs žaidimas netraukia. Pvz į Lineage II, kurį aš žaidžiu, yra panašus Fly For Fun. Bent taip sakė žmonės wink.gif Na, ten irgi yra rasės, profesijos, questai ir panašiai. Pažiūrėjau aš jų saitą, tai nusprendžiau, kad aš jo nežaisiu smile.gif Grafika kaip iš '80 žaidimų smile.gif Netraukia manęs tokie... Iš vis dabar žaidžiu tik Lineage II, o kitų nelabai nurisi žaist.. Nežinau, kodėl sad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal galetumet ideti nuoroda kaip parsisiusti zaidima TITANIC blush2.gif

Labai didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
o koks čia žaidimas?..
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 03, 16:33)
o koks čia žaidimas?..

Sitas zaidimas yra kaip ir loginis.Yra kambarys,o sone stulpelyje yra surasyti daiktai kuriuos reikia surasti per laika ax.gif 4u.gif Na kazkas panasaus.Nezinau kaip paaiskinti,bet labai idomus zaidimas 4u.gif
Atsakyti
Itariu, kad apie "Hidden expedition: Titanic" sneki g.gif Neblogas jis, irgi "Mystery Case Files" tipo. Jeigu tau jis patiko, rekomenduoju parsisiusti ir visas 3 "Mystery Case Files" dalis, ir dar toki "Travelogue Paris 360" - pastarasis thumbup.gif ispudi padare, kadangi viskas juda 360 laipsniais bigsmile.gif
Beje, maciau, kad atsirado dar vienas panasus - "Hidden Expedition: Everest". Turetu but irgi fainas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 06 03, 19:58)
Itariu, kad apie "Hidden expedition: Titanic" sneki  g.gif Neblogas jis, irgi "Mystery Case Files" tipo. Jeigu tau jis patiko, rekomenduoju parsisiusti ir visas 3 "Mystery Case Files" dalis, ir dar toki "Travelogue Paris 360" - pastarasis  thumbup.gif ispudi padare, kadangi viskas juda 360 laipsniais  bigsmile.gif
Beje, maciau, kad atsirado dar vienas panasus - "Hidden Expedition: Everest". Turetu but irgi fainas  mirksiukas.gif

Butu labai idomu tuos zaidimus atsisiusti,bet as cia esu visai zalia ir nieko nemoku blush2.gif blush2.gif blush2.gif Gal galetum ideti nuorodele per kuria ieiciau tiesiai i zaidima wub.gif Labai saunu,kad jus cia radau wub.gif Labai aciu uz pagalba wub.gif 4u.gif
Atsakyti