Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto grybas

QUOTE(Zitlali @ 2006 09 25, 17:30)
Merginos, gal kas turite parduoti to grybuko?? Cia man ir draugei.. Visai esam reklamos aukos  blush2.gif  tongue.gif  Taip uzsidegem  lotuliukas.gif  Buciau labai labai dekinga, esu Vilniuje.. Parasykit prasau man i AZ! Aciu aciu

Cia tuos grybukus ne pardavinejam, o dovanojam mirksiukas.gif
As turiu visus tris grybukus, bet dar nei vienas neprisidaugino, tai lisnu porciju kol kas neturiu.
Atsakyti
Kada pagauses Jusu ,,seimynele" labai labai lauksiu zinuciu 4u.gif Aciuuu! biggrin.gif
Atsakyti
gal kas turit ryziu grybuko g.gif turiu atliekama Indiska grybuka ax.gif veiksmas Siauliuose 4u.gif
Atsakyti
gal kas turi kaune tibeto grybuko vaiki mirksiukas.gif
Atsakyti
Butu faina gauti tibeto gryba, jeigu kas nors turi atliekama porcija (vilniuje). o beje norejau paklausti, kaip ji reikia paruosti kad butu galima gerti..? ir kaip ta gryba priziuret, ar kaip cia geriau issireiskus.
Atsakyti
QUOTE(raskladushke @ 2006 10 07, 13:06)
Butu faina gauti tibeto gryba, jeigu kas nors turi atliekama porcija (vilniuje). o beje norejau paklausti, kaip ji reikia paruosti kad butu galima gerti..? ir kaip ta gryba priziuret, ar kaip cia geriau issireiskus.

perversk kelis psl atgal, ten labai viskas aiskiai paaiskinta kaip ji paruost ir gert mirksiukas.gif
Atsakyti
Neseniai ir as gavau sito grybuko, tik niekaip nesuprantu, kaip ji galima plauti - juk tai kefyras g.gif o kada ir ar butina tai daryt?
Atsakyti
Sveikos, na mano Pieno grybas jau geraokai užaugęs. Galėčiau 2-3 mamytėms padovanoti mirksiukas.gif
Atsakyti
o is kur jo gaut? unsure.gif
Papildyta:
ir isvis man sunku suprast kaip jis atrodo ir kodel ji vadina grybu g.gif
Atsakyti
Kaip tik sendien perskaiceu temele apie grybus ir labai noreciau paklausti, gal kuri kaune turite padowanoti pieno ar arbatos gryba? jau kelios sawaites kenciu nuo nezmonisku pilwo skausmu, o tyrimai tik lapkricio 9 diena, tad labai noreciau iki tol pabandyti pasigydyti siuo dalyku.. Ir seip esu toks didelis ligoniukas, kad amzinai kazka skauda, o neranda kas yra.. praverstu man sis dalykas, jei kuri galit padeti prasom i a.z. dekui labai is anksto 4u.gif
Atsakyti
sveikos, pasiskaitinejau as apie jusu grybus ir labai uzsimaniau,(turiu problemu su inkstais ir spuogai karts nuo karto paerzina). Esu is KLP, jei kas turesit atliekmu, labai prasau, parasykit smile.gif blush2.gif
Atsakyti
merginos, gal turit tibeto pieniska grybuka atliekama mirksiukas.gif
labai reikia, rytoj (ketvirtadieni) vakare galeciau paimti smile.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti