Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

Maniske ispradziu lakste su basutemis,o dabar su kojynytem.Esu girdejusi is vienu,kad vaikas turi butinai su batukais vaikscioti,is kitu-kaip tik kad basas.
Atsakyti
ziema kai buvo salta vaiksciojo su slepetem,o dabar su basutemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamke @ 2006 05 21, 17:18)
Esu girdejusi is vienu,kad vaikas turi butinai su batukais vaikscioti,is kitu-kaip tik kad basas.

Aš ir taip girdėjau,ir žinok,kad nori g.gif Žodžiu,mes varom dažniausiai basi,nes kai tik uždedu tapkutes,žiūrėk jau ateina be jų doh.gif
Atsakyti
Namuose silta, sunaiteliui per karsta su slepetemis ir nepatogu. Tokio amziaus vaikams jos tik isispiriamaos dazniausei buna doh.gif Su basutemis vaikscioti jau per didelis, begioja su kojinaitemis 4u.gif
Atsakyti
Mano dukriukas po namus laksto su kojinytėmis arba tapkutėmis, kai šilta labai tai būna ir basa pabėgioja.
Atsakyti
mano dazniausiai su kojinytem, nes apmovus tapkytes nusimauna jas, nepatinka matyt ar nepatogu, nors darzelyje nesioja jas, matyt ten laikosi tvarkos
Atsakyti
mes tai su vilnonem kojinytem nes tapkutes jai nepatinka jas tuoj nusiauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi slepeciu neturim ir nezinom, kas tai per daiktas lotuliukas.gif tai vaiksto manoji su batukais ar basutem arba po kojinytem smile.gif
Atsakyti
musu vaikiux namuos dazniausiai begioja su kojinytem (guminiais padukais,kad neslystu),kai labai karsta vasara,tada ir basas pabegioja,o kai labai salta buna,pvz,ziema ar rudeni kol sildymo nera,tai ir tapkytes uzsimaunam.
Atsakyti
mums chirurgas patarė, kad tik pradėjus vaikščioti, vaikučiui reik apaut batukais, kad gerai formuotusi pėdutė (na tais, ortopediniais).Tai mes labai pareigingai to ir laikomės. Vasarai nupirkau atviras tapkutes, kad neprakaituotų kojytė, o basas gauna palakstyti prieš einant miegoti.
Atsakyti
Maniškis, kai buvo mažiukas, vaikščiodavo su geros kokybės šlepetėm (kur viduje išlinkimas suformuotas).
Atsakyti
Teko susidurti su ortopedais, tai man jie aiskino, kad bent iki 3m vaikiu reiketu vaikscioti (nesvarbu ar lauke, ar namie) su ortopediniais batukais (cia turiu omenyje ir slepetes, ir batukus, ir basutes). Nes iki triju metu formuojasi vaikucio padelio skliautas. O basiems vaikams galima leisti begioti tik po pieva ir net rekomenduotina leisti.
Atsakyti