Mano abi merginos pradejo eiti nuo 1,5metu i lopseli. Ir nei kiek nesigailim - atvirksciai-labai pasijaute progresas, nes ten bendravo su vyresniais vaikais.
Mano vyresnėlė į darželį nuėjo 1,8 mėn
nu neįmanoma jos buvo nulaikyt namuose

QUOTE(agnie6ka @ 2007 05 02, 17:25)
Mes žadam leisti nuo rudens, bus tik 1,3. Vieni sako, kad gerai, kiti, kad per anksti.
Kokios Jusu mamos nuomonės ir patyrimai?
Kokios Jusu mamos nuomonės ir patyrimai?
mes pradejom eiti i lopseli nuo 10 men... ankstoka??? deja neradome aukles, o man reikejo pradeti dirbti.. .vaiku gydytoja galvojo, kad bus daugiausiai sergantis vaikutis, taciau mano mazylis serga maziausiai is grupes... adaptacinio periodo nebuvo isvis... jam labai patiko ir patinka but su vaikuciais ir turet daug veiklos... pastovi problema, kai reikia vestis namo is darzelio, tai nenori eit...
Abu vaikus pradėjau vesti 2 metų, tiesa sūnui 2 bus rudenį

As savo dukrele isvedziau kai buvo 2 metai ir 4 menesiai, bet nebuvo labai jau sunku, norejo eiti, tik va rytais sunkiai keldavosi. Vasara neinam nes musu darzelis nedirba per vasara. Tai vel keliausim nuo rugsejo pirmosios

Ir visai nesigailiu...
O taip tai 1,3-2,5 tikrai per anksti...

Ir ligos gi dabar visokios

O sūnytis ,tai nuo rugsėjo jau eis

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 07 15, 15:12)
As savo suneli pradejau leisti i lopseli nuo 2metuku ir nepilnai 2menesiu,sunkokai sekesi bet dabar kaip gerai ryte jis noriai eina i darziuka,,, 

Na, manau, tai priklauso nuo kiekvieno vaiko...mano mažoji pradėjo eit trijų metukų, paverkė savaitėlę ir baigėsi ašarėlės

As leidau nuo dveju metuku

QUOTE(SALMIR @ 2008 08 24, 23:30)
mes pardesim nuo rugsejo,bus 1.5 metuku.....paziuresiu ar per anksti ar ne
na mes pradejom 1,9 menesiu.nemanau kad per anksti buvo.

QUOTE(SALMIR @ 2008 08 24, 22:30)
mes pardesim nuo rugsejo,bus 1.5 metuku.....paziuresiu ar per anksti ar ne
mano abu pradėjo nuo 1m 1mėn. ar ne per anksti? tai viskas priklauso nuo vaiko. maniškiai nenusėdintys vietoje- reikia judėjimo, veiksmo. ir tikrai nesigailiu. dukra jau 1,5m gražiai šnekėjo, eilėraščius deklamavo. abu darželyje atprato nuo supimo einant miegot.
Jau 4 dienos, kaip keliaujam lopšelin. ( 2,7 )
Mūsų dukrytė eis nuo 2,5 metų, tikiuosi gerai bus. Dar reikia išmokti su puodu draugauti, pačiai apsirengti, pavalgyti. Daug reikalų
.