QUOTE(Agalis @ 2006 03 16, 18:48)
O gal kam dare cistos operacija? Butu idomu suzinoti, kaip ji daroma, ar skausminga? Man 6 savaites, rado 74mm cista, tai israse utrogesta vartoti iki 12 savaites. Gydytoja manes kazkaip nenuramino, taip kaip jus, o kai paklausiau, kas bus, jei ji nepraeis, tiesiog pasake, kad kai nepraeis, tada ir ziuresim, ka daryti. Tai dabar sau vietos nerandu...
man jau 2 kartus cistos isoperuotos(abiejuose kiausidese, tik nebepamenu, kokio dydzio buvo.. bet tikrai dideles, nes provincijos gydytojai man metus neatrado skausmo sonuose priezasties.. kol Kaune normalus gydytojas ne persvete ir nepagulde i ligonine(tuo metu jau net vaiksciot nuo skausmo sunkiai begalejau..
Bet neitiketina tai, kad po 2 menesiu bandymu ...paimiau ir...pastojau
Tad siulau ne itin tiketi daktarais
Beje, tuo paciu ir visos cistos isnyko
ziuresim, kas po nestumo bus , jei jos vel atsiras..vartosiu vel tabletes, o kas belieka.. (nebenoriu pjaustymu
P.S. cistu mano seimoje niekas neturejo..jos pradejo pas mane "veistis" t.y.atsirado tie skausmai sonuose ,kai visiskai nutraukiau kontraceptiku vartojima(4 metus vartojau), bet tai, itariu,del to, kad
mano kontraceptines tabletes senosios kartos dar buvo, kur daug harmonu turi..o siuolaikines,manau, tikrai daug geresnes ir ne tokios zalingos.