Įkraunama...
Įkraunama...

Cista ir nėštumas

Man panasiai ir sako, kad cista prispaus vaisius, pagersi duhpastono kol issivystys placenta ir cistos neliks...
O jeigu ne tai teks operuotis g.gif o as labai bijau ir nenoriu operuotis schmoll.gif
As labiau noriu nestuke.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
pasidariau testa siandien ryte: II-bruksneliai Apsiblioviau is dziaugsmo ir nulekiau is karto pas savo ginekologe. Ji pasiziurejo per echoskopa ir sako: arba cista arba nesivystantis nestumas. Mano reakcija: bet dar labai anksti, ka nors matyti!! Tad lauksim kitos savaites ir vizito pas ja.

Merginos su patirtimi!! Jei kazkokia cista, tai man kazkur kazkada skaudetu. NIEKO! Na, pirma mm diena buna skausminga. Bet kam ne? Koks dar nesivystantis???? Logiskai mastau: paskutines mm buvo balandzio 3 d. Susirgti turejau si sekmadieni. MM veluoja 5 dienos. O siaip kaip laikrodis su 1 dienos paklaida. Visi nestumo pozymiai yra! Na, dar nepykina tik. Tad tam leliukui 2-3 savaites!!! Dar juk nieko neturetu matytis!! Pati maciau juoda nago dydzio puslyte su tamsiu viduriu kaireje puseje. Kokia dar cista? Koks nesivystymas, jei jis dar tik pradeda kabintis? Manau, reik palaukti, ar ne?
O kuriozas dar ir tas, kad po 10 menesiu bandymo pastoti, pasidareme vyr. tyrimus. Maniskio spremiukai tinginiai, beveik nejuda. Tyrimus daremes po mano paskutiniu mm. Geguzes 3d. gavom termina pas urologa, bet neisim, nes.. as kaip ir jau laukiuosi.
Kokia jusu patirtis? Man sirdyje jokio absoliuciai jokio nerimo nera!
Dar vienas pvz is mano drauges: velavo mm. Pasitikrino echoskopu- sako..nieko nesimato. Na, gimda pasiruosus prisitvirtinimui, atvira.. Bet testas teigiams. Po savaites neueina pasitikrinti: 6-7 savaites kaip laukiasi! Tai gal ir man taip...
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 02, 16:52)
mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
pasidariau testa siandien ryte: II-bruksneliai  Apsiblioviau is dziaugsmo ir nulekiau is karto pas savo ginekologe. Ji pasiziurejo per echoskopa ir sako: arba cista arba nesivystantis nestumas. Mano reakcija: bet dar labai anksti, ka nors matyti!! Tad lauksim kitos savaites ir vizito pas ja.

Merginos su patirtimi!! Jei kazkokia cista, tai man kazkur kazkada skaudetu. NIEKO! Na, pirma mm diena buna skausminga. Bet kam ne? Koks dar nesivystantis???? Logiskai mastau: paskutines mm buvo balandzio 3 d. Susirgti turejau si sekmadieni. MM veluoja 5 dienos. O siaip kaip laikrodis su 1 dienos paklaida. Visi nestumo pozymiai yra! Na, dar nepykina tik. Tad tam leliukui 2-3 savaites!!! Dar juk nieko neturetu matytis!! Pati maciau juoda nago dydzio puslyte su tamsiu viduriu kaireje puseje. Kokia dar cista? Koks nesivystymas, jei jis dar tik pradeda kabintis? Manau, reik palaukti, ar ne?
O kuriozas dar ir tas, kad po 10 menesiu bandymo pastoti, pasidareme vyr. tyrimus. Maniskio spremiukai tinginiai, beveik nejuda. Tyrimus daremes po mano paskutiniu mm. Geguzes 3d. gavom termina pas urologa, bet neisim, nes.. as kaip ir jau laukiuosi.
Kokia jusu patirtis? Man sirdyje jokio absoliuciai jokio nerimo nera!
Dar vienas pvz is mano drauges: velavo mm. Pasitikrino echoskopu- sako..nieko nesimato. Na, gimda pasiruosus prisitvirtinimui, atvira.. Bet testas teigiams. Po savaites neueina pasitikrinti: 6-7 savaites kaip laukiasi! Tai gal ir man taip...

