Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

aga, siandien ir as po ilgoko laiko padariau... kur gi, is sono i save pasiziurejau ir pakraupau, nereik nei peikimo blush2.gif iskaitau bedarydama juos ir kvapo pritruko ant zemes atsigulus schmoll.gif siaubas, visai sugriuvus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 06 18, 01:25)
aga, siandien ir as po ilgoko laiko padariau... kur gi, is sono i save pasiziurejau ir pakraupau, nereik nei peikimo blush2.gif  iskaitau bedarydama juos ir kvapo pritruko ant zemes atsigulus  schmoll.gif siaubas, visai sugriuvus lotuliukas.gif

aš ir iškaitau...ir kvapo sunkaii užtenka...bet stengiuos,va jau antras kartas bigsmile.gif
kokius ir kaip darai pratimus?
Atsakyti
As darau iprastus, bet is youtube. com. viena nauja ismokau, tai klubo i sali pakreipimas biggrin.gif nezinau ar tiksliai issireiskiau doh.gif
http://www.youtube.c...h?v=G65dFUNNHHk
Va sicia sios dvi moteriske ka daro darau ir as. taip man smagiau, daugiau su Marina darydavau, bet iilgai uzsitesia, daug jos ten kalba, bet uztat pasako kaip reik daryt, kad efektas butu garnatuotas. tai va. pradejo gerkle skaudet, manau kazka blogai darau, gal uzspaudus gerkle iskvepineju ar ikvepineju, bala zin... kiek norisi kg numest? ar cm pamazint?
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 06 19, 20:50)
As darau iprastus, bet is youtube. com. viena nauja ismokau, tai klubo i sali pakreipimas biggrin.gif nezinau ar tiksliai issireiskiau  doh.gif
http://www.youtube.c...h?v=G65dFUNNHHk
Va sicia sios dvi moteriske ka daro darau ir as. taip man smagiau, daugiau su Marina darydavau, bet iilgai uzsitesia, daug jos ten kalba, bet uztat pasako kaip reik daryt, kad efektas butu garnatuotas. tai va. pradejo gerkle skaudet, manau kazka blogai darau, gal uzspaudus gerkle iskvepineju ar ikvepineju, bala zin... kiek norisi kg numest? ar cm pamazint?

aš tik tuos darau kur lapuose...tiksliau mokinuos dar,kaip tik šiandien žadėjau youtube pažiūrėt,nes dėl kvėpavimo suabejojau...
man idialu būtų numest 12kg ir aišku riebiai apimtis sumažint blush2.gif
Atsakyti
O as noreciau bent 10kg atsikratyt, tada butu 59kg ir buciau laaabai patenkinta wub.gif Jeigu del kvepavimo kyla abejoniu ir supranti rusiskai ka kalba, tai geriau bodyflex su Marina, jin taip gerai viska aiskina ir parodo, bet dabar suabejojau ar pirmosios pamokos isliko... berods tik nuo 3.1 prasideda dabar... arba dar geriau Grier Childres, ar kaip ten jos pavarde, pamokeles, tokia kudlota moteriske :DDDDDD tai va. Nu tikiuos pavyks ir tau ir man iki siekiamo rezultato nueit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 06 20, 14:17)
O as noreciau bent 10kg atsikratyt, tada butu 59kg ir buciau laaabai patenkinta wub.gif  Jeigu del kvepavimo kyla abejoniu ir supranti rusiskai ka kalba, tai geriau bodyflex su Marina, jin taip gerai viska aiskina ir parodo, bet dabar suabejojau ar pirmosios pamokos isliko... berods tik nuo 3.1 prasideda dabar... arba dar geriau Grier Childres, ar kaip ten jos pavarde, pamokeles, tokia kudlota moteriske :DDDDDD tai va. Nu tikiuos pavyks ir tau ir man iki siekiamo rezultato nueit rolleyes.gif

man 10kg ir nieko visai,bet jei 12 tai išvis pasaka wub.gif
pažiūrėjau per yputube taip darau thumbup.gif
tikiuosi mums pavyks...labai tikiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 06 21, 11:28)

šiandienn dar neprisiruošiau....tikiuosi kai mažė užmigs iš peties padirbėsiu blush2.gif
Atsakyti
Zinai, Varliene, as darau vakare, kai mazge uzmiega, kartais tai buna ir 00.30 ir 01.00. Man geriausiai, kai niekas nesimaiso, salyginai ramu, kiek noriu tiek mankstinuosi smile.gif ir rezultatas, kad ir menkas, bet yra, bent as manau, kad ji jauciu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 06 21, 16:09)
Zinai, Varliene, as darau vakare, kai mazge uzmiega, kartais tai buna ir 00.30 ir 01.00. Man geriausiai, kai niekas nesimaiso, salyginai ramu, kiek noriu tiek mankstinuosi smile.gif ir rezultatas, kad ir menkas, bet yra, bent as manau, kad ji jauciu. unsure.gif

tik iš ryto stengiuso daryti,kad visą dieną būti žvaliai...
manau nuo kitos savaitės pradėti kelis kartus dienoj padirbėti...
beto aš pati 22 jau lūžtu blush2.gif
Atsakyti
A, cia jau kitas reikalas biggrin.gif as ir noreciau keleta karu per diena daryt, ryte ir vakare pavyzdziui, bet nelabai imanoma... o gaila istikro. Gal pastebejai kokiu permainu jau? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
norejau paklausti kada po gimdymo pradejote daryti bodyflex? Iki nestumo kai susiimdavau daznai puskuodavau, visai neblogai sekesi ir savijauta buvo thumbup.gif , o svarbiausia energijo antpludis. Dabar jau lyg ir noreciau pasportuoti, bet nezinau ar nebus per anksti. Gimdziau pries 3 savaites.
Atsakyti