Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(snaige @ 2007 07 06, 18:30)
o gal zinai kur ji gauti g.gif nerandu googlej schmoll.gif

Shockwave player
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 07 06, 17:35)

ale ot kokia nesamone,kai paspaudziu download man ismeta kad aktivex kazkoki ijungti,o kai paspaudziu ant ok,visa puslapi intenetini uzdaro blink.gif g.gif

Gal kompas nepriima to playerio g.gif o tai kaip man dabar pazaist ta zaidimuka verysad.gif as kol ne namie dar galiu zaist,paskui vyras nuo kompo varys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 07 06, 18:42)
ale ot kokia nesamone,kai paspaudziu download man ismeta kad aktivex kazkoki ijungti,o kai paspaudziu ant ok,visa puslapi intenetini uzdaro blink.gif  g.gif

Gal kompas nepriima to playerio g.gif o tai kaip man dabar pazaist ta zaidimuka verysad.gif as kol ne namie dar galiu zaist,paskui vyras nuo kompo varys doh.gif

Čia tau kažkaip ypatingai nesiseka unsure.gif Nežinau tada, kas yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 07 06, 17:43)
Čia tau kažkaip ypatingai nesiseka unsure.gif Nežinau tada, kas yra verysad.gif

nu ka padarysi,matyt taip jau lemta...maziau prie kompo sedesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 07 06, 16:50)
Bet užtai kokį naudingą puslapį nurodei thumbup.gif

Naudingą? wacko.gif ax.gif blush2.gif

Shockwave playerį galima parsisiųsti ir iš čia smile.gif Tik čia senesnė versija, bet atlieka tą pačią funkciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 07, 09:02)
Naudingą?  wacko.gif  ax.gif  blush2.gif
Shockwave playerį galima parsisiųsti ir iš čia smile.gif Tik čia senesnė versija, bet atlieka tą pačią funkciją biggrin.gif

deja ir sito man neleidzia instaliuot schmoll.gif verysad.gif ismeta kad aktivex control kazkoki spausti ir kai spaudziu ok,visa puslapi net uzdaro doh.gif tiek to.arba cia kompas koks tai nevykes,arba cia as nemoku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 07, 10:02)
Naudingą?  wacko.gif  ax.gif  blush2.gif

Detalus paaiškinimas kaip naudotis Daemon Tool mirksiukas.gif Aš visada tingiu aiškinti šitą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 07 07, 09:51)
deja ir sito man neleidzia instaliuot schmoll.gif  verysad.gif ismeta kad aktivex control kazkoki spausti ir kai spaudziu ok,visa puslapi net uzdaro doh.gif tiek to.arba cia kompas koks tai nevykes,arba cia as nemoku rolleyes.gif

gali padaryt screenshotą, ką ten tokio apie activex rašo? bus lengviau padėti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2007 07 07, 10:04)
Detalus paaiškinimas kaip naudotis Daemon Tool mirksiukas.gif Aš visada tingiu aiškinti šitą blush2.gif

aš irgi tingiu, tai ir parašiau šitą biggrin.gif kad galėčiau tik nuorodą įdėti biggrin.gif
Atsakyti
tik neuzsikabinkit ant Lineage 2 ar kokio 9 dragons nes ten rpg zaidimai kurie labai gadina gyvenimus kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 07, 10:30)
gali padaryt screenshotą, ką ten tokio apie activex rašo? bus lengviau padėti smile.gif
Papildyta:
aš irgi tingiu, tai ir parašiau šitą biggrin.gif kad galėčiau tik nuorodą įdėti biggrin.gif

nezinau kas taas screenshotas,bandziau kazkada issiaiskint kaip jis daromas bet nesigavo.Nu ten raso klick to run aktivex control...tai as spaudziu ant to ok ir viskas pradingsta doh.gif
Atsakyti
jaučiu žinau. Spausk NO, jei toks yra smile.gif

Netootia, Lineage II - Best game smile.gif
MMORPG geimai nerealūs smile.gif Gaila, kad dauguma mokami...
Pažaidusi tokius, nerandu įdomumo paprastuose tongue.gif

Harry Potter and the Order of Phoenix irgi jėga smile.gif Beveik visą perėjau. T.y. perėjau visą siužetą pagal knygą (koviausi su Voldemortu ir panašiai), dabar vėl esu Hogvartse ir turiu pabaigti narplioti užduotis, t.y. paslėptus daiktus rasti ir panašiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(snaige @ 2007 07 07, 11:06)
nezinau kas taas screenshotas,bandziau kazkada issiaiskint kaip jis daromas bet nesigavo.

Screenshotas daromas paspaudus Print Screen (Prt Scr ar panašiai) mygtuką ant klaviatūros. Jis paprastai yra prie F12 iš dešinės pusės (virš Insert). Į kompo atmintį išsaugomas vaizdas. Jeigu nori išsaugoti tik aktyvaus lango vaizdą, reikia spausti Alt+Print Screen. Tada atsidaryti bet kokį grafikos redaktorių, spausti Ctrl+V arba Edit-> Paste (tiksliai kelio iki Paste neatsimenu, bet lyg ir toks). Ir tada jau galima išsaugoti *.JPG formatu. Na, dar galima apkarpyti tą img smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 07, 19:41)
jaučiu žinau. Spausk NO, jei toks yra smile.gif

Screenshotas daromas paspaudus Print Screen (Prt Scr ar panašiai) mygtuką ant klaviatūros. Jis paprastai yra prie F12 iš dešinės pusės (virš Insert). Į kompo atmintį išsaugomas vaizdas. Jeigu nori išsaugoti tik aktyvaus lango vaizdą, reikia spausti Alt+Print Screen. Tada atsidaryti bet kokį grafikos redaktorių, spausti Ctrl+V arba Edit-> Paste (tiksliai kelio iki Paste neatsimenu, bet lyg ir toks). Ir tada jau galima išsaugoti *.JPG formatu. Na, dar galima apkarpyti tą img smile.gif

no ten nera schmoll.gif biggrin.gif

o kodel kai as paspaudziu ta print sc ir alt nieko nesidaro ekrane g.gif o grafikos redaktoriai kaip vadinas,cia adobe ar koks kitas g.gif ai tiek to nebepatarinekit...labai jau zalia esu tokiam dalyke,nes vistiek tas zaidimas nepasileidzia doh.gif tongue.gif parvaziuosiu namo ir isbandysiu ant savo kompo,jau nebedaug liko iki skridimo namo rolleyes.gif
Atsakyti