Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 19, 23:01)
ax.gif Sveikos likimo sesės,
tikiuosi priimsite mane į savo būrį... rolleyes.gif
Papildyta:

Čia jau 3 metų naujiena. Vaistai vadinasi REMICADE, kainuoja milžiniškus pinigus, juos leistis reikia ka pusę metų (kiek pamenu), o ligonių kasos nieko nekompensuoja.
Be to, tie vaistai turi nemažą šalutinį poveikį unsure.gif

visada prasom prisijungti mirksiukas.gif cia mes ir dziaugiames, ir paliudim, ir papanikuojam, o tada viena kita raminam... ir viskas visada buna gerai 4u.gif

del tu vaistuku - ar cia ne tie patys kurie i imunine sistema kisasi? mastau.gif o po pagerejimo taip viskas paumeja - nes nebeimanoma suvaldyti pokyciu imunineje sistemoje....
man pasakojo gydytoja apie siuos vaistukus
pagalvojau kad mano situacija tikrai sugyvenama ir kad nevertetu tokiais "vaistukais" pasibloginti sau gyvenimo schmoll.gif

QUOTE(Smurka @ 2007 05 20, 10:29)
kai žmogus serga ir serga ilgai, jis neturėtų pasikliauti vien gydytoju Grušausku. nesakau, kad tuoj reikia važiuot žuvyčių šert, bet aš asmeniškai išbandyčiau ir kito gydytojo metodiką, ir į liaudišką nespjaučiau

drinks_cheers.gif as manau kad kiekvienas individualiai turi surasti savo gydymo metodus. Kiekvienam pso del kitokiu priezasciu atsiradus, kitaip reaguoja i visokiausius dirgiklius nu ir t.t....
as netgi pati galvoju liaudiskai pasigydyti - pabandyti ugniazoles, kai atsikratysiu mokslu uzsiimsiu su tibeto grybu gal kazkas pagerins mano situacija blush2.gif
Papildyta:
Smurka
gal turi kokiu patarimu del tu zuvyciu?
dabar gal ir nevaziuosiu- bet pavasariui kitam tai noreciau kazka pasiorganizuoti blush2.gif

Čili - vaziuojam kartu biggrin.gif
Atsakyti
Aš nieko negaliu patarti, nes tos žuvytės ne stebuklingos. Jos jokios garantijos, kad išgysi, neteikia. Vieniems problemą atitolina ilgesniam laikui, kitiems trumpesniam. Blogiausia, kad tokio vaisto, kuris visiškai išgydytų žvynelinę, kaip supratau, nėra nei tradicinėje, nei liaudies medicinoje. Bet jei yra galimybė pagyvent ramiai bent kurį laiką, kodėl jos neišnaudojus
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 20, 11:05)
Čili - vaziuojam kartu  biggrin.gif

laisvai mirksiukas.gif rolleyes.gif jei apie kitą pavasarį-vasarą albam smile.gif 4u.gif

QUOTE(Smurka @ 2007 05 20, 11:10)
Aš nieko negaliu patarti, nes tos žuvytės ne stebuklingos. Jos jokios garantijos, kad išgysi, neteikia. Vieniems problemą atitolina ilgesniam laikui, kitiems trumpesniam. Blogiausia, kad tokio vaisto, kuris visiškai išgydytų žvynelinę, kaip supratau, nėra nei tradicinėje, nei liaudies medicinoje. Bet jei yra galimybė pagyvent ramiai bent kurį laiką, kodėl jos neišnaudojus

Tas tai tiesa, bet visgi, bet kokiu atveju tai poilsis Turkijoj biggrin.gif O man,kaip žinia,nuo poilsio ir gerų emocijų išgijimas beveik garantuotas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 20, 14:12)
laisvai mirksiukas.gif  rolleyes.gif jei apie kitą pavasarį-vasarą albam smile.gif  4u.gif
Tas tai tiesa, bet visgi, bet kokiu atveju tai poilsis Turkijoj biggrin.gif O man,kaip žinia,nuo poilsio ir gerų emocijų išgijimas beveik garantuotas rolleyes.gif

taip, kalbu apie kita pavasari...vasara ir Lietuvoje prie vietines juros gerai cool.gif
nu pasieskosim pamazu tos informacijos ir iki kito pavasario tikrai kazka surasim mirksiukas.gif
man irgi - bet kokiu atveju jei ne zuvytes tai saule pades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 05 20, 10:29)
kai žmogus serga ir serga ilgai, jis neturėtų pasikliauti vien gydytoju Grušausku. nesakau, kad tuoj reikia važiuot žuvyčių šert, bet aš asmeniškai išbandyčiau ir kito gydytojo metodiką, ir į liaudišką nespjaučiau

