aš tai savąjį galvoju leist nuo 3m., nebent auklytė atsisakys prižiūrėt. Leisčiau anksčiau, bet labai bijau, kad sirgs.
Aš buvai leidusi nuo 1.9metų,bet man labai nepatiko auklėtojų priežiūra,nueidavo 2-3dienas ir3savaitės sirgdavo ir vis antibijotikai
.O dar po darželio gal koki pusmeti vaikas nuo manęs natsitraugdavo,gerdavo raminamasias arbatėlias.O vaikas nuo pat pirmų dienų svetimų nebijodavo ir palikti nebuvo problėmų ir į darželį pirma dieną nuejo ir direktorė sakė kad su juo tikrai juokių bėdų nebus!
Nuo 3 lankėm mokyklėle
labai patiko!
Nuo beveik 4 lankom darželį,nuo pirmos dienos be jokių bėdų(tfiu tfiu tfiu),

Nuo 3 lankėm mokyklėle

Nuo beveik 4 lankom darželį,nuo pirmos dienos be jokių bėdų(tfiu tfiu tfiu),

Aš galvoju leisti 3-jų metukų.Manau bus pats tas.Iki to tikrai gaila vaikiuko,nes nemoka gerai paaiškint ar skriaudžia,ar kas šeip negero.O taip pat ligų baimė kamuoja.Manau jei yra galimybę reikėtų kiek galima ilgiau augint namuose.
As mazaji galvoju leiti nuo 3m.,kazkaip dar gaila toki kleckeli leist
,ir didzioji pradejo eit kai sukako 3m.

as savaji isleidau 2 metuku

as savo mergyte leidau nuo 1m ir 9men

Mano turtelis nuo metuku ir 4 meneiu pradėjo eiti

Sveiki
as uzrasiau vaika 1.4men, tai greit jau eisum,tik vyras vis gasdina kad bus maziausias grupej ir kad kiti vaikai skriaus ji
tai net nezinau gal dar palaukti?
as uzrasiau vaika 1.4men, tai greit jau eisum,tik vyras vis gasdina kad bus maziausias grupej ir kad kiti vaikai skriaus ji

Mes vyresnele leidom i lopsi 1,8 men. Irgi galvojom, kad bus sunku, bet nieko panasaus nebuvo. Todel nesigailiu, kad anksti leidom, o tai butu vaikui reikeje su mociute draugau, o ne su bendraamziais. O ten ir nuo pampersu atpratino
, o ir ejo visai noriai, be asaru

Mes savo mergytę pradėjome vesti į darželį, kai jai suėjo 2 metai. Vaikas labai norejo draugų tai ir išvedėm... Tik va bėda-daug sirgom.... 
Bet šiaip tai nėra kad vaikui būtų anksti į darželį.

Bet šiaip tai nėra kad vaikui būtų anksti į darželį.
as leidau nuo 4 metuku, mazesnio buvo gaila leisti buvo, tuo labiau kad buvo galimybe auginti paciai

Mani dickis ejo nuo 2,5metuku. Ir manau tai liuks, nes vaikui reikia bendrijos, uzsiemimu