Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

QUOTE(niedulis @ 2006 08 03, 17:35)
Butent termometro ten nera.  Ir vis tiek nukrito. Patarkit ka daryti. Ar galima nusipirkti atskiru detaliu?

o kur piurkai ta komplekta?Nes kur ner termometro mes retai turejom problemu .
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
as viriau i bulves,netgi su nemazai vadens,bet ir gan nemazai pritrauke verysad.gif ,keptuvej dar bndziau morkas pakepinti su svogunais sriubai,vel pritrauke verysad.gif .
Dovile gal gali pasakyt kas ten per kortele yra kur man dave?
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2006 08 09, 08:34)
as viriau i bulves,netgi su nemazai vadens,bet ir gan nemazai pritrauke  verysad.gif ,keptuvej dar bndziau morkas pakepinti su svogunais sriubai,vel pritrauke  verysad.gif .
Dovile gal gali pasakyt kas ten per kortele yra kur man dave?

Sveikutės.Aš ir turiu Berghoff puodus ir kolkas labai patenkinta,tik reikia labai žiūrėti temperatūra nes pradžioj ir man viskas lipo o dabar jau kiek pramokau.
Atsakyti
o as jau susibiesinau ant tu puodu mad.gif Dar net menuo nepraejo, o jau problemos blink.gif Vakar vieno puodo, kuri naudojau tik 3 ar 4 karta, rankena nukrito. Jau praeita karta pastebejau, kad klibejo nezymiai, o vakar eme vienas varstas ir iskrito, tai visa laime, kad ten nebuvo karsto skyscio, nes buciau visa turini, gal net verdanti, ant saves susivertusi doh.gif Siandien nuvaziavau i parduotuve, tai pakeite be zodziu, bet kur garantija, kad kitam taip neatsitiks g.gif Prie pilnos laimes dar ir nusiplikysiu unsure.gif Na, o jei po metu, kai garantinis baigsis, tai ka...mesti tuos puodus reikes. Zodziu, esu totaliai jais nusivylusi, geriau kokios Maximkej uz 15 lt. buciau pirkusi, tai nors, kad ir po metu, ismest negaila. Va, mano mama turi 2 puodus, tuos pigius, jau turbut 7 metai naudoja, tiesa, dangciu laikikliai saibom isejo, bet patys puodai laiko. O cia...jauciuosi reklamos auka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2006 08 09, 19:25)
o as jau susibiesinau ant tu puodu mad.gif Dar net menuo nepraejo, o jau problemos blink.gif Vakar vieno puodo, kuri naudojau tik 3 ar 4 karta, rankena nukrito. Jau praeita karta pastebejau, kad klibejo nezymiai, o vakar eme vienas varstas ir iskrito, tai visa laime, kad ten nebuvo karsto skyscio, nes buciau visa turini, gal net verdanti, ant saves susivertusi doh.gif Siandien nuvaziavau i parduotuve, tai pakeite be zodziu, bet kur garantija, kad kitam taip neatsitiks g.gif Prie pilnos laimes dar ir nusiplikysiu unsure.gif Na, o jei po metu, kai garantinis baigsis, tai ka...mesti tuos puodus reikes. Zodziu, esu totaliai jais nusivylusi, geriau kokios Maximkej uz 15 lt. buciau pirkusi, tai nors, kad ir po metu, ismest negaila. Va, mano mama turi 2 puodus, tuos pigius, jau turbut 7 metai naudoja, tiesa, dangciu laikikliai saibom isejo, bet patys puodai laiko. O cia...jauciuosi reklamos auka verysad.gif

