Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

QUOTE(katia @ 2005 01 14, 08:35)
nezinau, kas cia uz keturis simtus pirko, mes gariunuose klausem praeita sestadieni - penki puodai, keptuve ir garpuodis su metalinem rankenom ir geriausiu dugnu kainuoja 550 litu, didziausias ir brangiausias rinkinys apie 800 litu.

O kam pirkt gariunuose, jei Akropoly yra oficiali Berghoff parduotuve - ir kainos ten rinkiniu vos nuo 460 prasideda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingai_vedes @ 2005 01 14, 11:01)
O kam pirkt gariunuose, jei Akropoly yra oficiali Berghoff parduotuve - ir kainos ten rinkiniu vos nuo 460 prasideda smile.gif

na gariunuose kainos prasideda tikrai ne nuo 460 litu. gal akropoli rinkinys uz 460 is dvieju daliu megalol.gif nes gariunuose ties 800 jau baigiasi tongue.gif
o as norejau pasakyt, kad nesvarbu kur pirkt, bet uz 350 rinkinio nenupirksi. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katia: 14 sausio 2005 - 12:03
Pirkau Berhoff rinkinį COSMO rugsėjį. 12 dalių (5 puodai, keptuvė, 6 dangčiai), viskas iš plieno, ir dangčiai, ir rankenos.
Puodai tikrai geri, gražus dizainas, taupiai naudoja energiją, ilgai išlaiko šilumą, galiu juos naudoti orkaitėje, lengvai išsiplauna, kepu be riebalų ir verdu be vandens. Tik paviršius, ypač vidus Greit susibraižo. Įtariu prekinė išvaizda po po ros metų bus nelabai....
Tiesa pirkau Kalvarijų g. , mokėjau 459 Lt.
Atsakyti
Tai vat aš ir klausiu, kodėl BAUER vienas puodas kainuoja beveik 700 lt, o BERGHOFF tiek kainuoja jau didžiausias kompletas? Juk kokybė atrodo tokia pati, o kaina dešimteriopai mažesnė. Ir kodėl BERGHOFF Lietuvoje taip pigu? Juk užzieny jie kainuoja tiek pat kiek ir BAUER. Ar čia pas mus padielkės kokios? Bet nepanašu.
Atsakyti
Turim Berghoff puodus jau kokie 7 metai. Kai kurie termometrai išklero, nebe taip blizga šonai, bet visa kita - čiki. Šeimininkės giria, žodžiu - viskas gerai. Beje, greitpuodį pirkau vakar, toks įdomus komplektas už 300 Lt - 10 Lt greitpuodis, uždengiant pridedamu stikliniu dangčiu galima naudoti kaip paprastą puodą, 3 litrų keptuvė, kurią uždengus greitpuodžio dangčiu, gauni mažą greitpuodį. Gudru ir praktiška...
O dėl Bauer ir Zepter - yra vienas teigiamas dalykas: kai perki puodus už kelis tūkstančius, įsiklausai, kaip gudriai gali gaminti ir sveikai maitintis. Manau, nelabai blogiau tą galima padaryti ir su visa eile pigesniais Berghoff, tik kad kursų niekas nepraveda ir smegenų nepraplauna...
Todėl Berghoff pas mane naudojami tradiciškai, valgau ne sveikiausiai, bet tikrai skaniai ir - be jokių užkalbėjimų...
Atsakyti
QUOTE(Proza @ 2005 01 06, 08:41)
Aš irgi nusižiūrėjau šituos puodus. Tai kaip su ta keptuve? Girdėjau yra kažkokios kepimo taisyklės, tada nepridega. Niekas nežinote?

Kepimo taisyklės yra. Gana išsamiai aprašyta šių puodų rinkinių instrukcijoje. Pvz. Kiaulienos kepsnys - įkaitinate tuščią keptuvę imetate mėsą, prispaudžiate ją šakute, maždaug po 3 minučių mėsytė atšoka, apverčiate, uždengiate keptuvę ir išjungiate. Maždaug po 5 minučių mėsiukas-kepsniukas „gatavas“ valgymui. Panašiai galima kepti zuikį arba cielą 1 kg mėsytės šmotelį (apie 45- min), kitaip sakant sutaupysite elktros, nes rečiau jungite orkaitę. Tiesa, dar galima išsikepti chačiapurį, gal ne visai tikrą, bet panašų ir įdomų.
Atsakyti
QUOTE(Antanas 3 @ 2005 01 20, 22:35)
Turim Berghoff puodus jau kokie 7 metai. Kai kurie termometrai išklero, nebe taip blizga šonai, bet visa kita - čiki. Šeimininkės giria, žodžiu - viskas gerai. Beje, greitpuodį pirkau vakar, toks įdomus komplektas už 300 Lt - 10 Lt greitpuodis, uždengiant pridedamu stikliniu dangčiu galima naudoti kaip paprastą puodą, 3 litrų keptuvė, kurią uždengus greitpuodžio dangčiu, gauni mažą greitpuodį. Gudru ir praktiška...
O dėl Bauer ir Zepter - yra vienas teigiamas dalykas: kai perki puodus už kelis tūkstančius, įsiklausai, kaip gudriai gali gaminti ir sveikai maitintis. Manau, nelabai blogiau tą galima padaryti ir su visa eile pigesniais Berghoff, tik kad kursų niekas nepraveda ir smegenų nepraplauna...
Todėl Berghoff pas mane naudojami tradiciškai, valgau ne sveikiausiai, bet tikrai skaniai ir - be jokių užkalbėjimų...

Dėl Berghoff termometrų - man atrodo jiems labai nesveiką pakliūti į šaldytuvą.
Atsakyti
Beje, greitpuodį pirkau vakar, toks įdomus komplektas už 300 Lt - 10 Lt greitpuodis, uždengiant pridedamu stikliniu dangčiu galima naudoti kaip paprastą puodą, 3 litrų keptuvė, kurią uždengus greitpuodžio dangčiu, gauni mažą greitpuodį. Gudru ir praktiška...

Jei ne paslaptis,kur pirkote?Ar tai irgi Berghoff?

Jau radau atsakyma kitoj temoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vira: 21 sausio 2005 - 07:55
QUOTE(mamairute @ 2005 01 21, 01:08)
Dėl Berghoff termometrų - man atrodo jiems labai nesveiką pakliūti į šaldytuvą.

Įtariu, kad per savo netrumpą gyvenimą jie yra papuolę ir į šaldytuvą, ir ant žemės, ir karšti - po šaltu vandeniu... Visi mes ne idealūs smile.gif
Atsakyti

O aš išklausiau Bauer kursus ir... visas žinias pritaikiau turimiems Berghoff puodams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkute @ 2005 01 21, 09:35)
O aš išklausiau Bauer kursus ir... visas žinias pritaikiau turimiems Berghoff puodams  blush2.gif

Labai protingas ir praktiškas sprendimas. O Bauer'io žmonės tegul nepyksta - jie turėjo galimybę, bet jiems tiesiog nepavyko tavęs įtikinti, kad tai galima padaryti tik su jų puodais...
Mūsų teisė rinktis smile.gif
Atsakyti
Būtų įtikinę, ir, ko gero, būčiau ir nusipirkus nors vieną puodą, jei nebūčiau namuose turėjusi Berghoff, kuriuos gavau kažkada dovanų vestuvių proga ir buvau užmetusi į sandėliuką, nes nemaniau, kad jie kuo nors geresni už mano turimus Happy Lady blush2.gif Ačiū Bauer, kad apšvietė mano durną galvą biggrin.gif
Atsakyti