pasikliauni tuo kas padeda. tfu tfu tfu metai laiko joki problemų neturiu, tik va vaikui įtaria tą patį ką ir man. bet asmeniškai man tos žuvytės nekelia pasitikėjimo. jei jau būtų tokios stebuklingos tai ir šia liga sergančių žymiai mažiau būtų.
Atsakyti
Zuvytes - tai tik viena is galimybiu siai ligai nustumti i reamisija...taip i reamisija - tai nepasveikimas, o ligos uzmigdymas kazkiek metu....sako kad dazniausiai ligoniams veliau ar anksciau ligos reamisija pasireiskia trumiau ar ilgiau...
kaip issaukti ta reamisija - fototerapija - kai kuriems liga uzmiega iki 6 menesiu
zuvytes - lygiai taip pat
tik skirtumas tas, kad fototerapija isbandziusiu yra kur kas daugiau, nes ji prieinamesne...
ir jeigu man dabar fototerapija nepadejo - tai ka - eiti ir saukti visam pasauliui kad cia ismislas
nu neeee schmoll.gif
tai nepadejo TIK MANO PSO, o kitiems padejo.....
lygiai tas pats su zuvytemis
lygiai tas pats su tepaliukais - vieniems padeda daivobet, kitiems elakon, kitiems dermovate....
nu reikia suprasti kad cia ta liga, kuria gydyti tenka individualiai mirksiukas.gif

as pavyzdziui netikiu kad 100% zuvytes isnaikins mano liga...(nors giliai giliai visada yra ta tikejimo kruopelyte blush2.gif
bet pasiziurekim i teigiamas puses - net jeigu ir zuvytes nepades - tai polisis 2 savaites salyje prie juros ir saules (kai pas mus gal -20 bus) tikrai pades thumbup.gif nu o dabar - geros visiems lietuviskos saules wub.gif
kas gyvenat prie juros - mars deginti pso bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 20, 19:00)
bet pasiziurekim i teigiamas puses - net jeigu ir zuvytes nepades - tai polisis 2 savaites salyje prie juros ir saules (kai pas mus gal -20 bus) tikrai pades  thumbup.gif nu o dabar - geros visiems lietuviskos saules  wub.gif
kas gyvenat prie juros - mars deginti pso  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif saulės ir jūros mūsų ligai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2007 05 20, 19:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  saulės ir jūros mūsų ligai reikia  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

papasakosiu tokia juokinga-nejuokinga pokalbi....
snekuosiu su pazistamais - sakau nu va reikia planuoti man ziemai atostogas siltuose krastuose, sakau turiu tokia problemele kuriai saule ir jura butina....
oooo jie sako - o ko tu dabar tokia ruda - na sakau vaikscioju i toki ala soliariuma - ta patcia problemele gydau, tai va - salutinis poveikis - idegis...
tai jie man sako - nu kad mums tokios "problemeles" kur saule, jura ir idegiu gydytis reiketu ....
galvoju - nu turetumet, tai net priesui nelinketumet liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 20 gegužės 2007 - 18:40
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 20, 19:39)
drinks_cheers.gif

snekuosiu su pazistamais - sakau nu va reikia planuoti man ziemai atostogas siltuose krastuose, sakau turiu tokia problemele kuriai saule ir jura butina....
oooo jie sako - o ko tu dabar tokia ruda - na sakau vaikscioju i toki ala soliariuma - ta patcia problemele gydau, tai va - salutinis poveikis - idegis...
tai jie man sako - nu kad mums tokios "problemeles" kur saule, jura ir idegiu gydytis reiketu ....

kas nesusidūręs su tuo, tai niekad nesupras. tarkim aš einu į soliariumą, o kaip man savo penkemiatį į tą kapsulę uždaryt? biggrin.gif jam belieka tik saulėta vasara ir pajūris
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 20, 19:39)

Jooo... nesupranta tie, kurie neturi šio gėrio ax.gif Niekam nelinkiu schmoll.gif Mano vyras - didžiausia mano užuojauta rolleyes.gif Labai mane supranta. O kaip jūsiškiai reaguoja? cool.gif

QUOTE(gelmytė @ 2007 05 20, 19:44)
kas nesusidūręs su tuo, tai niekad nesupras. tarkim aš einu į soliariumą, o kaip man savo penkemiatį į tą kapsulę uždaryt?  biggrin.gif  jam belieka tik saulėta vasara ir pajūris

O tavo penkiametis sūnus irgi serga? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 20, 21:49)
O tavo penkiametis sūnus irgi serga? unsure.gif

kol kas tik įtaria, trečiadienį jau gal tikslesnę diagnozę žinosim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2007 05 20, 21:53)
kol kas tik įtaria, trečiadienį jau gal tikslesnę diagnozę žinosim  verysad.gif

Dievuliau mano, kaip aš jums linkiu neigiamos diagnozės console.gif verysad.gif

Aš irgi turiu mažą sūnų ir labai dėl jo drebu verysad.gif Kiekvienas išsausėjęs odos lopinėlis sūnaus kūne man sukelia depresiją verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė žuvytė: 20 gegužės 2007 - 20:55