Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

tai gali kokį vieną pasiūlyt biggrin.gif

o lenktynių žaidimų daug žinai?
Atsakyti
4u.gif tai laukiu bet kokio blush2.gif
Atsakyti
Parsisiunčiau iš Reflexive nauja žaidimuką mirksiukas.gif (visai nieko). Bet truputį užsrigau, nežinau kaip pradėti žvejoti. Gal kas irgi bandėt, parašykit ką ten dar galim daryti apart, valgymo, namų statybos, miegojimo g.gif
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Papildyta:
Sory, neparašiau žaidimo pavadinimo doh.gif
Escape From Paradise
Atsakyti
Kaip supratau, ten žaidžiant žaidimukus atrandi naujas vietas. Reik žmones pas save sukviest. Ir panašiai smile.gif

Aš vakar pradėjau žaisti SilkRoad Online smile.gif Nedaug užima, palyginus su kitais mano žaidimais - 1,3 GB smile.gif O instaliacija net pusės GB neužima wink.gif
Atsakyti
o is kaviniu kazka galit pasiulyt g.gif dabar turiu laisvo laiko, tai galiu kazka sutrenkt, o be to ir oras pas mus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 06 16, 10:25)
o is kaviniu kazka galit pasiulyt  g.gif dabar turiu laisvo laiko, tai galiu kazka sutrenkt, o be to ir oras pas mus  doh.gif

aš tik tokį radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 16, 12:13)
aš tik tokį radau smile.gif

bet cia bus demo versija g.gif reikia pilnos
Atsakyti
jei tinka torentai, tai čia būtų toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 06 16, 12:19)
jei tinka torentai, tai čia būtų toks smile.gif

aciu, siunciuosi 4u.gif
Atsakyti
tikiuosi, kad čia tas smile.gif ir kad patiks wink.gif nes pati tokių nežaidžiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramuniukss @ 2007 06 16, 00:00)
Parsisiunčiau iš Reflexive nauja žaidimuką  mirksiukas.gif (visai nieko). Bet truputį užsrigau, nežinau kaip pradėti žvejoti. Gal kas irgi bandėt, parašykit ką ten dar galim daryti apart, valgymo, namų statybos, miegojimo g.gif
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Papildyta:
Sory, neparašiau žaidimo pavadinimo doh.gif
Escape From Paradise

As irgi sita zaidziu, visai nieko.. ax.gif Tik dar nepriejau iki zvejojimo, reikia nukirsti kazkoki "The Tiki", tai supratau, kad cia medis bus, bet KAIP ji reikia nukirsti? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2007 06 16, 16:46)
As irgi sita zaidziu, visai nieko.. ax.gif Tik dar nepriejau iki zvejojimo, reikia nukirsti kazkoki "The Tiki", tai supratau, kad cia medis bus, bet KAIP ji reikia nukirsti? g.gif  doh.gif

Jo, reikės nukirsti stvinčias viršuje skulptūras ir tada galėsi prieiti prie tvenkinio kur galėsi žvejoti. O nukirsti turi "profesionalus" medkirtys. Kaip sužinoti kuris profas? Virš kiekvieno žmogaus galvos yra trys apskritimai, tai kaip prie kirvio atsiras žalias vienetukas - tas ir profas. smile.gif
Atsakyti