Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

Nepamenu, ar esu rasiusi sioj temoj, tingiu skaityti mirksiukas.gif , bet parasysiu dar apie Tibeto pieniska grybuka - kefyriuka smile.gif

Sio grybuko kefyriukas jaunina veido oda, puikiai ja balina, naikina pigmentines demes..

VEIDO ODOS ATJAUNINIMAS (kauke)

Pries kauke veida nuvalyti kosmetiniu pieneliu. Marline servetele suvilgyti kefyriuku ir uzdeti ant veido 20 - 30 min. Po to veida nuplauti saltu vandeniu. Jau po keliu seansu oda tampa minksta, elastinga, nyksta rauksles....

PIGMENTINES DEMES

Ryte ir vakare tepti siuo kefyriuku TIK ANT PIGMENTINIU DEMIU. Palaukti, kol nudzius ir puse val. vaikscioti su uzteptu sluoksniu. Po pusvalandzio nuplauti saltu vandeniu ir nenusluostyti (nenusausinti) ranksluosciu....
Gydymo kursas - 1 menesis.

KAD PLAUKAI BUTU SVEIKI IR TANKUS

Viena karta savaiteje siuo kefyriuku istepti plaukus (nuo galvos saknu iki galiuku).
Tepti ant nesvariu, neplautu plauku. Palaikyti 5 - 7 min., nuplauti vandeniu ir plaukus isplauti kiausinio tryniu. Kruopsciai isskalauti plaukus ir issukuoti.
Si maitinanti proceduda daro plaukus sveikus ir tankius.
Atsakyti
O gal kas nors netyčia turi arbatos grybą? 4u.gif
Atsakyti
Tai kur gauti to grybuko????? g.gif
Atsakyti
Pasiūlykit Klaipėdoje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aha,norinciu daug,alia niekas nesiulo mastau.gif
Atsakyti
Turiu indijos juros ryziu grybuko porcija. 4u.gif
Atsakyti
Ir aš kam nors galėčiau duoti Tibeto grybuko smile.gif Kaune.
Atsakyti
Sveikos merginos,na ir as siandien is kaimynes parsinesiau nauja "augintini".Prisiskaiciau cia visko siame forume.Ir geru ir blogu dalykeliu.Gal kas galit pasidalinti informacija,kas jau ilgiau naudojo.Ar tikrai jauciamas poveikis?Aciu
Atsakyti
QUOTE(Nashle @ 2006 03 30, 10:16)
Ir aš kam nors galėčiau duoti Tibeto grybuko smile.gif Kaune.

O as jau susimaisiau Tibeto tai cia pieno ar arbatos grybas, jeigu pieno tai as labai noreciau gauti.
Atsakyti
QUOTE(Laiminta @ 2006 04 04, 10:41)
O as jau susimaisiau Tibeto tai cia pieno ar arbatos grybas, jeigu pieno tai as labai noreciau gauti.

čia pieno, aš galėsiu duot, o tu turi arbatos?
Atsakyti
QUOTE(Nashle @ 2006 04 04, 15:42)
čia pieno, aš galėsiu duot, o tu turi arbatos?

Ne arbatos as neturiu, o tai labai aciu jeigu galesi pasidalinti pieno grybu, o kada as ji galeciau pasiimti ir kur reiktu atvaziuoti?
Atsakyti
aš ir noriu šio grybuko, jei viskas ką parašėt į forumą teisybė, tai yra tai ko man reikia smile.gif aš iš Vilniaus
Atsakyti