Įkraunama...
Įkraunama...

Cista ir nėštumas

QUOTE(Eimante @ 2005 05 20, 13:48)
Sveikutes,

Na skaicau ir supratau, kad jum tos cistos atsirado jau esant nescioms? Ar gerai supratau? Nes mano ginekolog, kai rado cista kaireje kiausideje tai man sake, kad pastot, kol ji yra, negalesiu  sad.gif o as taip noriu  2.gif

sveiki..ziuriu senokai sita tema negrineta yra.Man daktarai pasake kad pas mane yra 3,8cm cista..gryzau i anglija cia daktarai sako kad jos jau pas mane nera.Bet kasdien maudzia sona,naktim pradejo mausti,desini sona.Su vaikinu mylimes be apsaugos,bet jau 3m negaliu pastoti tai gal bus nuo cistos kaip ir tju sakai kad neiimanoma pastoti?
Atsakyti
QUOTE(mazyte291 @ 2011 10 30, 13:28)
sveiki..ziuriu senokai sita tema negrineta yra.Man daktarai pasake kad pas mane yra 3,8cm cista..gryzau i anglija cia daktarai sako kad jos jau pas mane nera.Bet kasdien maudzia sona,naktim pradejo mausti,desini sona.Su vaikinu mylimes be apsaugos,bet jau 3m negaliu pastoti tai gal bus nuo cistos kaip ir tju sakai kad neiimanoma pastoti?

Ir as turiu panasia problema. Nustojau gerti KT. Nezinau, ar tai susije, bet vizito pas ginekologa metu man pasake, kad turiu cista, bet nuramino, kad cia normalu. Jos atsiranda ir isnyksta del hormonu pokyciu. Taip pat uztikrino, kad galiu ramiai bandyti pastoti. Bet man vis tiek neramu. Esu girdejus, kad del cistu ivyksta persileidimai....
Atsakyti
QUOTE(mazyte291 @ 2011 10 30, 14:28)

as kazkada taip pat ja turejau ir dbr senai buvau pas gine, ir kadangi nesisaugom, sakau gal ir man pastoti trukdo kokia cista.... g.gif bet cia tik mano svarstymai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgenas @ 2006 02 25, 10:05)
Kai nuejau pasitikrinti, ar as nescia, man echoskopas nustate 6 savaites nestuma ir geltonkuni desineje kiausideje. Gydytoja is karto perspejo, kad kiti daktarai ji vadina cista.  g.gif
Ji man ishaiskino, jog to geltonkunio buvimas nestumo metu yra normalus ir atlieka nestumo palaikymo funkcija. Kai nestumo palaikymo funkcija perima placenta, jis nunyksta. Vakar man vel padare echoskopa (mums 11 sav.) ir geltonkunis yra sumazejes. Daktares nuomone, jei nera skausmu priepuoliniu, tai ir viskas tvarkoje. Priesingu atveju reiktu operuoti.
Na man toks paaishkinimas itikinamas ir as visai nesijaudinu del geltonkunio=cistos buvimo  rolleyes.gif

Mums buvo panasiai blush2.gif Nuejus pas gine pasiziureti kiek mums savaiciu gydytoja aptiko cista kaireje kiausideje doh.gif Paaiskino viska lygiai taip pat kaip tau mirksiukas.gif Tas mane nuramino blush2.gif Va, bet as zinau, kad cista atsirado pastojus, nes tyriausi echoskopu pries menesi ir man nieko tada nerado
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 04, 14:33)
Mums buvo panasiai blush2.gif Nuejus pas gine pasiziureti kiek mums savaiciu gydytoja aptiko cista kaireje kiausideje doh.gif Paaiskino viska lygiai taip pat kaip tau mirksiukas.gif Tas mane nuramino blush2.gif Va, bet as zinau, kad cista atsirado pastojus, nes tyriausi echoskopu pries menesi ir man nieko tada nerado

o nuo ko tos cistos atsiranda pastojus? g.gif
Atsakyti
as turedama 4,7 cm cista pastojau, dabar esu ypac atsargi kad neplystu o dingtu iki 12 sav
Atsakyti
Labai nerima kelia cista kuris man rado 6 nėštumo savaitę
Atsakyti
QUOTE(olinka @ 2012 04 24, 12:12)
Labai nerima kelia cista kuris man rado 6 nėštumo savaitę

iki 12sav cista atstoja gemalui placenta, po 12 sav kai susiformuoja placenta, tai cista pasisalina, o kitaip tariant isnyksta smile.gif apsiraminkit ir megaukites nestumu 4u.gif viskas gerai 4u.gif

o siaip tokius klausimus geriausia aptarti su gine, siaip ji turejo jums paaiskinti kas ten ir is kur ir kodel ir ka daryti ir t.t
Atsakyti
QUOTE(maukis2 @ 2012 04 25, 12:41)
iki 12sav cista atstoja gemalui placenta, po 12 sav kai susiformuoja placenta, tai cista pasisalina, o kitaip tariant isnyksta smile.gif  apsiraminkit ir megaukites nestumu 4u.gif  viskas gerai 4u.gif

o siaip tokius klausimus geriausia aptarti su gine, siaip ji turejo jums paaiskinti kas ten ir is kur ir kodel ir ka daryti ir t.t

gine liepe super letai but kad ji neplystu, bet vakar nakti nemiegojau dure jinai skaudejo, matyt persitempiau
Atsakyti
jei cista atstoja gemalui placenta ar galima delti lygybes zenkla tarp cistu skaiciaus ir gemalu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solopgang: 25 balandžio 2012 - 14:44
QUOTE(olinka @ 2012 04 25, 14:53)
gine liepe super letai but kad ji neplystu, bet vakar nakti nemiegojau dure jinai skaudejo, matyt persitempiau

jus per daug jaudinates, apsiraminkit ir megaukites nestumu, maziau galvokit apie tai kas nlb gerai, o geriau pasvajokit kaip pirksit vezimuka, lovyte, rubelius smile.gif daugiau pozityvo ir maziau nerimo ir tada ir skausmu tokiu nejausit, nes apie juos negalvosit.
Papildyta:
QUOTE(Solopgang @ 2012 04 25, 15:38)
jei cista atstoja gemalui placenta ar galima delti lygybes zenkla tarp cistu skaiciaus ir gemalu?  unsure.gif

zinokit i jusu klausima atsakymo turbut neturiu. siaip logiskai mastant, tai turbut viena cista vienam nestumui nepriklausomai nuo gemalu skaiciaus smile.gif
kai laukiausi pirma karta ir 6sav dare scana, tai irgi rado cistuke ir kai ieskojau info, tai kazkur tada radau, kad iki 12sav gemalui cista atstoja placenta, o veliau kazkaip ten turi pasisalinti. aisku gine mane nuramino, kad tai normalu ir nesijaudinciau, bet daugiau info nedave, tai ieskojau pati. mat pirmas nestumas ir ilgai lauktas, tai lindo i galva visokios nesamones ir pns. o man tik reikejo megautis nestumu vietoj to, kad gadint sau nervus nesamonem visokiom blush2.gif ax.gif
Atsakyti
As cistu turejau iki nestumo, nestumo metu kai echo dare klausiau ar cistu yra sake viena, bet kazkokia nestumine, pati atsirado, pati ir dingo... 4u.gif
Atsakyti