ka daryti, gal tada maziau pienuko jam pilti kad greiciau surugtu
man atrodo, kad mano grybukui per vesu, kartais nelabai surugsta kaip kefyriukas. na kai kambary buna daugiau temp. tada jis normaliai surugsta, o kai buna vesiau tai buna kaip pasukos. patikslinsiu: kai bunam namie savaitgali tada daugiau pasikurenam-buna daug silciau, o kai iprasta diena tai nera galimybiu pastoviai palaikyti siluma, nes bunam darbe
ka daryti, gal tada maziau pienuko jam pilti kad greiciau surugtu
ka daryti, gal tada maziau pienuko jam pilti kad greiciau surugtu
Sveikos, gal kas Kaune tures grybuku atidalinimui?
Labai noreciau.
QUOTE(palmolive @ 2006 11 06, 08:40)
man atrodo, kad mano grybukui per vesu, kartais nelabai surugsta kaip kefyriukas. na kai kambary buna daugiau temp. tada jis normaliai surugsta, o kai buna vesiau tai buna kaip pasukos. patikslinsiu: kai bunam namie savaitgali tada daugiau pasikurenam-buna daug silciau, o kai iprasta diena tai nera galimybiu pastoviai palaikyti siluma, nes bunam darbe
ka daryti, gal tada maziau pienuko jam pilti kad greiciau surugtu
ka daryti, gal tada maziau pienuko jam pilti kad greiciau surugtu
Taip, tikra tiesa, kai yra vesoka aplinka, kefyriukas nelabai gerai surugsta ir tikrai yra kaip pasukos. O kiek val. tu ji rugini, 24? ir kur ji laikai ?
Uzpilineti pieno reikia tiek kiek priklauso, 250ml. Jei virtuveje ar kambaryje yra vesu ir jis normaliai nesurugsta, galima ji laikyti netoli radiatoriaus, kur jam bus daug silciau
Pas mus tas kefyriukas is pradziu gaudavosi labai skanus, o dabar jau keleta dienu toks rugstokas. As jau net jo nebegeriu, nes neskanus. Kazi ka netaip darome
QUOTE(Ra$a @ 2006 11 12, 17:53)
Pas mus tas kefyriukas is pradziu gaudavosi labai skanus, o dabar jau keleta dienu toks rugstokas. As jau net jo nebegeriu, nes neskanus. Kazi ka netaip darome 
O kokia pas tave kefyriuko konsistencija? Skystas kaip pasukos, ar normalus?
Gali buti, kad jis perrugsta, gal perlaikai arba gal jau reikia ji atidalinti, pasiziurek, kiek pas tave jo yra, jei daugiau nei 2 sauksteliai, atidalink ir palik tik 2 saukstelius ir vel uzpilinek 250ml. kambario temp. pienu kaip visada.
Kartais pas mane jis irgi sustreikuoja ir surugsta labai rugstus, nezinau kodel, bet pastebejau, kai nuperku ir pakaitalioju kitu firmu piena, tai jis arba normaliai neprirugsta, arba perrugsta ir buna toks rugstus. Musiet jam reikia pirkti ir uzpilineti visada vienos firmos pienu
stenguosi ji laikyti apie 24 val, bet kad dabar nelabai iseina, reikia ilgiau palaikyti, kokiom 6 val ilgiau. ar nieko baisaus jei ilgiau as ji paruginsiu
dabar jau reik ji atidalinti, nes padvigubejo grybukas
, gal bus geriau tada
na o del silumos, tai manau kad bus visada jam vesoka
nes nuo ryto pakurimo per diena atvesta
dabar jau reik ji atidalinti, nes padvigubejo grybukas
na o del silumos, tai manau kad bus visada jam vesoka
QUOTE(palmolive @ 2006 11 13, 09:07)
stenguosi ji laikyti apie 24 val, bet kad dabar nelabai iseina, reikia ilgiau palaikyti, kokiom 6 val ilgiau. ar nieko baisaus jei ilgiau as ji paruginsiu
dabar jau reik ji atidalinti, nes padvigubejo grybukas
, gal bus geriau tada
na o del silumos, tai manau kad bus visada jam vesoka
nes nuo ryto pakurimo per diena atvesta
dabar jau reik ji atidalinti, nes padvigubejo grybukas
na o del silumos, tai manau kad bus visada jam vesoka
Jei grybuka perlaikai, tai jis perrugsta, negerai
Ji ruginti reikia ne maziau 18-20val. (kai patalpoje silta) ir neilgiau 24val.
Jei tau neiseina su silta patalpa, tada bandyk stikliani su uzpiltu pienu ir grybuku isukti i koki silta audini, kad stiklainis nors kiek butu siltai ar dar ka nors sugalvok, bet tikrai neperlaikyk jo ilgiau nei 24val.
QUOTE(AZURA @ 2006 11 13, 12:29)
Jei grybuka perlaikai, tai jis perrugsta, negerai
ir jo skonis bus labai nekoks.
Ji ruginti reikia ne maziau 18-20val. (kai patalpoje silta) ir neilgiau 24val.