man buvo panasiai pirmomis savaitemis net nemate nestumo ir ytare nevietoj pastojima ,bet is kur nesivystantis nesamone kazkokia jug vaisius isitvirtina 5-6savaaite man pamate nestuma 6savaite sake viskas tvarkoj skausmus jauciau ir tikrai tuo metu kaip turejo buti menesines ju nebuvo bet skausmai kaip pries menesines reikia palaukti iki 6savaiciu ir tada darytis eko nesigriebk jokiu priemoniu ,jei nekraujuoji ir jei paskausta pilvo apacia gulek tiesiog labiau zekis po to pasidaryk dar testa nueik pas daktare eko tikrai neprisigalvok nieko per mazas nestumas kad ka matytu o tuo labiau nesivystanti schmoll.gif tu gali tai pasakyti budama apie 10-12sav.bus viskas ok bet skausmeliai dings velesniame nestume parasyk kaip tau toliau eisis thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, Tau, sapokiene! As irgi taip galvoju!!! Kuo toliau skaitau visas moteriskiu istorija, tuo tvirtesne esu! Nors ir miela ir labai silta ginekologe, bet kaip ji taip gali sakyt...
Prasinesiu po kurio laiko, kaip man einasi!
Atsakyti
Man su pirma lėlyte buvo taip, kad daktaras pasakė, jog yra cista liepė gerti daug vitamino E ir pasiūlė, kol ji nesiplečia leliuko susilaukti, tuomet pamaniau, kad nesamonė kažkokia, bet kadangi leliukai patys pasirenka kada ateiti, tai po dviejų mėn. nuo šios žinios pasijaučiau nestuke.gif iš prdžių buvo baisoka, bet vėliau daktaras nuramino, sakė kad cista nedidelė ir nepikta bei kad neštumo metu apskritai gali susitraukti. Visa laimė taip ir atsitiko, o kolkas tpfu tpfu tpfu ji neatsinaujina, taip kad neštumas ir nuo šitų blogybių padeda kartais 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz palinkejimuss 4u.gif
Atsakyti
Aš su nesena patirtimi. pas mane dešinėje kiaušidėje buvo riešuto dydžio cista, nežinojau, nieko negėriau, mėnesinės buvo pirmomis dienomis labai skausmingos- kartais net dantimis grieždavau tačiau.... pas ginekologę nėjau (nes buvau nuėjusi 19metų- nekalta, dėl skausmų ir gausių nereguliarių mėnesinių, pasiūlė geriau vyrą susirasti, o ne be reikalo pas gydytojus vaikščioti), ciklas mano buvo nereguliarus, tai kas 38 tai 48 dienos tai vieną mėnesį iš vis nėra. Taigi tik pastojusi net nežinojau- apkaltinau nervus, po to pasidariau testuką- neigiamas (toks iki 8 savaitėlės ir išliko lotuliukas.gif ), galiausiai nulėkiau pas privačią ginekologę, ji su vaginaliniu echoskopu parodė mažiukę smile.gif . O dėl cistos- pasakė nėštumas viską sutvarkys.ir buvo teisi- nėštumo metu pasikeičia moters organizme hormonų pusiausvyra ir cista maniškė pati išnyko blush2.gif jokių vaistų ir vitaminų negėriau.
Tačiau...
priešpaskutįnį nėštumo mėnesį patekau apsinuodijusi į AK (labai daug skysčių netekau, ir vaikelio širdies ritmas buvo sytrikęs) taigi apžiūri mane ir sako- jūs žinojote, kad pas jus gimdos kaklelyje cistos? Aš vos nuo kėdės tos nenuvirtau.Sakau- taigi išnykt turėjo, ir pas mane kiaušidėje buvo.... Sako dabar kaklelyje ir ne viena. Nieko- gimdymo metu sutvarkysime. Ir sutvarkė. cool.gif likau becistė lotuliukas.gif , bet bijau, kad kažin ar ilgam? dėl to noriu kuo greičiau turėti antrą vaikelį, kad jei kas- nesigailėčiau ir nesigraužčiau.

O dar- tikriausiai nežinote, bet seniau,(prieš 30m) gydytojai radę cistą liepdavo moterims kuo greičiau pastoti- ir taip "gydydavo" o jei nepavykdavo- išpjaudavo visą gimdą verysad.gif mano mamos pažystamai išpjovė kai ji teturėjo 25m, niekas tais laikais nesiaiškino perdaug verysad.gif .
Atsakyti
tikiuos viskas bus gerai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif turiu toki klausimuka kuri nezinau kokiame skyrelyje ir uzduoti,tai gal jus galesite atsakyti ax.gif Ar bunant 4 savaites pastojusiai gali augti folikulai? nezinau gal ir kvaila klausima uzdaviau blush2.gif
Atsakyti
Gal verčiau gydytojos paklausk. Na man visas gimdos keklelis buvo nusėtas cistukėm, nors sakė, kad viskas susitvarkys. O dėl tų bjaurasčių folikulių net nežinau g.gif . Mano vyro tetai kelis kartus jas operavo, galiausiai o jos niekšės po pusmečio vėl ataugdavo- tai galiausiai gimdą pašalino, (moteriai tik 42m verysad.gif )
Atsakyti
O man gydytoja liepe eiti darytis laparaskopija sad.gif
ir dabar gavau pas gydytoja Vildaite siuntima, tai teks pasalinti ta cista ir visa viduka pravalyti,kad vaikutis greiciau ateitu smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Man pries pirmaji nestuma buvo cista, kai pastojau ji vis dar buvo, po to patio "isejo". Kai pastojau irgi buvo cista, po to dingo. Nezinau kaip cia taip yra. Jauciuosi puikiai.
Atsakyti