Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Vėduoklė @ 2007 06 04, 14:19)
Pirmiausiai, tai reikia užsiregistruoti, nes ten žaisdamas rinksi pinigėlius, kurios galėsi išsikeisti į kokį nors realų daiktą.

uzsiregistravau 4u.gif
Atsakyti
nu ir ten rodo, ką gali žaisti, ko ne.. užrakinti ligtais kai kurie yra.
Atsakyti
o kaip uzsiregistruoji nieko nereikia aktyvuoti? ax.gif
Atsakyti
neatsimenu, ten turėjo rašyti, ar reikia aktyvuoti, ar ne..
Atsakyti
Norėčiau dviejų žaidimukų-Kavinės, kur nešiojami patiekalai ir dar tokio, kur reikia atmušinėti kamuoliuką 4u.gif ax.gif Gal kas supratote ir galite padėti blush2.gif
Atsakyti
Kavinė tai tycoon tipo?

O su tuo kamuoliuku yra keli žaidimai.
Vienas kur viršuj yra kaladėlės, ir jas reikia sunaikint mušinėjant kamuoliuką.
Kitas yra kur iš šono paduodamas kamuoliukas ir apačioj reikia atmušinėt, kad jis neįkristų į skylę. O viršuj kamuoliukas šokinėja, trankosi į visokius kampus, daiktus ir pan, o už tai duodami taškai.

Šiaip dar ir kitokių būna, tik aš neatsimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 06 13, 23:28)
Norėčiau dviejų žaidimukų-Kavinės, kur nešiojami patiekalai ir dar tokio, kur reikia atmušinėti kamuoliuką 4u.gif  ax.gif Gal kas supratote ir galite padėti blush2.gif

Mil@na, as tau jau karta sakiau, kad is zaidimo aprasymo niekas nesupras, ko nori, nes tokiu zaidimu yra desimtys rusiu - sakyk tikslius pavadinimus mirksiukas.gif
Atsakyti
arba tikslesnius aprašymus smile.gif

aš irgi noriu vieno žaidimo, kurį žaidžiau dešimtoj klasėj pas draugę, bet niekaip neatsimenu pavadinimo.. o tokio tipo žaidimų yra daug biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif Tik nereikia taip pykti...Tas žaidimas su kamuoliuku yra tas, kur viršuje kaladeles ir jas reikia išmušinėti. O kavinė lyg ir SNOOPs vadinasi.Jei ką-labai prašau nebepykti ant manęs 4u.gif
Atsakyti
Mil@na, niekas ir nepyksta, tiesiog nezino, kaip tau padet. Tavo tokie prasymai lygus situacijai, kai nuejus i parduotuve pasakytum - "duokit man ta toki apvalu vaisiu". Taigi pati isivaizduok, ka tau pardavejas pasakytu smile.gif
Pabandyk paprasciausiai panarsyti pati po interneta (isivesk per Google "games" ir ieskok) - kai surasi tinkama zaidima ar konkretu, kokio nori, parasyk cia tikslu pavadinima. O tada jau bus galima paieskoti, is kur ji parsisiust ir kur vaistukus rast mirksiukas.gif
Atsakyti
aš žinau, kas ten per žaidimas, tik neatsimenu pavadinimo.
Atsakyti
Na, as pvz. tokiu kur virsuj kaladeles ir jas reikia su kamuoliuku ismusinet, bent 10 zinau. O kaviniu irgi maziausiai 5 galeciau pasakyt... g.gif
Atsakyti