QUOTE(carvalho @ 2007 05 22, 09:51)
Kas del visuomenes, tai jo....Pries pora metu gulejau as sau papludimy Palangos, nuzygiavus kokius 8 km, kad zmoniu maziau butu. Ateina dvi bobos, isitaiso salia manes, nors aplink koks kilometras nei vieno zmogaus nebuvo

paskui apziuri mane ir sako : einam toliau, cia turbut uzkreciama

tai vos neapsizliumbiau
o tau reikejo susirinkti savo daigtus ir eiti paskui jas, ot butu smagu buve kaip jos nuo taves butu begusios

, o tu eitum ias paskus ir sakytum ""palaukit, noriu pabendrauti, cia tik truputi mirtinai uzkrecema liga jums niekas negrese

"", as tai labai del to galvos nesukciau, siaip tai as neslepiu savo pso, nors pas mane tai tokiais maziukais plemeliais visas kunas nusetas ir daugiausiai ant pilvo krutines ir nugaros, ant koju tai mazai, bet visada kaip silta devedavau maikes atviras, ir jei rimtai tai nelabai atsimenu, kad kas nors labai ziuredavo ar komentuodavo, nors matydavosi gana ryskiai, o manau anksciau zmones labiau ikyrus budavo, as tai sirgau labai seniai, o siais metais dar neteko gero oro gauti, na tiksliau jau prasideda, sveikinus visas silumos sulaukus, baikim kompleksuoti ir parodykim jiems is kur kojos dygsta

, as jau varysiu savaitgali deginimo sezona atidaryti, man saulute anksciau labai padedavo, turiu vilties kad ir dabar pades

, o dar kartais labai gerai padeda na as pati isbandziau kaskoks durnelis pries n.. metu man pareiske kad mano kojos klisos, (na siaip tai jos ir yra klisokos

, bet gi ne jo reikalas), tai sa tokiais atvejais greitai nuzvelgiu zmogu ir randu ka nors tokio prie ko gali prisikabinti, tai tuo atveju pasakiau kad jam snarglys prie veido prilipes, ir dar klynas atsiseges, na nieko to nebuvo, bet kad paraudo zmogelis nuo tokiu zodziu, manau kita karta parinkinejo zodzius pries issiziodamas

geros dienos visoms zuvelems