Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

QUOTE(*MONAMI* @ 2005 06 20, 21:56)
Gal kuri žinote kur šiauliuose daro pedikiūrą ir kokios kainos?

Man tai labai gerai daro Bonasforsoj...bet ten tikrai nepigu schmoll.gif

Atsakyti
O ar darėtės kuri nors Vln,Jakšto g. kur yra gydomosios kosmetologijos centras?Ten jie daro gydomąjį ir kaina 45 lt,tai svarstau ar eit,ar ne.nes šiaip mano pėdos problemų nekelia,pjaustyt man niekad nepjausto,o ir šiaip kai nueinu darytis,tai padaro super greit ir vis aiškina,kad man nieko ten daryt nėra..nu bet ką aš žinau,gal vis dėlto verta pabandyt tą gydomąjį,tai vat užtai ir idomu ar kas netyčia buvot ten?
Atsakyti
o, jei šiuo metu gydau nago grybelį, ar apsiimtų kuriam nors salone Kaune ar Vilniui pedikiura padaryt? Gal kas gali kokį nors saloną patart?
Atsakyti
Mamkos kur Kaune daro gerai pedikiura ir manikiura? , nu aisku ,kad nebutu kosmines kainos, nes tie garsus salonai ima pinigus uz salono varda ,o ne uz darba Zinau yra paprastu nedideliu salonu ar net kirpykloj daro, bet gal zinot kur?

tai va siandien dariausi Kaune Stileivoi(šančiuose).
labai patiko tikrai labai kruosciai padare , sedejau 2 val ir megavausi smile.gif
Atsakyti
Cėska atsiusk ir man kontaktus pedikiurininkes? ir tikrai 25lt tik kainuoja? na as kita savaite su drauge zadu ejti ten kur mokinasi daryti, kazkur prie medicinos univero, 15lt kainuoja sake neblogai padaro, bet cia tik sako..... gossip.gif
Atsakyti
gal kas Silainiuose zinot kur gerai daro pedikiura?parekomenduokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 06 21, 11:39)
Man tai labai gerai daro Bonasforsoj...bet ten tikrai nepigu schmoll.gif

kiek tas nepigu? aš ten veido valymą darausi veido kaukes kartas nuo karto užsidedu o einu pas Mariną ir labai patenkinta esu jos darbu 4u.gif o pas ką daraisi pedikiūrą?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2005 06 22, 17:05)
Mamkos kur Kaune daro gerai pedikiura ir manikiura?  , nu aisku ,kad nebutu kosmines kainos, nes tie garsus salonai ima pinigus uz salono varda ,o ne uz darba  Zinau yra paprastu nedideliu salonu ar net kirpykloj daro, bet gal zinot kur? 

tai va siandien dariausi Kaune Stileivoi(šančiuose).
labai patiko tikrai labai kruosciai padare , sedejau 2 val ir megavausi smile.gif

O kainyte blush2.gif
Atsakyti
40 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2005 06 22, 13:01)
O ar darėtės kuri nors Vln,Jakšto g. kur yra gydomosios kosmetologijos centras?Ten jie daro gydomąjį ir kaina 45 lt,tai svarstau ar eit,ar ne.nes šiaip mano pėdos problemų nekelia,pjaustyt man niekad nepjausto,o ir šiaip kai nueinu darytis,tai padaro super greit ir vis aiškina,kad man nieko ten daryt nėra..nu bet ką aš žinau,gal vis dėlto verta pabandyt tą gydomąjį,tai vat užtai ir idomu ar kas netyčia buvot ten?

Gydomosios kosmetologijos centras yra ne Jakšto gatvėje, bet Jogailos g. 13. Gal kažkas yra ir Jakšto gatvėje, bet tik ne minėta įstaiga.
Atsakyti
Sveikos smile.gif O gal kas darėsi Kamviloje VIlniuje pedikiurą? Ten yra Šopeno gatvėj salonas, Viršuliškėse ir dar kažkur...

Baisiai skauda didelių pirštų šonai ir pėda - matyt antspaudą normalų įsitaisiau... negalių nei siaurų batelių nešioti nei ką... sad.gif gal patarsite ką nors - niekada nieko nedariau panašaus, jokių pedikiurų sad.gif
Atsakyti
Na, as tai ryt einu darytis pedikiuro i gydomosios kosmetologijos centra, ta vadinamaji higienini pedikiura, tai ziuresim kas cia per velnias rolleyes.gif
Atsakyti