Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

mes visi namie vaikstom be tapkiu,ir vaikas irgi.Ir labai nekenciam tapkiu,uztenka nuvaziuot pas anyta,prasideda" imkyt tapkes doh.gif " ir vaikstai kai be koju.O namie vaikas vaiksto su vilnonem kojinem (ziema),arba su kojinem guminiu padu (kad neslistu). ax.gif manau jam uztenka darzelyje visa diena su tapkem vaiksciuot,namie lai kojos ilsisi ax.gif
Atsakyti
Man rodos, kad geriausia arba su lengom basutėm, arba su neslidžiom kojinytėm...
Su tapkutėm kažkaip mums negeri prisiminimai susiję... nes kiek jų išbandėm visos jos nekvėpavo ir vaikui kojytė tiesiog šuto.... verysad.gif
Atsakyti
Maniškė namie arba su kojinėm storoms arba su lengvom basutėm - čia kaip jai patinka.
Atsakyti
namie tik su basutem arba su tapkutem
Atsakyti
o man atrodo kad vaikui reikalinga avalyne gera tol kol susiformuoja normali pedute ir gerai vaiksto. Mes namie vaikstom su batukais kad viduje butu skliautelis, iskilimas, mums kategoriskai uzdraude vaikscioti su koinem. ir manau kad gerai, vaikas stabiliau laikosi su batais ir tvirtesni raumenukai vystosi
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2006 03 15, 11:43)
mes visi namie vaikstom be tapkiu,ir vaikas irgi.Ir labai nekenciam tapkiu,uztenka nuvaziuot pas anyta,prasideda" imkyt tapkes doh.gif " ir vaikstai kai be koju.O namie vaikas vaiksto su vilnonem kojinem (ziema),arba su kojinem guminiu padu (kad neslistu).

Pas mus pats tas. As nemegstu namuos su tapkem, visi su kojinem vaikstom. Mazius irgi su tom, su stabdziais, nuo i lauka, tai zinoma gi su batukais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas: 19 kovo 2006 - 23:23
Manau geriausias variantas,tai basutes ir tik ortopedines thumbup.gif ,na kol sustipreja kojytes iki 2 metu tai tikrai.
Atsakyti
Namie vaikštom su ortopedinėm basutėm arba vilnon. kojinėm
Atsakyti
O mes visada perkam Lemigo firmos batukus 4u.gif ir maziui jie labai patinka thumbup.gif tik va,jau kokia savaite,negaliu net nakciai nuimti doh.gif miegot su jais eina doh.gif nuimu kai uzmiega,bet pabudes iskart rodo,kad uzdeciau doh.gif
Atsakyti
Ir mes namie tik su kojinaitėmis frotinėmis lakstome,nes ne taip slidu kaip su vilnonėmis,parketas visur,o tapkutes tik retkarčiais kai sugalvoja tai užsideda trumpam ir į svečius pasiimame. 4u.gif
Atsakyti
Mano merginutė tik pradėjusi vaikščioti, nusimaudavo bet kokius batukus. Tad kurį laiką vaikščiojo su kojinytėm. Tačiau gydytoja patarė vaiką auti tik batukais su pakulne. Tad nupirkau odines basutes su tvirta pakulne, būtinai turi būti ir vidus odinis, tada neprakaituoja kojytė. Nemaniau, kad su jom vaikščios. Bet apsirikau. Pasirodo išrankiajai būtybei patiko. 4u.gif
Atsakyti
Tik su kojinytėmis. Visi ir visada. Aš tai kaip tik girdėjau, kad su kojinytėm nesivysto plokščiapėdystė, o su batukais vystosi.
Atsakyti