na labai nesigedinciau, jei saikingai naudoti tai manau galima ne maziau nei tuos hormoninius kuriuoe mums israso daktarai, tik reikia kaip ir su tais hormoniniais, nepersistengti, nes taip pat gali ir oda ploneti, ir priprantama prie ju, tai jai kam padeda tai gi gerai, jie neuzdrausti, tik kad amerikos maisto ir vaistu asociacija reikalauja kad jie butu parduodami tik su receptais, ir zmones turetu buti ispeti apie tai kad tuose vaistuose yra steroidu. be to as kitame straipsnyje skaiciau kad jis daugeliui zmoniu (toje pacioje Amerikoje ) padejo geriau nei daivobet ir gydytojai juos rekomenduoja gydytis pso.
paskaičius tą straipsnį, tai širdis kulnuos atsidūrė . bet pagalvojus atrodo net ant pačių nekenksmingiausių vaistų irgi baisios kondraindikacijos prirašytos
paskaičius tą straipsnį, tai širdis kulnuos atsidūrė . bet pagalvojus atrodo net ant pačių nekenksmingiausių vaistų irgi baisios kondraindikacijos prirašytos
bent jau odos kokių neigiamų pakitimų nesimato, nors stažas jau didelis, ir pradžioj labai dideliais kiekiais naudota bet pablogėjimo kokio tai nebuvo, nes kai diduma pagijo, tai mažus bėrimukus betepu
o ne,ką aš be saulės daryčiau man visad pso labai saulė padėdavo,tikiuosi šiaip kokia alerginė reakcija,kuri praeis ir viskas bus gerai pasitepiau dabar losjonu,tai nebeniežti
Tie žmonės, kurie šneka už nugaros - visada ten ir liks !
nu gi sorry kad prigazdinau, nenorejau , bet g va gyvas pavyzdys naca, juk jokiu pasekmiu nesimato, gal ir bereikalo cia visi gasdinami, as manau kad labiausiai ten buvo kalbama kad tie vaistai turi buti receptiniai
na ko cia stresuojat del to skincap? jei padeda tai ir naudokit aisku su saiku ... o kuris jau kitas harmoninis tepalas nekenkia ? visi jie kenkia bet ka daryt jei reikia kai auda skeldeja trukineja ir kraujuoja irgi nieko gero ... senokai jau tiap buvo bet to jausmo nepamirsiu kai negali pedkelniu nusimaut nes jos prie koju prilipe ... brrr... net paciai saves gaila pasidare ...
nors is kitos puses turbut 97 metais ir buvo skincapas nustotas reklamuot gal ir uzdraustas tiksliai nepasakysi ir tuomet mano daktare man paatre jo nenaudot nes yra tyrimai kad jis kenksmingas ir niekada jo nenaudojau kol nesiradau jusu visu ir sio forumo ir butent jusu patirties paskatinta surizikavau ir nusipirkau skincap ir rezultatasbuvo super geras, nors man jau senokai jokie harmoniai vaistai neveikia.. tai gal jame labai daug harmonu? nors ant vaisto pakuotes rasoma kad tai zinko berots preparatas..... velnais zino... bet juk ir jus pacios raset kad jame yra harmonu.. Papildyta:
situacija dviprasmiska Papildyta:
QUOTE(aganiux @ 2007 05 24, 15:38)
Aciu uz palaikyma Man atrodo kad man siek tiek geriau nuo to Cutivate, bent jau bambos nebeniezti, o tai ji tokia issokus jau pas mane, tai kai liesdavosi prie rubu, budavo labai labai prastai.
laikykis mieloji isivaizduoju kaip tau nelengva... pamegink pagulet vonioj su Balmandol aliejum ... toks voniai aliejukas spirig kompanijos kainuoja apie 20 lt be to ir vaikuciui maudyt tiks... man labai padeda nuima niezuli sudrekina oda nuima uzdegima ir perstejima
nereikia nei skin kapo as ir su kitais hormonais toookia nesamone isivariau kad man isbere po pacia krutine...tai tepiau ta berima, matyt nakti susiliesdavo krutine, ir toks odos isplonejimas atsirado, net kraujagysles visos matos - nu baisus vaizdas gerai kad tik as matau viena gydytoja -profesore ar kokia ten, net fotkino mano ta berima gal 20 minuciu kad galetu i kazkokia savo rasoma knyga ideti apie hormoniniu tepalu salutinius poveikius tai va, nezinau ar kada ir besugrazinsiu tam kuno lopineliui ankstesne bukle
papasakosiu ir as savo istorija, gal kuria optimistiskiau nuteiks. Sia liga jau turiu 5 metai, atsirado netiketai po pirmojo vaikelio gimimo. Turbut buvau nusilpus, neissimiegojus, be to ilgai as ji maitinau. Aisku, galbut ir ne nuo to. Atsirado mazas spuogelis, kuris pradejo didejo ir pleiskanoti, nubegusi pas gydytojus suzinojau diagnoze. As pasitepdavau tepalais, geriau vitaminus ir panasiai. Veliau isnykdavo ir vel atsirasdavo, taciau tik pavieniai, kurie man nesukele jokiu neigiamu reakciju. Ir taip mazdaug 3 metus. Veliau turejau didziuli stresa, ir tada liga pasireiske visa savo grozybe. Buvo isbertas praktiskai visas kunas, galva (net nebuvo sveikos odos) ir dar plius veidas. Pries guldant i ligonine, pagalvojau - juk ten bus ir baisesniu isberimu. Taciau, realybe pasirode visai kitokia. Uz mane baisiau buvo isberta tik viena 80 metu moteris. Aisku, nuo to tik pasidare labai liudna. Pragulejau beveik 3 savaites, apgyde, taciau grizau namo beveik tokia pati, tik veidas buvo gydytas spec. vaistais, kuriu Lietuvoje nera (ligonine buvo gavusi labdaros). Namuose prasedejo vargai, galva amzinai riebaluota, kuna niezti ir pan. Tai pragyvenau mazdaug 1 metus. Bet as visada tikejau, kad cia man laikinai. Veliau pakeiciau darba, galbut poziuri i gyvenima. Darbas buvo ramesnis, ir as po truputi pradejau sveikti. Ir mazdaug po metu praktiskai as pso nebeturejau. Aisku, atsirasdavo, bet tai budavo vienetai. Ir visada ju islysdavo nuo nuovargio ar streso. Siuo metu laukiuosi antro vaikelio ir as is vis pso neturiu. Aisku, netikiu, kad taip visada ir bus. Ir tik vienas geras sios ligos bruozas yra tai, kad nepalieka ant kuno jokiu zymiu, nors harmoniniu preparatu sunaudojau tikrai daug. Aisku, galbut priklauso ir nuo pso rusies.