Įkraunama...
Įkraunama...

Cista ir nėštumas

QUOTE(kriausiuke @ 2010 05 10, 21:11)
sveikos,
as irgi su ta pacia problema,Pastojau ir rado cista.Man gydytojas t.p. dave nedarbinguma is karto, nes t.b. apsauginis rezimas kad netruktu cista. T.p.jokiu staigiu judesiu, kuo maziau nervuotis, jokiu lytiniu santykiu. E vitamina gerti liepe. irgi laukiu kas bus dabar 7sav. nes kiek is gydytojo kiek is cia paskaitytu komentaru suprantu, kad nieko kito tik laukti smile.gif
tikekimes, kad viskas bus ok Kantrybes mums.

Sekmes tau. Ir daug kantrybes. O kiek sav. tavo nestumui?

Atsakyti
Turiu ir as dvi cistas jau sestas nestumo menuo, bet nedarbingumo niekas nedave g.gif nu idomiai cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(kajuka @ 2010 05 11, 11:43)
Turiu ir as dvi cistas jau sestas nestumo menuo, bet nedarbingumo niekas nedave  g.gif nu idomiai cia  g.gif

nzn ar pastojau su cista ar nesciai atsirado, bet sake gydytoja kad nepavojinga ji 4u.gif
Atsakyti
sveikos. na as kai pastojau, tai man jokio nestumo nemate, o pamate tik cista 4 cm. unsure.gif labai isigandau.... bet su laiku ji isnyko. taip kad labai nepergyvenkit, jos daznai isnyksta
dabar pas mane jau 9 nestmo men nestuke.gif po poros sav gimdyt, jauciuosi gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
esu naujoke,tikiuosi priimsit i savo gretas smile.gif pries kelias dienas suzinojau kad nestuke.gif bet dar labai mazai laiko tik trys savaites ir gydytoja darydama echoskopija aptiko cista 6cm desineje kiausideje sad.gif gydytoja liepe po dvieju savaiciu pasirodyti ir daugiau nieko nepasake,nerimauju ar tai nepakenks ? is anksto dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Visoms labas 4u.gif pas mane irgi per nesivystantį nėštumą rado cistą, bet ji lyg nedidelė, bet sakė negerai nėštumas ir cista. Dabar laukiu pirmųjų MM po visko ir galvoju, kaip čia gydys čia tą cistą? Minėjo KT, bet tikrai jų negersiu schmoll.gif O jei vėl pastosiu su ja? nestuke.gif
Atsakyti
Man prieš porą metų buvo trūkusi kiaušidės cista, net nežinojau kad ją turėjau. o kai trūko galvojau kad numirsiu. Skausmas neapsakomas, toks jausmas kad uždusiu, baisu. Žodžiu padarė laparoskopija.
Dabar pasirodo vėl atsirado.Gydytoja sakė kad nepavojinga nes labai maža, bet man vis paskauda tai viena kiaušidę tai kitą. baisu kad vėl kas neatsitiktų.nenoriu daugiau tokio džiaugsmo patirti. bet dėl nedarbingumo nė kalbos nebuvo, net nesakė kad pirmus tirs nėštumo mėnesius negalima turėti lytinių santykių.
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2011 05 03, 10:49)
Man prieš porą metų buvo trūkusi kiaušidės cista, net nežinojau kad ją turėjau. o kai trūko galvojau kad numirsiu. Skausmas neapsakomas, toks jausmas kad uždusiu, baisu. Žodžiu padarė laparoskopija.
Dabar pasirodo vėl atsirado.Gydytoja sakė kad nepavojinga nes labai maža, bet man vis paskauda tai viena kiaušidę tai kitą. baisu kad vėl kas neatsitiktų.nenoriu daugiau tokio džiaugsmo patirti. bet dėl nedarbingumo nė kalbos nebuvo, net nesakė kad pirmus tirs nėštumo mėnesius negalima turėti lytinių santykių.

O tai dabar laukiesi ir kartu turi cistą? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Mums 17 savaite nestuke.gif ,pastojau turedama mioma ir cista,kol kas puikiai jauciames,jokiu apribojimu is daktaru tik daznesnis lankymas mums,nes stebi ar viskas ir toliau klostosi gerai.Daktarai sako,kad vaikeliui nekenkia,o tai svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(aromat @ 2011 05 05, 10:10)
Sveikos smile.gif Mums 17 savaite nestuke.gif ,pastojau turedama mioma ir cista,kol kas puikiai jauciames,jokiu apribojimu is daktaru tik daznesnis lankymas mums,nes stebi ar viskas ir toliau klostosi gerai.Daktarai sako,kad vaikeliui nekenkia,o tai svarbiausia.

Labas 4u.gif o lankaisi privačiai dažniau? g.gif o mna minėjo, kad nėštumas ir cista nelabai gerai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naujoke4 @ 2011 05 05, 08:30)
Labas  4u.gif o lankaisi privačiai dažniau? g.gif o mna minėjo, kad nėštumas ir cista nelabai gerai  schmoll.gif

Sveika smile.gif lankausi neprivaciai,tiesiog seka ar cista ir mioma nedideja.Tai svarbu,kad nedidetu,beja man keliais mm sumazejo,tai gerai! Nei vienas daktaras nepasakys,kad nestumas ir cista yra gerai,tik tiek pasako,kad galimas nestumas,isvaikstoma,stebima ir pagimdoma.Svarbu,kad busima mamyte ir vaisius gerai jaustusi,nemaisytu.Mums viskas gerai,nemaiso tuo dziaugames nestuke.gif smile.gif Mano sesuo su nemaza cista isnesiojo dvynukus,pagimde,viskas gerai.Na,kiekvienos organizmas skirtingas.....
Atsakyti
QUOTE(aromat @ 2011 05 05, 16:17)
Sveika smile.gif lankausi neprivaciai,tiesiog seka ar cista ir mioma nedideja.Tai svarbu,kad nedidetu,beja man keliais mm sumazejo,tai gerai! Nei vienas daktaras nepasakys,kad nestumas ir cista yra gerai,tik tiek pasako,kad galimas nestumas,isvaikstoma,stebima ir pagimdoma.Svarbu,kad busima mamyte ir vaisius gerai jaustusi,nemaisytu.Mums viskas gerai,nemaiso tuo dziaugames nestuke.gif  smile.gif Mano sesuo su nemaza cista isnesiojo dvynukus,pagimde,viskas gerai.Na,kiekvienos organizmas skirtingas.....

Džiaugiuosi, kad jums viskas gerai 4u.gif o tai svarbiausia yra bigsmile.gif
Atsakyti