Vyresnis į darželį nuėjo nuo 3m, o jaunesnysis nuo 2m keliavo jau, mažasis tik daugiau sirgo pirmus metus, bet šiaip greitai išmoko ir pendrauti su kitais ir už save pakovoti ir piešti, klijuoti, ko namie nelabai norėdavo.
As berniuka leidau nuo 5 metu, o mergaite tikrai dar nezinau, nes ji man tokia maza atrodo
, gal nuo kokiu triju, nes tada ir tos ligos netaip kabinasi, ir vaikas bendravimui su kitais vaikasi pasiruoses daugiau

savo vyresnele leidau i darzeli 1m 3 men
iskart pritapo o namo eit visai nenoredavo
tevelis nesdavo per virtuve darzelio o virejos dar idedavo i rankas vakariene
mazaja irgi planuoju anksti leisti

Sūnų leidom 2 metų 4 mėn.Porą savaitėlių pavargom,kol apsipratom,bet paskui-vienas džiaugsmas ir jam ir mums. Daug ir raiškiai kalbėt pradėjo,dainuot,susirado draugų ir net savaitgaliais mus terorizuodavo,kad vestumėm i darželį
Mažąją ir maždaug dvieju planuojam išleist. Manau,kad pats tas.

Mažąją ir maždaug dvieju planuojam išleist. Manau,kad pats tas.
Mano sunui buvo metai ir 10 menesiu kai i lopseli leidau,greit apsiprato ir ten jam labai patinka.
Cia si rugseji leidau ji,tai dar neseniai lanko

Mano vyresnėlė į darželį nužingsniavo 2 metukų. Be ašarų ir be kaprizų. Ir sirgo tik gal tris kartus. mažylę irgi užrašėm nuo dviejų metukų, bet čia dar bus matyt.
Sunus pradejo lankyti lopseli 1m ir 10men.Turejau grizti i darba
Jokiu bedu nebuvo.Jam puikiai sekesi,nes aukletojos buvo nuostabios.Taciau,vis delto,jei turesim antra vaikeli,stengsiuos auginti namie ilgiau...

Aš planuoju nuo kitų metų - bus 2,9 metų. Dabar "lavinasi" su aukle

as savo dukra leidau 2metu3menesiu,turejau eiti dirbti.labai sunkiai priprato,beveik istisus metus verkdavo vedama,turedavau aukletojai paduoti i rankas,nes kitaip neidavo i grupe
o dabar labai nori,netgi pyksta jei ateinu anksciau pasiimt
ir mazasis eis i darzeli tokio amziaus

3 metų. Pradžioj buvo bėdų ir ašarų, bet po to apsiprato. Labai norėjo eiti vienas, tai leisdavau užlipti laiptais, auklėtojos pasitikdavo, nurengdavo (labai ačiū joms) Ir nuo tada pasibaigė ašaros, taip priprato prie darželio. Aišku džiugu, kad pasitaikė tokios puikios auklėtojos.
As planuoju mazaja leisti 3 m. o vyresneli leidau tik 5 m.