Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

QUOTE(rusne @ 2006 09 24, 08:59)
kuo sie grybukai skiriasi vienas nuo kito? Ar dar yra kokiu kitokiu be cia minimu 3 augintiniu? Ar visi geri ir viska gydo wink.gif.

Yra tik sie 3 gydomieji grybukai, kitu nera smile.gif
Na, pieniskas Tibeto grybukas gal labiau tinka kas turi skrandzio, zarnyno problemu, bet tikrai ne tik... jis yra nepamainomas, norint atstatyti zarnyno flora, ypac, nepamainomas geriant antibiotikus (juo reiketu uzsigerti vartojant antibiotikus), arba po antibiotiku vartojimo, ir nereikia trucytis su visokiom priesgrybelinem tabletkom thumbup.gif Jis turi 100 % geruju bakteriju, reikalingu musu zarnynui.

Indijos grybukas labai gerai sanariams, sirdziai, isvalyti druskoms is organiszmo ir tikrai labai daug kitoms ligoms.... neseniai suzinojau (gydytojas sake), kad sis, Indijos ryziu grybukas, turi kazkoki priesvezini (pamirsau pavadinima doh.gif ) ypatinga, labai reta ingridienta, kuris stabdo ir net gydo vezinius susirgimus. Vaistai su tuo ingridientu kainuoja nezmoniskus pinigus, tukstancius, o sis gerietis grybukas kaip tik ji ir turi bigsmile.gif

Visuose siuose grybukuose yre begale vitaminu, antioksidantu, omega 6-3, kufermento Q, mikroelementu, mineralu..., kurie taip butini musu organizmui... visi 3 grybukai yra 100% naturalus produktai.

Pasakoti apie juos cia reiketu labai ilgai, tai siulyciau, kas skaito rusiskai, nusipirkti knygele apie siuos grybukus, ten viskas issamiai aprasyta, yra daug pavyzdziu nuo ko zmones gydesi ir isgijo...

Knygele kainuoja apie 4lt. IRINA FILIPOVA "GRIBI, KOTORIJE LEČAT".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 24 rugsėjo 2006 - 10:58
QUOTE(AZURA @ 2006 09 24, 10:47)
Yra tik sie 3 gydomieji grybukai, kitu nera smile.gif
Na, pieniskas Tibeto grybukas gal labiau tinka kas turi skrandzio, zarnyno problemu, bet tikrai ne tik... jis yra nepamainomas, norint atstatyti zarnyno flora, ypac, nepamainomas geriant antibiotikus (juo reiketu uzsigerti vartojant antibiotikus), arba po antibiotiku vartojimo, ir nereikia trucytis su visokiom priesgrybelinem tabletkom  thumbup.gif Jis turi 100 % geruju bakteriju, reikalingu musu zarnynui.

Indijos grybukas labai gerai sanariams, sirdziai, isvalyti druskoms is organiszmo ir tikrai labai daug kitoms ligoms.... neseniai suzinojau (gydytojas sake), kad  sis, Indijos ryziu grybukas, turi kazkoki priesvezini (pamirsau pavadinima  doh.gif ) ypatinga, labai reta ingridienta, kuris stabdo ir net gydo vezinius susirgimus. Vaistai su tuo ingridientu kainuoja nezmoniskus pinigus, tukstancius, o sis gerietis grybukas kaip tik ji ir turi bigsmile.gif

Visuose siuose grybukuose yre begale vitaminu, antioksidantu, omega 6-3, kufermento Q, mikroelementu, mineralu..., kurie taip butini musu organizmui... visi 3 grybukai yra 100% naturalus produktai.

Pasakoti apie juos cia reiketu labai ilgai, tai siulyciau, kas skaito rusiskai, nusipirkti knygele apie siuos grybukus, ten viskas issamiai aprasyta, yra daug pavyzdziu nuo ko zmones gydesi ir isgijo...

Knygele kainuoja apie 4lt.  IRINA FILIPOVA "GRIBI, KOTORIJE LEČAT".

O arbatos grybukas kam?
Kur knyga nusipirkti butu galima? Akropolio maximoj ar kokiam spec rusu kalbu knygyne?
Atsakyti
QUOTE(rusne @ 2006 09 24, 11:07)
O arbatos grybukas kam?
Kur knyga nusipirkti butu galima? Akropolio maximoj ar kokiam spec rusu kalbu knygyne?

