Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(snaige @ 2007 07 08, 09:08)
no ten nera schmoll.gif  biggrin.gif

o kodel kai as paspaudziu ta print sc ir alt nieko nesidaro ekrane g.gif o grafikos redaktoriai kaip vadinas,cia adobe ar koks kitas g.gif ai tiek to nebepatarinekit...labai jau zalia esu tokiam dalyke,nes vistiek tas zaidimas nepasileidzia doh.gif  tongue.gif parvaziuosiu namo ir isbandysiu ant savo kompo,jau nebedaug liko iki skridimo namo rolleyes.gif

ekrane nieko neturi atsirast, pamiršau pasakyt.. o grafikos redaktoriai tai Photoshop, GIMP, Paint Shop, Paint smile.gif Aš screenshotus darau su Paint, nes tingiu junginėt Photoshopą biggrin.gif
Atsakyti
gal kas galetu imesti kokiu nuorodu, kur butu galima rasti lavinamuju zaidimuku 5- 7m vaikuciams 4u.gif
ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikomama @ 2007 07 08, 18:16)
gal kas galetu imesti kokiu nuorodu, kur butu galima rasti lavinamuju zaidimuku 5- 7m vaikuciams 4u.gif
ACIU smile.gif

Štai laibai įdomi informacija apie kompiuterinius žaidimus:

"Pranešama apie įdomų atradimą: pasirodo, kad dar 2001-aisiais metais Didžiosios Britanijos Karališkosios medicinos bendruomenės žurnalas parašė apie žmogų, kuris buvo įsitikinęs, kad yra žaidimo „Grand Theft Auto“ personažas."

Šaltinis: http://www.critical.lt/?news/1267
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 08, 21:30)
Štai laibai įdomi informacija apie kompiuterinius žaidimus:

"Pranešama apie įdomų atradimą: pasirodo, kad dar 2001-aisiais metais Didžiosios Britanijos Karališkosios medicinos bendruomenės žurnalas parašė apie žmogų, kuris buvo įsitikinęs, kad yra žaidimo „Grand Theft Auto“ personažas."

Šaltinis: http://www.critical.lt/?news/1267

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Šaaaaaakėėės biggrin.gif Kiek juokiausi biggrin.gif Ir chebrą pajuokinau biggrin.gif

Nesveikas tas žmogus... Sakau einu ir aš kokį gyvūniuką užmušt - pakils levelis kaip per Lineage II biggrin.gif

Nu ir tokio žmogo jau nebeuždarysi į kalėjimą - nepakaltinamas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 08, 11:57)
ekrane nieko neturi atsirast, pamiršau pasakyt.. o grafikos redaktoriai tai Photoshop, GIMP, Paint Shop, Paint smile.gif Aš screenshotus darau su Paint, nes tingiu junginėt Photoshopą biggrin.gif

Sakai Photoshopa g.gif tokiu man rodos mano kompas neturi.Bet va paint kiekvienas kompas man rodos turi,einu ziuret.

QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 08, 21:51)
Nu ir tokio žmogo jau nebeuždarysi į kalėjimą - nepakaltinamas... unsure.gif

vat butent,kad dar nepakaltinamas drinks_cheers.gif doh.gif o paskui eina saudo visus kaip niekur nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 07 09, 07:59)
Sakai Photoshopa g.gif tokiu man rodos mano kompas neturi.Bet va paint kiekvienas kompas man rodos turi,einu ziuret.

Paint visur yra smile.gif T.Y. kuompuose, kur yra windowsai biggrin.gif Tai va, ten galima įklijuoti išsaugotą vaizdą.
Atsakyti
45 Reflexive žaidimukai smile.gif
Sorry, jei visus žinot blush2.gif
Iš ten parsisiųsti galima, ir crackai ligtais yra.
Atsakyti
Bliamba, kaip as 4 dalies MCF laukiu unsure.gif
Atsakyti
kas tas MCF?
Atsakyti
Tu tokiu zaidimu nemegsti irnesakyk.gif
biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
taip ir nujaučiau smile.gif
bet man reikia viską žinoti, kad būčiau protingesnė tongue.gif ir kad kitiems galėčiau padėt tongue.gif
Atsakyti
Pasakykit daugiau gražių žaidimų, be muštynių ir šaudymų ir realiom aplinkybėm, nieko nerandu, negi sužaidžiau visus gerus žaidimus verysad.gif
Žaidžiau Paradise, Syberia 2, Dreamfall, visi nerealūs buvo wub.gif
Atsakyti