Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

QUOTE(winter @ 2005 06 15, 10:20)
hmmm na jei jas man ir pašalintų būtų liuks  clap.gif tik vis tik gėda tokius patinusius pirštukus prieš nosį rodyt  rolleyes.gif šiaip labai norėčiau nueit bet va dėl to vis susilaikau  ax.gif


Baik tik tai nesąmones mąstyti doh.gif jei tik noras yra ir rauk, jos net dėmesio nekreips biggrin.gif Aš, atsimenu, nuvariau po galingos darbo dienos užsilaksčiusi visa ir sakau, nepykit kojos nedvelkia rožių aromatais, tai tik nusijuokė ir paragino, kad šokčiau iš batų ir tuoj jos bus atgaivintos, papuoštos ir kvepiančios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O prieš eidama į kokį saloną pasidomėk ar šalina nuospaudėles, kokios kainos ir panašiai biggrin.gif Tikrai verta, patvirtins tau ne viena thumbup.gif Aš po pedikiūro jaučiuosi kaip su naujom kojytėm biggrin.gif Va rytoj darysiuosi, tai laukiu nesulaukiu, be to mano padėtyje, tai dar maloniau, nes pati jau nieko nebepasiekiu ir nebepasidarau doh.gif smile.gif


P.S. Tikiuosi, mergaitės, nesupyksite, kad taip įsiveržiau ir prikomentavau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RUDOJI: 16 birželio 2005 - 20:42
QUOTE(RUDOJI @ 2005 06 16, 20:33)
Nesąmonė, šiandieną skambinausi, nes pati ten norėjau užsirašyti, tai maximali kaina 70 Lt. ir tai priklauso nuo to ką tau darys, jei ten sakykim mažai ką tvarkyti reikia, nereikia to paties pjaustymo, kaina gali būti dvigubai mažesnė smile.gif Pakartojau, tai ką man šiandien sakė telefonu.



pasiskaityk www.visunita.lt.ir kai nueisi-parašyk kiek kainavo rolleyes.gif

o xenzy,tai suprantu jei ji pastovi klientė-tai tikrai gali taip būti,kad jai nuolaidas padaro
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2005 06 17, 07:59)
pasiskaityk www.visunita.lt.ir kai nueisi-parašyk kiek kainavo  rolleyes.gif




Anna, esu skaičiusi tą puslapiuką, bet aš persakiau, ką man sakė telefonu, kai pasiteiravau kiek kainuoja pedikiūras pas juos, būčiau ėjusi šiandieną, bet labai daug užsirašiusiųjų, tai buvau Nailbar'e, mokėjau 65 Lt.
Atsakyti
Mamkos kur Kaune daro gerai pedikiura ir manikiura? ax.gif , nu aisku ,kad nebutu kosmines kainos, nes tie garsus salonai ima pinigus uz salono varda ,o ne uz darba doh.gif Zinau yra paprastu nedideliu salonu ar net kirpykloj daro, bet gal zinot kur? rolleyes.gif
Atsakyti
3adieni einu darytis pedikiuro i Stileiva (Kaune) parasysiu po to kokie rezultatai smile.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote kur šiauliuose daro pedikiūrą ir kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2005 06 20, 20:46)
3adieni einu darytis pedikiuro i Stileiva (Kaune) parasysiu po to kokie rezultatai smile.gif

Lauksiu smile.gif
Atsakyti
o pas mane ateina ryt daryti, ir as parasysiu, kaip sekesi ax.gif
Atsakyti
Gydomasis pedikiuras kaune thumbup.gif , kaina 25 Lt, idomu - rasykyt i asmenine p.d.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2005 06 20, 20:56)
Gal kuri žinote kur šiauliuose daro pedikiūrą ir kokios kainos?


Monami, Aš darausi Iki esančiame Liuxe pas Žanetą.Ir manikiūrą ir pedikiūrą,jau daugiau nei metus pas ją darausi.Pedikiuras 30 ar 35 nepamenu tiksliai.Esu bandžius ir kitur,bet tiek dėmesio ir kruopštumo niekur nesulaukiau.O po pedikiūro kojelės būna švelnios švelnios.
Atsakyti
Na, super... Visą temą perskaičiau, o apie procedūras kaune 2 paskutiniai postai doh.gif . tai kur eiti Kaune??? Janna, gal gali čia parašyti, kas per daiktas tas gydomasis pedikiūras ir kur jį daro - tavo AŽ dėžė užsikiš. Ir ar paprastą ten daro?

Aš savo ruožtu galiu parekomenduoti Holivudą Savanorių pr. Ten jokio pjaustymo peiliukais nei su žiburiu nerasite. Rei reikia, **** tokiu besisukančiu grąžteliu. Kainos apie 40 lt. Man, kai pėdos nebaisios ir esu sena klientė, kainuoja apie 35.
Atsakyti
Aš dariausi savaitgalį Ametistėjoje, Kaune, Hyper Maximoje...padarė tikrai nekaip schmoll.gif schmoll.gif
Tikrai nerekomenduoju ten eiti...
Atsakyti