Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex pratimai

Hm, nezinau tiesa sakant. Jei naturaliai gimdei tai bent 2-3 men. palauk, jei cezaris tai manau po 6men galima butu, kitu atveju dar skauda randa ( bent jau man skaudejo).
Internete radau nuoroda, toms kurios nori mankstintis su bodyflexu po gimdymo, jei gerai supranti rusu, tai paskaityk http://www.body-flex.../upr_rody.shtml
Paziurek, ten pratimai siek tiek kitokie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 06 22, 20:49)
A, cia jau kitas reikalas biggrin.gif as ir noreciau keleta karu per diena daryt, ryte ir vakare pavyzdziui, bet nelabai imanoma... o gaila istikro. Gal pastebejai kokiu permainu jau?  rolleyes.gif

svoris tai kaip įsikirtęs vietoj stovi...o apimtys lyg -1cm.... blush2.gif unsure.gif
kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(Varliene @ 2010 06 23, 11:30)
svoris tai kaip įsikirtęs vietoj stovi...o apimtys lyg -1cm.... blush2.gif  unsure.gif
kaip tau?

As nesimatuoju, kol savaite nepraeis, bet atrodo puzras mazesnis :DDDD ir slaunys siek tiek grazesnes, tikiuos cia ne koks mirazas... doh.gif -1 irgi super wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 06 23, 15:13)
As  nesimatuoju, kol savaite nepraeis, bet atrodo puzras mazesnis :DDDD ir slaunys siek tiek grazesnes, tikiuos cia ne koks mirazas...  doh.gif  -1 irgi super wink.gif

svorį aš kas dieną matuoju... o apimtis po svaitės,
aš sau nė kiek nelieknesnė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 06 23, 00:33)
Hm, nezinau tiesa sakant. Jei naturaliai gimdei tai bent 2-3 men. palauk, jei cezaris tai manau po 6men galima butu, kitu atveju dar skauda randa ( bent jau man skaudejo).
Internete radau nuoroda, toms kurios nori mankstintis su bodyflexu po gimdymo, jei gerai supranti rusu, tai paskaityk http://www.body-flex.../upr_rody.shtml
Paziurek, ten pratimai siek tiek kitokie  mirksiukas.gif

Aciu, panasu, kad dar tikrajam bodyflexui anksti verysad.gif
Atsakyti
o galima ismokti body flexo pratimus tik is tinklapiu, o negyvai rodant?
Atsakyti
QUOTE(olgab @ 2010 06 27, 23:28)
o galima ismokti body flexo pratimus tik is tinklapiu, o negyvai rodant?

Tai zinoma, kad galima. O galima ismokt is vaizdajuostes? Kam jas tuomet pardavineja ta Grier Childers? Juk yra ir video internete, ne vien aprasymai. Be to kuo skiriasi kvepavimas grupej ir su grupe per kompa?
Atsakyti
Sveikos mamytes . gal ir man galima pratimuku atsiusti braske000@gmail.com labai lauksiu. acciu
Atsakyti
QUOTE(egle000 @ 2010 08 16, 13:23)
Sveikos mamytes . gal ir man galima pratimuku atsiusti braske000@gmail.com labai lauksiu. acciu

pratimukai pašte thumbup.gif sėkmės fitness4.gif
Atsakyti
aciu labai. pradesim nuo rytdienos. smile.gif tikiuosi taisyklingai kvepuosiu.
Atsakyti
Ir as noriu tu efektingu pratimuku, labai labai prasau ir isanksto dekoju. smile.gif
jolanta.studente@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(sauxlute @ 2010 08 19, 01:10)
Ir as noriu tu efektingu pratimuku, labai labai prasau ir isanksto dekoju.  smile.gif
jolanta.studente@gmail.com

išsiunčiau, sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti