Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

QUOTE(Kristuks @ 2006 03 16, 21:02)
Man rodos, kad geriausia arba su lengom basutėm, arba su neslidžiom kojinytėm...
Su tapkutėm kažkaip mums negeri prisiminimai susiję... nes kiek jų išbandėm visos jos nekvėpavo ir vaikui kojytė tiesiog šuto.... verysad.gif

drinks_cheers.gif ir aš tokios nuomonės mirksiukas.gif
Ir dėl tapkių visiškai esi teisi,nes pas mus kojytės irgi šusdavo doh.gif
Atsakyti
g.gif O maniskis laksto basas ziema vasara, negaliu nieko uzmauti uz 5min, jis jau basom kojytem...... Man nelabai patinka, bet nieko pakeisti negaliu. Taip kad mes basi......... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 03 27, 00:35)
g.gif O maniskis laksto basas ziema vasara, negaliu nieko uzmauti uz 5min, jis jau basom kojytem...... Man nelabai patinka, bet nieko pakeisti negaliu. Taip kad mes basi......... blush2.gif

Tai labai gerai, jei tik neserga. Sako, kad labai sveika...

Mes vaikštom su kojinytėm, kur ant paduko gumytės. Bandėm su basutėm, bet tuoj nusimauna... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adj @ 2006 04 16, 11:54)

Mes vaikštom su kojinytėm, kur ant paduko gumytės. Bandėm  su  basutėm, bet tuoj nusimauna... smile.gif

As irgi kai uzdedu basutes,nespeju nusisukti jau ju nera,o ir kojiniu nemegsta,rekia jai nenusiima,tai mes basom varinejam biggrin.gif
Gal geriau kojitei butu ortopedines tapkutes,bet koks is ju tolkas,jai vaikas jas nusiims rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis tai namuose vaiksto su kojinem, kur ant paduko gumytes, kad neslystu kojyte, bet kartais ir palaksto basas, bet per plyteles greitai kojyte atsala, tai uzsidedam ir batukus, kol kas susitariam graziuoju ax.gif
Atsakyti
Maniškis ir žiemą vasarą laksto basas,tik uždedu kojines ar tapkes,žiūrėk jau basas.Iš pradžių pykau aggressive.gif (net po vonios basas lakstydavo),dabar džiaugiuosi,nes mažius labai užsigrudino,paskutinį kartą sirgo prieš metus.
Atsakyti
Mūsiškis laksto namie basas biggrin.gif
Atsakyti
Geriausia basom! Pas mus namuos labai silta, tai as ir pati visada basa bunu, ir mazylei leidziu basom vaiksciot. Jei dar zolyte vietoj parketo augtu, tai isvis kaifas butu smile.gif

Nelabai suprantu, kodel reiktu vaika kazkuom auti, jei namuose silta ir svaru. Atsimenu, mane tevai visuomet versdavo aveti slepetes namuose, tik as jau ir paaugsusi niekaip nesuprasdavau kodel tai taip svarbu ir butina. g.gif
Atsakyti
mes namuose su batukais.Masaziste liepe,tai vaikstom-kol kas dar nemoka nusiimt,nors labai stengiasi smile.gif
Atsakyti
maniske tai vaiksto su kojinytem arba kaip vesiau su batukais medzeginiais,pati nusiema pries miegiuka
Atsakyti
Visaip biggrin.gif Kai buvo žiema su basutėm, kartais su kojinytėm, kai šilta basom ax.gif Šioks toks grūdinimasis ax.gif
Atsakyti
Kai vesiau su kojinytem, o kai silta basas mirksiukas.gif
Atsakyti