Jei tau neiseina su silta patalpa, tada bandyk stikliani su uzpiltu pienu ir grybuku isukti i koki silta audini, kad stiklainis nors kiek butu siltai ar dar ka nors sugalvok, bet tikrai neperlaikyk jo ilgiau nei 24val.
Ji ruginti reikia ne maziau 18-20val. (kai patalpoje silta) ir neilgiau 24val.
Jei tau neiseina su silta patalpa, tada bandyk stikliani su uzpiltu pienu ir grybuku isukti i koki silta audini, kad stiklainis nors kiek butu siltai ar dar ka nors sugalvok, bet tikrai neperlaikyk jo ilgiau nei 24val.
supratau
aciu uz patarimus
Sveikos, merginos, labai idemiai perskaiciau visus puslapius nuo pat pirmo ir deka Palmolive geros dusios (dar karta aciu Palmolivytei
) grybukas jau pas mane nakvos pirma nakti, o kefyriukas jau isgertas- laukiu pasekmiu
Dabar turiu dar keleta klausimu- Azura cia tikra profesionale, tai gal patars, ar kitos mergickos, taigi-
- maciau per Malachovo laida kaip tik apie Tibeto gryba, tai moteris augina trilitriake- man tiek nereikia- bet jei nori gerti 3 zmones pavyzdziui, tai ka - reikia 3 stiklainiukus, ar galima i viena, tai to grybuko turbut reikia daugiau- turbut kokius 2 saukstus ?
Ir kaip geriau gerti, ar galima iskart po vakarienes,ta prasme pavalgius, ar geriau ant tuscio skrandzio ?
labai aciu is anksto uz busimus atsakymus
Dabar turiu dar keleta klausimu- Azura cia tikra profesionale, tai gal patars, ar kitos mergickos, taigi-
- maciau per Malachovo laida kaip tik apie Tibeto gryba, tai moteris augina trilitriake- man tiek nereikia- bet jei nori gerti 3 zmones pavyzdziui, tai ka - reikia 3 stiklainiukus, ar galima i viena, tai to grybuko turbut reikia daugiau- turbut kokius 2 saukstus ?
Ir kaip geriau gerti, ar galima iskart po vakarienes,ta prasme pavalgius, ar geriau ant tuscio skrandzio ?
labai aciu is anksto uz busimus atsakymus
QUOTE(dalioncė @ 2006 11 15, 20:25)
Sveikos, merginos, labai idemiai perskaiciau visus puslapius nuo pat pirmo ir deka Palmolive geros dusios (dar karta aciu Palmolivytei
) grybukas jau pas mane nakvos pirma nakti, o kefyriukas jau isgertas- laukiu pasekmiu
Dabar turiu dar keleta klausimu- Azura cia tikra profesionale, tai gal patars, ar kitos mergickos, taigi-
- maciau per Malachovo laida kaip tik apie Tibeto gryba, tai moteris augina trilitriake- man tiek nereikia- bet jei nori gerti 3 zmones pavyzdziui, tai ka - reikia 3 stiklainiukus, ar galima i viena, tai to grybuko turbut reikia daugiau- turbut kokius 2 saukstus ?
Ir kaip geriau gerti, ar galima iskart po vakarienes,ta prasme pavalgius, ar geriau ant tuscio skrandzio ?
labai aciu is anksto uz busimus atsakymus
Dabar turiu dar keleta klausimu- Azura cia tikra profesionale, tai gal patars, ar kitos mergickos, taigi-
- maciau per Malachovo laida kaip tik apie Tibeto gryba, tai moteris augina trilitriake- man tiek nereikia- bet jei nori gerti 3 zmones pavyzdziui, tai ka - reikia 3 stiklainiukus, ar galima i viena, tai to grybuko turbut reikia daugiau- turbut kokius 2 saukstus ?
Ir kaip geriau gerti, ar galima iskart po vakarienes,ta prasme pavalgius, ar geriau ant tuscio skrandzio ?
labai aciu is anksto uz busimus atsakymus
Kiek nori gerti zmoniu, tiek porciju grybuko ir reikes. Viena porcija - 2 arbatiniai sauksteliai Tibeto pienisko grybuko ir 250ml. (stikline) pieno. Tai 3 porcijom bus 6 sauksteliai grybuko ir 750ml. (3 stiklines) pieno. Aisku, kad galima laikyti dvi, tris ar kiek reikia porciju viename stiklainyje. Bet jei sie 3 zmones gers ji skirtingu laiku, tai geriau tada laikyti 3-juose atskiruose stiklainiuose, nes kefyriuka reikia gerti sviezia.
Labiau patartina gerti vakarais puse ar 1 val. pries miega. Pries tai nereiketu valgyti, kad skrandis butu apytustis
O jei gerti ryte, tai butinai ant tuscio skrandzio ir po to galima valgyti po gero pusvalandzio, valandos.
Labai aciu, Azura,
pakolkas viskas aisku, iki sekanciu klausimu