Dabar pasiskaiciau toj knygutej apie arbatos grybuka... tai gydo kepenis, tulzi, anginas, akiu ligas, gripa, ausu - nosies-gerkles susirgimus, gastritus, gemaroju ir daug kitu...
Knygele man pirko pussesere,neklausiau kur smile.gif bet, manau, ji turetu buti bet kokiam knygyne, kur nors sveikatos skyrelyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2006 09 24, 11:14)
Dabar pasiskaiciau toj knygutej apie arbatos grybuka... tai gydo kepenis, tulzi,  anginas, akiu ligas, gripa, ausu - nosies-gerkles susirgimus, gastritus, gemaroju ir daug kitu...
Knygele man pirko pussesere,neklausiau kur smile.gif  bet, manau, ji turetu buti bet kokiam knygyne, kur nors sveikatos skyrelyje  g.gif

Na uzsimaniau as tos knygutes. O joje viskas rasoma konkreciai ar labiau aptakiai? Na, kad isskiria kazkokiu konkreciu medziagu (aminorugsciu, vitaminu ar kt dariniu) ir jos konkreciai padeda tam ir tam (biocheminiame lygyje). Ar pateikiama tik tiek info, kad issikiria super duper medziagu pilnas skystimelis, kuris praktiskai tinka nuo visu ligu, kurios pateikiamos kilometriniu saraseliu. Idomu, ar daryti kazkokie moksliniai tyrimai siu grybuku... Gal perkame vaistinese kokius maisto papildus, kurie padaryti butent siu grybuku produkcijos pagrindu?
Atsakyti
QUOTE(rusne @ 2006 09 24, 11:33)
Na uzsimaniau as tos knygutes. O joje viskas rasoma konkreciai ar labiau aptakiai? Na, kad isskiria kazkokiu konkreciu medziagu (aminorugsciu, vitaminu ar kt dariniu) ir jos konkreciai padeda tam ir tam (biocheminiame lygyje). Ar pateikiama tik tiek info, kad issikiria super duper medziagu pilnas skystimelis, kuris praktiskai tinka nuo visu ligu, kurios pateikiamos kilometriniu saraseliu. Idomu, ar daryti kazkokie moksliniai tyrimai siu grybuku... Gal perkame vaistinese kokius maisto papildus, kurie padaryti butent siu grybuku produkcijos pagrindu?

Toj knygelej aprasyta viskas: nuo grybuku sudeciu (is ko jie susideda), atskitai apie tuos ingridientus, ka, kokias ligas grybukai gydo, kaip grybukus priziureti, auginti, jais gydytis, gydytoju komentarai, ligoniu pasakojimai kaip gydesi ir nuo ko pasveiko....
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2006 09 24, 11:50)
Toj knygelej aprasyta viskas: nuo grybuku sudeciu (is ko jie susideda), atskitai apie tuos ingridientus, ka, kokias ligas grybukai gydo, kaip grybukus priziureti, auginti, jais gydytis, gydytoju komentarai, ligoniu pasakojimai kaip gydesi ir nuo ko pasveiko....

Nu va apejau akropolio maxima ir akropolyje esanti knygyna ir neradau verysad.gif
Atsakyti
gal kas turi to stebuklingo grybuko vaika 4u.gif labai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palmolive @ 2006 09 25, 07:45)
gal kas turi to stebuklingo grybuko vaika  4u.gif labai reikia  smile.gif

Turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nashle @ 2006 09 25, 10:50)

Ir pas mane yra du arbatos grybo vaikai,dar laisvi ,kolka niekas nanugriebe,o tai tenka laukti kol suaugs apie 3 mėn,taigi jei reikia kreipkites ir atvažiokit paimti mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nashle @ 2006 09 25, 10:50)

QUOTE(LARISA 74 @ 2006 09 25, 11:14)
Ir pas mane yra du arbatos grybo vaikai,dar laisvi ,kolka niekas nanugriebe,o tai tenka laukti kol suaugs apie 3 mėn,taigi jei reikia kreipkites ir atvažiokit paimti mirksiukas.gif  thumbup.gif

o kur jus randates, gal kartais kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turite parduoti to grybuko?? Cia man ir draugei.. Visai esam reklamos aukos blush2.gif tongue.gif Taip uzsidegem lotuliukas.gif Buciau labai labai dekinga, esu Vilniuje.. Parasykit prasau man i AZ! Aciu aciu
Atsakyti
QUOTE(palmolive @ 2006 09 25, 14:02)
o kur jus randates, gal kartais kaune  mirksiukas.gif

Labas,kad ne aš esu iš Vilniaus raj,netoli Vilniaus,taigi nekaip negaliu tau perduot gribą schmoll.gif g.gif
Atsakyti