Sveikutės.Atsiprašau kad taip ilgai neatsakiauvis laiko nėra.Pirma dėl kortelės, jos tau nieks nedavė papraščiausiai ji įeina i komplekta,jinai reiškia kad komplektas originalas ir jokios kitos reikšmės neturi.
Antra nereikia pikti taip ant puodų aš kaip parduodu visada sakau , kad jei pasitaikys brokuotas daiktas tas brokas pasimatys per pirmą mėnesį,nors mes visada stengemies tikrinti rankeneles, bet pačios supraskit kad brokas nevisada pasimato parduodant ,todėl ir suteikiamos garantijos ,kad butu galima pakeisti broką.Aišku nelabai malonu , kad butent tau pasitaikė brokas , bet juk ir taip buna. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DovileG. @ 2006 08 10, 08:42)
Antra nereikia pikti taip ant puodų aš kaip parduodu visada sakau , kad jei pasitaikys brokuotas daiktas tas brokas pasimatys per pirmą mėnesį,nors mes visada stengemies tikrinti rankeneles, bet pačios supraskit kad brokas nevisada pasimato parduodant ,todėl ir suteikiamos garantijos ,kad butu galima pakeisti broką.Aišku nelabai malonu , kad butent tau  pasitaikė brokas , bet juk ir taip buna. 4u.gif

labai noreciau tiketi, kad tai tik brokas, ir puodo pakeitimu viskas baigsis unsure.gif Tiesiog pagalvoju, kad tokie dalykai gali kartotis ir garantiniui pasibaigus, nes tos rankeneles, kaip prisuktos su varstais ir bijau, kad nepradetu apsisukineti doh.gif Ziuresiu, gal nera taip blogai, kaip isivaizduoju, gal tikrai tai tik brokas, kuris bet kur gali pasitaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2006 08 10, 11:00)
labai noreciau tiketi, kad tai tik brokas, ir puodo pakeitimu viskas baigsis unsure.gif Tiesiog pagalvoju, kad tokie dalykai gali kartotis ir garantiniui pasibaigus, nes tos rankeneles, kaip prisuktos su varstais ir bijau, kad nepradetu apsisukineti doh.gif Ziuresiu, gal nera taip blogai, kaip isivaizduoju, gal tikrai tai tik brokas, kuris bet kur gali pasitaikyti smile.gif

Tikrai neturėtu,aš visada stengiuosi gerai puodus apžiūrėt ,nes pas mane ir buvo vienas puodas kurio rankenėlė klibėjo aš jį išjarto išėmiau iš pardavimo.Tu gerai apžiūrėk ir paklibink rankenėles ir jei nors kiek kliba nešk keisti ,nes ji po biški atsipalaiduos nors ir jeigu prisuksi ji visvien atsisuks ,nes tai yra gamyklinis brokas.Tikėkimies kad kiti buodai tarnaus ilgai ir neteks nusivilti, nes prekė tikrai kokibiška ir daug šeimų naudojasi ir džiaugiasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2006 08 09, 19:25)

QUOTE(DovileG. @ 2006 08 10, 13:05)
Tikrai neturėtu,aš visada stengiuosi gerai puodus apžiūrėt ,nes pas mane ir buvo vienas puodas kurio rankenėlė klibėjo aš jį išjarto išėmiau iš pardavimo.Tu gerai apžiūrėk ir paklibink rankenėles ir jei nors kiek kliba nešk keisti ,nes ji po biški atsipalaiduos nors ir jeigu prisuksi ji visvien atsisuks ,nes tai yra gamyklinis brokas.Tikėkimies kad kiti buodai tarnaus ilgai ir neteks nusivilti, nes prekė tikrai kokibiška ir daug šeimų naudojasi ir džiaugiasi. 4u.gif

mano puodo viena rankenele ir pradejo klibet blink.gif bet nu nesmarkiai,bet jauciaisi klibejimas,tai ka man daryti unsure.gif
siaip ir as nusivylus esu,bandziau ir mesa kept ir pritrauke,nebezinau jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2006 08 10, 13:49)
mano puodo viena rankenele ir pradejo klibet  blink.gif bet nu nesmarkiai,bet jauciaisi klibejimas,tai ka man daryti  unsure.gif
siaip ir as nusivylus esu,bandziau ir mesa kept ir pritrauke,nebezinau jau  unsure.gif

Jei pradės smarkiai klibėt atneši pakeisim.O kad pritraukė papraščiausiai arba mažai ikaitinai keptuve,arba ikaitinusi nepalaikei tinkamos temperatūros.Aš pati turiu šios firmos keptuve ir tikrai kepu mėsa ir nieko,pradžioj buvo problemu bet dabar jau išmokau. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DovileG. @ 2006 08 17, 14:52)

Reklama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ???
Atsakyti