Naaringiux, as kaip tik siauliete, ir man kaip tik reiketu Indisko grybo, ar dar turi?

as jau turiu grybuka
aciu dar karteli vaivaj

aciu dar karteli vaivaj

aš kažkada jį auginau, bet tirpalą ruošdavau su vandeniu, cukrumi ir tomatu, ale po to neprižiūrėjau, tai nudbėsė, norėčiau ir vėl... GAL VILNIETĖS KURI NORS TURI?
labu
gal dar kas Kaune grybuka turi
bandysiu gyditis
gal ir operuot nereikes

na prieš du metus man vyras iš savo kirpėjos parvilko puslitriuka su toki grybuku ir rūgščiu skysčiu butinai i trilitri perdėti.reikėjo perskaityti instrukcija ir griežtai ja vadovautis.bet tą augala priėmiau kaip labai ipatinga ,svarbų dalyką
nes.... po savo gyvenimo jis išdžiovinamas ir pasidaro talismanas.instrukcijos gerai nepamenu,jei neklystu,7 savaites reikėjo kas savaite užpili po stikline pasaldintos arbatos,o igerti po keleta šaukštų per diena.nelaikyti tik saulėje,o geriant sugalvoti tris norus.po 7 savaičių grybą atsargiai išgrežti,karštai pusdieni palaikyti ,o tada paprasti išdžiovinti. pabaigti arbata per savaite .lyg turėtų ir ataugėlė būt,bet nepamenu ,kasip ten tiksliai paaiškinta ,ją atiduoti geram žmogui reikia tai ir sveikata ir laimė išsipildys gavosi toks rudas raukšlėtas kamuoliukas,praktiškai,ant odinio dirželio džiovinamas,kad gautuosi kaip pakabukas.mano trys norai išsipildė 
Papildyta:
ps,su malonumu pirkčiau kaip vaista arbatini,kas apie šiaulius ar turite toki???

Papildyta:
ps,su malonumu pirkčiau kaip vaista arbatini,kas apie šiaulius ar turite toki???
aciukas
vaivaj as jau turiu tibeto grybuka,dar labai labai noriu to ryziu grybuko jei kas pasidalintumet buciau labai dekinga

gal galit pasakyti kaip suzinoti kada grybukas apsivaikavo, nes jo visa konsistencija tai kaip varskes grudukai

Varškės vienas grūdukas ir yra vaikiukas. Net iš mažo grūdelio išauga didelis grybas

supratau
o tai kiek turi buti tos mases, kada ji galeciau atskirti, o gal tada kai bus dvigubai daugiau tu grudeliu
Papildyta:
o gal tas grudelis turi dideti
nu visai susipainiojau

o tai kiek turi buti tos mases, kada ji galeciau atskirti, o gal tada kai bus dvigubai daugiau tu grudeliu

Papildyta:
o gal tas grudelis turi dideti

nu visai susipainiojau

Didėja ne pats grūdelis, o jų kiekis. Šiaip jau normalu yra du valgomieji šaukštai. Tada jau galima dalinti ir kitiems. Ta prasme, turėtų likti pačiam dalintojui vartojimui 2 valgomieji šaukštai, perteklių reiktų išdalinti. Nežinau, ar aiškiai parašiau

Gal kas KAUNE padovanotu..turiu daug bedu del skarnduko..gal padetu

QUOTE(vaivaj @ 2006 10 30, 13:21)
Didėja ne pats grūdelis, o jų kiekis. Šiaip jau normalu yra du valgomieji šaukštai. Tada jau galima dalinti ir kitiems. Ta prasme, turėtų likti pačiam dalintojui vartojimui 2 valgomieji šaukštai, perteklių reiktų išdalinti. Nežinau, ar aiškiai parašiau 

dabar tai jau supratau

ir dar

Papildyta:
QUOTE(deivis2005 @ 2006 10 28, 19:19)
QUOTE(gaudri @ 2006 10 30, 16:20)
galesiu duoti, bet tik ne po pirmo apsivaikavimo, nes jau uzsakyti pirmieji vaikuciai