QUOTE(dalioncė @ 2006 11 15, 20:25)
Sveikos, merginos, labai idemiai perskaiciau visus puslapius nuo pat pirmo ir deka Palmolive geros dusios (dar karta aciu Palmolivytei

) grybukas jau pas mane nakvos pirma nakti, o kefyriukas jau isgertas- laukiu pasekmiu
Dabar turiu dar keleta klausimu- Azura cia tikra profesionale, tai gal patars, ar kitos mergickos, taigi-
- maciau per Malachovo laida kaip tik apie Tibeto gryba, tai moteris augina trilitriake- man tiek nereikia- bet jei nori gerti 3 zmones pavyzdziui, tai ka - reikia 3 stiklainiukus, ar galima i viena, tai to grybuko turbut reikia daugiau- turbut kokius 2 saukstus ?
Ir kaip geriau gerti, ar galima iskart po vakarienes,ta prasme pavalgius, ar geriau ant tuscio skrandzio ?
labai aciu is anksto uz busimus atsakymus
Kiek nori gerti zmoniu, tiek porciju grybuko ir reikes. Viena porcija - 2 arbatiniai sauksteliai Tibeto pienisko grybuko ir 250ml. (stikline) pieno. Tai 3 porcijom bus 6 sauksteliai grybuko ir 750ml. (3 stiklines) pieno. Aisku, kad galima laikyti dvi, tris ar kiek reikia porciju viename stiklainyje. Bet jei sie 3 zmones gers ji skirtingu laiku, tai geriau tada laikyti 3-juose atskiruose stiklainiuose, nes kefyriuka reikia gerti sviezia.
Labiau patartina gerti vakarais puse ar 1 val. pries miega. Pries tai nereiketu valgyti, kad skrandis butu apytustis
O jei gerti ryte, tai butinai ant tuscio skrandzio ir po to galima valgyti po gero pusvalandzio, valandos.