Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 20, 21:55)
Dievuliau mano, kaip aš jums linkiu neigiamos diagnozės console.gif verysad.gif

Aš irgi turiu mažą sūnų ir labai dėl jo drebu verysad.gif  Kiekvienas išsausėjęs odos lopinėlis sūnaus kūne man sukelia depresiją verysad.gif

mums vienas keliukas išsausėjęs labai ir šiaip pas jį oda labai sausa
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2007 05 20, 21:57)
mums vienas keliukas išsausėjęs labai ir šiaip pas jį oda labai sausa

Stiprybės Jums, tikiuosi diagnozė nepasitvirtins 4u.gif , nes 5 m. labai jau mažas amžius šiai ligai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 20, 22:02)
Stiprybės Jums, tikiuosi diagnozė nepasitvirtins 4u.gif , nes 5 m. labai jau mažas amžius šiai ligai sad.gif

būtent. mano močiutė susirgo kažkur 40ties, aš 28, labai labai tikiuos, kad diagnozė nepasitvirtins
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2007 05 20, 22:11)
būtent. mano močiutė susirgo kažkur 40ties, aš 28, labai labai tikiuos, kad diagnozė nepasitvirtins

console.gif laikykites judu
mes neketinam tokio jauno priimti i savo undiniu buri schmoll.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 20, 21:49)
Mano vyras -  didžiausia mano užuojauta rolleyes.gif  Labai mane supranta. O kaip jūsiškiai reaguoja? cool.gif

iš pradžių galvojo,kad tai užkrečiama doh.gif Dabar žiūri kaip į paprasčiausią odos išsausėjimą ar alergiją smile.gif Žino kas kenkia,kas padeda, ir pats siūlo ieškoti žuvyčių centrų Turkijoj smile.gif Vežasi į pajūrį pagulinėt kasmet biggrin.gif
Atsakyti
Maniskio tevas turi sita dziaugsma, tai jam pasakot, kad cia alergija, nepavyko blush2.gif nes anksciau tai taip sukdavausi blush2.gif o dabar labai moraliskai palaiko, vis paklausia, ar neblogeja, o vasara pajury liepia nesiparint, kad visi ziuri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 05 21, 15:38)
Maniskio tevas turi sita dziaugsma, tai jam pasakot, kad cia alergija, nepavyko blush2.gif nes anksciau tai taip sukdavausi blush2.gif o dabar labai moraliskai palaiko, vis paklausia, ar neblogeja, o vasara pajury liepia nesiparint, kad visi ziuri 4u.gif

mano draugas taip pat labai palaiko, geles dovanoja kai as apsizliumbus ir supanikavus sedziu blush2.gif
o siaip tai jam tas berimas atrodo labai paprastas reikalas - blogiau - tepi, geriau, dziaugiesi ir viskas ...na vyrai yra vyrai - jie kazkaip maziau sureiksmina siuos dalykus rolleyes.gif

as anksciau kazkaip draugu labiau gedindavausi.... blush2.gif
bet dabar supratau kad si liga - mano drauge amzina, o su draugem reikia pagarbiai ir elgtis biggrin.gif nuo siol nusprendziau visiskai nesdangstyti...
juk esam isskirtines - undineles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 21, 14:55)
mano draugas taip pat labai palaiko, geles dovanoja kai as apsizliumbus ir supanikavus sedziu  blush2.gif
o siaip tai jam tas berimas atrodo labai paprastas reikalas - blogiau - tepi, geriau, dziaugiesi ir viskas ...na vyrai yra vyrai - jie kazkaip maziau sureiksmina siuos dalykus  rolleyes.gif

as anksciau kazkaip draugu labiau gedindavausi....  blush2.gif
bet dabar supratau kad si liga - mano drauge amzina, o su draugem reikia pagarbiai ir elgtis  biggrin.gif nuo siol nusprendziau visiskai nesdangstyti...
juk esam isskirtines - undineles  mirksiukas.gif

Nu ir fainuolė tu esi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Aš vis paskaitinėju tavo postus ir kažkaip ir man dzin pasidaro biggrin.gif

Jau tikrai išskirtinės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 20, 21:02)

Papildyta:
biggrin.gif tongue.gif
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 20, 21:02)

Man ir nuo 5 verysad.gif taip kad stažas 27metai doh.gif
(kad taip darbo būtų biggrin.gif tongue.gif )
Atsakyti
na ir orelis doh.gif tik ir sedziu alkunes atkisus saulei tegul dirba biggrin.gif su kojom prasciau..reik eiti prie upes kur nes balkone nepatogu biggrin.gif

Sveikos mergickos 4u.gif

Ai zinokit as neimu giliai ismegenis kad vaikstau su zidinukais ,(na dabar ju nesimato) bet seip tai dzin tegu ziuri blink.gif biggrin.gif esu kokia esu..labiau komleksavau del isvirtusiu koju venu blush2.gif man nesmagu budavo labai ..na ir dabar nelabai.. blush2.gif o del pso neimu i galva ax.gif

jei kas spoksos pasakysiu Ko spoksai ,ka draugiu nematei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Incė @ 2007 05 21, 19:09)
Nu ir fainuolė tu esi wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Aš vis paskaitinėju tavo postus ir kažkaip ir man dzin pasidaro biggrin.gif
Jau tikrai išskirtinės doh.gif

wub.gif blush2.gif gerai kad bent kazkam padedu wub.gif
is tikruju ir man gi visko buna - paluztu, tada turiu salia zmogu kuris palaiko mane, o tada dar ikisu nosi cia - pas likimo seses - ir ve gyvenimas grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2007 05 20, 22:11)

Nenoriu liūdinti,bet aš 3 susirgau,sesė mano truputi vyresnė. verysad.gif

Na,bet tikėkimės diagnozė nepasitvirtins. schmoll.gif
Atsakyti
Oi kaip noriu ir as saulytes! Pas mus jos nelabai yra.... Mano pso kazko pyksta ant manes, nu lyg nieko as jai nepadariau, bet dar tokio paumejimo neturejau niekada g.gif Rytoj einu pas gydytoja, prasysiu maistuko draugei pso biggrin.gif
Atsakyti