Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

mano kukulis visas į mamytę - žiemą vasarą basas po namus laksto - jokių kojinių, jokių šlepečių nepripažįsta biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai lakstom su batukais...Jei tik su kojinem paleidziu,randu jas tarp zaislu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi po namus su batukais (basutėm) vaikštom. Mėgsta panelytė ir basa palakstyti. Tai retsykiais leidžiu jai ir tokį malonumą. Šiaip visą dieną be batukų vaikščiot manyčiau nėr labai gerai - sako nesiformuoja pado įlinkis, kai tik su kojinytėm laksto.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 02 12, 04:05)
O mes kambaryje vaikstom stai su tokiom tapkutem, padukas plonytis odinis, neslystantis thumbup.gif TAPKUTES

O kur jų būna pirkti? Labai fainos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amril @ 2006 02 17, 09:54)
Man vaiku gydytojas sake, kad vaikui geriausia vaikscioti basom, arba su tokiom kojinem, kurios neslysta ant plyteliu. Vaiksciojant basom vaikui geriausiai vystosi kojos raumenys, ir jam lengviausia vaikscioti. Aisku cia kiekvienam kitaip, bet maniskis vaiksto su kojinem. Jis jas tiap pat daznai nusiima, bet tada uzdedu kojakelnes arba kojines iki keliu, jas jis irgi sunkiau nusiima. Bet jeigu ir nusiima, leidziu basom vaikscioti, nes jo kojos buna siltos. Mano mama pasibaisejo blink.gif , kad vaikas ziema basom vaiksto, bet ka darysi jeigu jis ju nemegsta ir kol kojos siltos as per daug nesijaudinu! thumbup.gif

Pritariu, maniškė ir vien tik su kojinytėm vaikšto drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mes su vilnonem kojnytem lakstom biggrin.gif Kartais apsiauna savo tapkutes, o kartais mamos arba tecio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrė @ 2006 03 04, 10:03)
O kur jų būna pirkti? Labai fainos  thumbup.gif

Pritariu labai fainos thumbup.gif mes irgi lakstom su šitom tapkėm net sustabdit neimanoma,ir dar didėlis pliusas kad labai lengvai plaunamos ,nes po paros tai tenka butinai išplaut vakare kai nuimu tai šlapios buna nuo lakstimo suprakaitu,mūms padovanojo krikštatėvis taigi nežinau ar yra kur pirkt pas mūs Vilniuję g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2006 01 14, 19:16)
As dukrytei uzsidedu tapkutes tik ryte,kai atsykelia,kol su pizama,kad basom nelakstytu,o paskui,persirengiu ,ir visa diena laksto basa,su pedkelnem,tikrai nieko baisaus,o jei ant pedkelniu uzdedu tapkes tai prakaituoja,kam to reikia? doh.gif

Mano sunelis irgi taip pat, tapkutes tik ryte,kol su pizama, buna ir basas, ziuriu tik kad kojos nesusaltu, tada vel tapkutes ar su pedkelnemis. Jei nera ploksciapedytes, tai manau, kad i gera, jog butu be slepeciu, o jei basas - dar ir uzgrudini vaika thumbup.gif , aisku reikia ziureti, kad kojytes butu siltos mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Kadangi mes gyvenam trijų aukštų name,o jis varinėja per visus,ypač nuvaro į rūsį su dviratuku pavažinėt,tai visąlaiką sūnus 2,7 metų nešioja ortopedines basutes.
Atsakyti
mes kai tik pradejom vaikscioti tai su batukais, o kai ismoko nusiimti tai viskas tik su kojinem niekaip neapmausi net tapkyciu,o jei maunu tai jai jau vadinasi kazkur eisim doh.gif bet kadangi pas mus silta o ir mes be tapkiu vaikstom tai ir vaikai basi
Atsakyti
Vasarą dažniausiai basa, kartais su plonom kojinytėm, o žiemą su vilnoninėm kojinėm arba tapkutėm, arba ir su abiem rolleyes.gif Pastaruoju metu ir basa palaksto rolleyes.gif
Atsakyti
Namie tik su koijinytėm, aš pati nei tapkių, juo labiau, batų namie nepripažįstu. Neįsivaizduoju, kaip vaikui gali būti patogu visą dieną su batais (basutėm). Juk jis ir ant lovos gal dešimt kart per dieną užsikaria, nenuiminėsi kaskart, o su batais po lavą schmoll.gif ... Kai bus didesnis, tapkių, gal ir prireiks. O tos odinukės tapkutės mažuliukams tikrai fainutės, tik bėda, labai koja jose prakaituoja... Manau geriausia vaikui namie su koijinėm neslidžiu padu smile.gif
Atsakyti