Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas, kuriam nebūtų pravardės

QUOTE(Dios @ 2007 05 11, 17:57)
nesupykit, tema absurdiška.
visų pirma, vaikai išradingi -- net ir patį normaliausią įprasčiausią norėdami sudirbs.
kitas dalykas -- jei norės pasierzint, tai jei ne prie vardo prikibs, tai prie pavardės, tėvų profesijos, ar asmeninių savybių. žodžiu, prie bet ko. nebus Matas-tomatas, tai vadins ilgu, storu, ryžu ar kaip tik šaus į galvą.
trečia -- nuo paties žmogaus priklausys, ar jo vardą kraipys ar ne. Ypač paaugliai mėgsta kai jų vardus iškraipo -- tipo krūta kai šaukia Andrėnu, Vycka, Lince, Dovke, Pauliaška ir pan. O kiti tokius kreipinius ar pravardes labai sėkmingai ignoruoja -- ir neprilima.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2007 05 03, 16:08)
rolleyes.gif Man atrodo, jeigu yra noro, tai kiekvienam vardui galima sugalvoti pravardę

drinks_cheers.gif

QUOTE(mija.07 @ 2007 05 09, 18:09)
pritariu, nera vardu, kuriems butu neimanoma sugalvot pravardes drinks_cheers.gif , ypac su vaiku fantazija  tongue.gif

Tai jau tikrai,vaiku fantazija beribe biggrin.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2007 05 10, 22:38)
Pažinojau vaikystėj Agnę, kuri buvo vadinama Agnieška- Pieška. Nelabai kas.

Taip pat norejau parasyti,kad turiu drauge kuria Agnieska vadindavo 4u.gif
Atsakyti
Mano vardas Edita.Nu,atrodo,ką čia sugalvosi?Tai,įsivaizduojat,ADATA pravardžiavo.Nu bet gi nebjauriai...
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2007 05 09, 21:02)
Mano pažįstamas Paulius, ta yra tokių, kurie jį vadina Paulyzu, Paulėnu ir t.t.  tongue.gif

Taip, kad tikrai nėra tokių vardų, prie kurių nepriklijuotum pravardės  biggrin.gif

Įdomu... g.gif Kaip negali buti pavardės? Neįmanoma. schmoll.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai,vaiku fantazija beribe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu ,o ka galetumete priklijuoti vardui Nikas ir vardui Keira g.gif ?
Atsakyti
lietuviai tikrai priklijuotų irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(nestle @ 2008 07 15, 12:14)
Nu ,o ka galetumete priklijuoti vardui Nikas ir vardui Keira g.gif ?

Nikas plikas
Keira zvaira (kirciai vaikams nulio vietoj doh.gif )
doh.gif
Vaikai dar keisciau gali prigalvoti doh.gif
Jei ne vardui pravarde sugalvos tai pavardei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2008 07 16, 08:44)
Nikas plikas
Keira zvaira (kirciai vaikams nulio vietoj doh.gif )
doh.gif
Vaikai dar keisciau gali prigalvoti doh.gif
Jei ne vardui pravarde sugalvos tai pavardei doh.gif

QUOTE(insi @ 2008 07 15, 13:27)
lietuviai tikrai priklijuotų irnesakyk.gif

Nu va tik pasakiai ir priklijavo.O ne vien vaikai klijuoja,bet ir mamos lotuliukas.gif .Bet jus man pasakykite-kas per malonumas lietuviu krate iskraipyti vardus g.gif ?? Esu pabuvojus keliose salyse ir tokio dalyko ner schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nestle: 16 liepos 2008 - 11:11
Sutinku,kad norint visiems vardams pravarde sugalvosi
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 05 11, 17:57)
visų pirma, vaikai išradingi -- net ir patį normaliausią įprasčiausią norėdami sudirbs.

Jei vaikai nesugebės, tėvai jiems padės mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad patys tėvai uždėję vaikui ilgesnį vardą,juo nevadina,o tiesiog sutrumpina.Kristupas-kristus,Donatas-donis ir t.t. schmoll.gif Tai ko norėt iš vaikų.
Atsakyti