Įkraunama...
Įkraunama...

Cista ir nėštumas

QUOTE(naujoke4 @ 2011 05 05, 14:43)
Džiaugiuosi, kad jums viskas gerai  4u.gif o tai svarbiausia yra  bigsmile.gif

Dekui 4u.gif sulauksit ir jus savo dziaugsmo nestuke.gif ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aromat @ 2011 05 05, 16:57)
Dekui 4u.gif sulauksit ir jus savo dziaugsmo nestuke.gif ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

Ačiū, tikiuosi 4u.gif
Atsakyti

O tai dabar laukiesi ir kartu turi cistą? g.gif

taip turiu,bet gydytoja sakė kad nedidelė tai turėtų išnykti. bet čia sakė pries pora mėnesių. O dabar kai darys echoskopiją tai gal dar ką nors pasakys doh.gif g.gif
Atsakyti
su pirmuoju pastojus, gydytojas pastebejo cista. sake, isnyks begimdant. taip ir buvo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na taip, su jom visaip būna doh.gif kaip atsiranda, taip ir išnyksta-čia geriausias variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
taip pat pastojau su cista ant kiausides. Tai konsultacijoj pries pastojima isgirdau dvi alternatyvas - jei pavyks - pastoti (cistos po gimdymo likti neturetu), jei ne - operuotis. Pavyko pasirinkt pirma varianta biggrin.gif
Atsakyti
labutis man 12 savaiciu turiu 6 cm cysta,ja daktare pastebejo per pirma 7 savaiciu scana cista vis dideja ir yra lb skausminga
gal kas gali parasyti kas turejo cistos operacija ar ji skausminga,cia kazkas panasaus i apendicita ax.gif ,kiek laiko ligonineje po operacijos?dekui
Atsakyti
QUOTE(laurabriunete92 @ 2011 06 25, 22:38)
labutis man 12 savaiciu turiu 6 cm cysta,ja daktare pastebejo per pirma 7 savaiciu scana cista vis dideja ir yra lb skausminga
gal kas gali parasyti kas turejo cistos operacija ar ji skausminga,cia kazkas panasaus i apendicita ax.gif ,kiek laiko ligonineje po operacijos?dekui

Sveikos,

as pries pirma nestuma turejau anot gydytojos "kazkoki darini, panasu i cista". Kadangi darinys nebuvo skaidrus, gydytoja negalejo pasakyti, ar tai cista, ar koks piktybinis auglys. Uzrase laparoskopijai, bet jos neprireike. As po menesio pastojau ir sekmingai isnesiojau mazyli. Jokiu apribojimu ar nerimo is gydytojos puses nestumo metu tikrai nebuvo. Lankiausi nestumo metu privaciai pas gydytoja.
Po gimdymo pirmos apziuros metu paaiskejo, kad darinys nepasisalino gimdymo metu (nors gydytoja labai tikejosi). Ir vis delto laparoskopijos prireike. Ja padare, kai mano mazyliui buvo 8 men. Tada paaiskejo, kad turejau mazdaug 2 cm dermoidine cista. Histologiniai tyrimai parode, kad ji aciu Dievui nevezine smile.gif Operavausi Antakalnio klinikose. Ten yra dienos centras. Isoperavo apie 13 val., 17 val. jau paleido namo. Duoda visiska narkoze, uzmingi ir nieko nejauti. Tiesa nezinau, kaip yra su nejautra nestumo metu. Ta pacia diena kartu su manimi laparoskopija dare ir vienai nestukei. Tiesiog jos nepaklausiau, kokia narkoze jai taike... Ja operavo pirma ir paskutine israse, tiesiog ilgiau stebejo.
Atsakyti
QUOTE(Inkanan @ 2005 05 20, 14:59)
Tai man ta cista yra....O ir as laukiuos.....Tik dar nenoriu dziaugtis labai ir visiems sakyti, nes buvo nelaimiu....

man taip pat rado cista kaireje kiausideje, niekad nebuciau pagalvojus sad.gif( suzinojau atsitiktinai, nes pastojau ir turejau pasitikrinti ultragarsu, man dar labai mazai laiko tik pora savaiteliu, del to nestumo dar nesimato ultragarsu, taciau ta cista pamate, ir mane taip isgasdino, pamaniau kad ten gali buti negimdiminis nestumas sad.gif(( iki kito skano liko dar 4 dienos, tikra amzinybe... neisivaizduojat kaip as bijau sad.gif(( nes pries 2 metus turejau persileidima sad.gif( sunkiai isgyvenau ( pergyvenau)
Atsakyti
sweikos man labai idomu kaip tai iseina ir idomus klausimas kyla-na man cista jau 2 metai kaip yra 3 cm dydzio nei mazeja nei dideja man daktare israse folio rugsti ir wiskas.---beja ar ymanoma dbr pastoti kai yra tokia cistos dydis?
Papildyta:
sweikos man labai idomu kaip tai iseina ir idomus klausimas kyla-na man cista jau 2 metai kaip yra 3 cm dydzio nei mazeja nei dideja man daktare israse folio rugsti ir wiskas.---beja ar ymanoma dbr pastoti kai yra tokia cistos dydis?
Atsakyti
buvo rade ir pas mane cista, kaip gydytoja pasake prie nestumine, sako turetu isnykti, nes ji man siek tiek mazejo, is pradziu ji net gemaliuka uzstojo, per ja nesimate, dabar mano mazylis arba ja uzstoja arba jos nebera, po gimdymo viskas pasimatys, aisku siek tiek desini sona paskaudendavo.

del persileidimu ir as bijojau, o dar kai suzinojau,kad cista tupi, tai man gydytoja buvo patarusi gerti po sestadali aspirino kasdiena, kad nesusidarytu kraujo sankaupos, kurios issauktu persileidima, saziningai ta dariau pacioje pradzioje
Atsakyti
Laukiuosi 6 savaites. Gydytojas ziuredamas echoskopu rado dezineje kiausideje cista kazkur 4 cm. dydzio, bet del jos jaudintis sake neverta, nes ji palaiko mano nestumiuka. Nebent jei pradetu labai skaudeti. Ar ji buvo pries pastojant nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 21 spalio 2011 - 08:46