Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

QUOTE(nassa @ 2006 04 19, 01:29)
aš ir noriu šio grybuko, jei viskas ką parašėt į forumą teisybė, tai yra tai ko man reikia smile.gif aš iš Vilniaus

As gyvenu seskineje ir galeciau pasidalinti su kuo nors tuo grybu,bet tik su tais kas tikrai ji gerai priziures biggrin.gif ,jis juk gyvas ir juo reikia rupintis......
Atsakyti
Aš Tibeto grybą vartoju jau apie metus laiko. Kiek jis padeda, kiek ne sunku pasakyti, bet vieną dalyką pastebėjau, po gimdymo turėjau problemą, niekaip negalėjau išsigydyti vidurių užkietėjimo, man vis užkietėdavo viduriai. Tai pradėjus vartoti šį grybelį, ši problema išsisprendė. Kitai mano draugei irgi buvo tokia kaip ir mano problema, jai irgi šis grybelis padėjo.
Atsakyti
Sveiki,
Gal yra norinčių įsigyti pieno grybą ax.gif ... Jo turiu gausiai, todėl mielai pasidalinčiau... smile.gif Gyvenu Vilniuje, Kalvarijų g. priešais "Baldų rojų"... Jei ką nors sudomins, prašau palikti žinute... biggrin.gif
Atsakyti
Jau uzauginau sveika ir stipru arbatos (Kombucha) grybuka assa.gif Jeigu kuri nors esate pasiruosusi karta per savaite juo pasirupinti mazdaug 15 min ir veliau norite gurksnoti skanu sidro skonio geraliuka drinks_cheers.gif praneskit.

Veiksmas Vilniuje, Virsuliskese.

Beje, nera jis toks slykstus, kaip daug kam atrodo. Tiesiog jei blogai su juo elgiesi, jo vaikutis toks kaip snarglys pasidaro biggrin.gif nors nuo isvaizdos geralo skonis nepasikeicia.

Daugiau info apie tai, kaip auginti, kuo jis naudingas ir pan. anglu kalba galite paskaityti cia: http://www.kombuchat...nk-kombucha.asp
Atsakyti
QUOTE(Skirte @ 2006 06 12, 20:03)
Jau uzauginau sveika ir stipru arbatos (Kombucha) grybuka assa.gif  Jeigu kuri nors esate pasiruosusi karta per savaite juo pasirupinti mazdaug 15 min ir veliau norite gurksnoti skanu sidro skonio geraliuka  drinks_cheers.gif  praneskit.

Veiksmas Vilniuje, Virsuliskese.

Beje, nera jis toks slykstus, kaip daug kam atrodo. Tiesiog jei blogai su juo elgiesi, jo vaikutis toks kaip snarglys pasidaro  biggrin.gif  nors nuo isvaizdos geralo skonis nepasikeicia.

Daugiau info apie tai, kaip auginti, kuo jis naudingas ir pan. anglu kalba galite paskaityti cia: http://www.kombuchat...nk-kombucha.asp

Aš Kaune... sad.gif o labai norėčiau šio grybo..
Atsakyti
Na tai gal kas is pazistamu i Vilniu kada uzsukti zada? Is maniskiu tai niekas reikalu Kaune neturi... g.gif
Atsakyti
Galvojau kas čia per Tibeto grybas, kurį kitose temose minit? Dabar supratau smile.gif

Jooo, reikėtų ir man pagydyti savo kietiejančius vidurius.

Beje, mačiau rašėt, kad gydo egzemą. Kokių būdu ją tepant ar geriant tą pieną?
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 15, 15:09)
Galvojau kas čia per Tibeto grybas, kurį kitose temose minit? Dabar supratau smile.gif

Jooo, reikėtų ir man pagydyti savo kietiejančius vidurius.

Beje, mačiau rašėt, kad gydo egzemą. Kokių būdu ją tepant ar geriant tą pieną?

Tibeto pieniskas grybukas vidurius sutvarko kuo puikiausiai thumbup.gif
Saunuolis sis grybukas, padeda isspresti daugybe problemeliu smile.gif
Aplamai, saunuoliai yra visi sie trys grybukai: Tibeto pieniskas, Indijos ryziu ir arbatos thumbup.gif Visi turi begale naudingu elementu, kurie yra butini musu organizmui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 16 birželio 2006 - 13:07
Sveikos, pirma karta isgirdau apie tuos grybus... Bet galvoju gal ir man padetu g.gif Tik kad man su virskinimu viskas gerai, kazin kuris is ju geriausiai tiktu sergant autoimuninem ligom (jungiamojo audinio)? Kiek supratau, tai geriauias tas ryziu grybas, nuo visu ligu thumbup.gif .
Tai gal kas turit ji Siauliuose? Nors ne problema ir kitas miestas, galeciau kada pakeliui pasiimti
Atsakyti
o man reiketu kaune smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2006 06 16, 13:06)
Aplamai, saunuoliai yra visi sie trys grybukai: Tibeto pieniskas, Indijos ryziu ir arbatos thumbup.gif  Visi turi begale naudingu elementu, kurie yra butini musu organizmui smile.gif

kuo sie grybukai skiriasi vienas nuo kito? Ar dar yra kokiu kitokiu be cia minimu 3 augintiniu? Ar visi geri ir viska gydo wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(rusne @ 2006 09 24, 08:59)
kuo sie grybukai skiriasi vienas nuo kito? Ar dar yra kokiu kitokiu be cia minimu 3 augintiniu? Ar visi geri ir viska gydo wink.gif.

O namini jogurta gamina grybas ar bakterijos?
Atsakyti