Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(`delfine` @ 2007 05 25, 10:43)
rake

aciu tau kad pasidalinai istorija  4u.gif  - tikrai daug vilciu suteikiantys zodziai  wub.gif

Aha drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu rake 4u.gif Vos neapsiverkiau blush2.gif Dabar kai pagalvoju, gal ir man darba keisti reikia... g.gif O dar prisideda kitoks stresas. Reik mintis perrikiuoti...
Atsakyti
QUOTE(corsa @ 2007 05 25, 17:02)
Aciu rake  4u.gif  Vos neapsiverkiau  blush2.gif  Dabar kai pagalvoju,  gal ir man darba keisti reikia...  g.gif  O dar prisideda kitoks stresas. Reik mintis perrikiuoti...

zinok as ta pati pagalvojau...bet esu pakeitusi jau 2 darbus..is trecio iseiti nesinori unsure.gif
tai nusprendziau kesti kitka - ogi savo gyvenimo pobudi....
kaip tik baigiu mokslus - jau streso nusiims, reikia keisti netgi poziuri darbe - as anksciau labai stresuodavau kad to nespeju to nespeju
o dabar pagalvoju - nugi ar pasaulis grius jeigu as nespesiu?!!!!! aisku kad ne - ir svarbiausia ignoruoti tuos kolegas kurie tik kelia stresines situacijas aplink rolleyes.gif
pas mane tokiu yra - pradejau nekreipti demesio i juos ax.gif

nes nu pagalvojau kad visa gyvenima darbu tai nekeisiu unsure.gif
vadinasi reikia keisti poziuri cool.gif

o zinot as giliai giliai irgi tikiu kad manoji pso laikinai uzsukus.....kad aplankys ir mane remisija wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 25 gegužės 2007 - 16:13
Rake, džiaugiuosi dėl tavęs.

aš tai jau po tiek metų nesu optimistė, o tik realistė. vieniems pso būna visą laiką (taip yra man ir mano sesei), o kitiems remisijoj su nedažnais paūmėjimais. Rakės atvejis greičiausiai pastarasis, nes ir atsirado jai ypatingu gyvenimo laikotarpiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 25 gegužės 2007 - 16:52
Reke, labai dziaugiuosi uz tave! As visada irgi maniau kad tikejimas labai geras dalykas, bet deja man tas nepadejo. As visad maniau kad nestumo metu pasveiksiu, ale tapo tik dar daug kartu blogiau. Na tas blogumas aisku ne del to kad nestumas suzadino liga, o del to kad nutraukiau hormonus...Taip butu atsitike ir nesant nesciai. Nu bet nezinojau as sito, buciau pasistengus niekada nepastoti neplanuotai, nors dabar jau visai nesigailiu ir dziaugiuosi kad busiu mama. Kad tik vaikelis butu sveikutis pas mane.
Kazin kaip reikia ismokti gyventi nepatiriant streso, as esu labai jautri, dirbu toki darba, kuris man patinka, bet jame tikrai reikia daug nervu padeti, nes truksta zmoniu, darbo kruvis per didelis, kaip ir darbo tempas. Na gal man motinystes atostogos pades? smile.gif tik bijau kad nepradeciau daug valgyti sededama namie, juk esu tikra smalize, o darbas mane visada gelbedavo nuo dazno uzkandziavimo! mirksiukas.gif Kiek zinau mityba turi didele itaka pso?
Atsakyti
Aganiux - zinok stresa valdyti ismokstama tik is skaudziu gyvenimisku pamoku unsure.gif
del didelio darbo kruvio ir streso buvau taip save nusistekenusi kad gyvenimas nebemielas atrode..... ir tada kilau kaip feniksas is pelenu tik stiprybes vidines deka ir po tokio atsigavimo keiciau poziuri i viska - absoliuciai!
nesakau kad tobulai pas mane viskas, bet bent pradzia padaryta.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 25 gegužės 2007 - 20:51
Na, sunkoka su ta stresa suvaldyti, atrodo vienoje situacijoje suvaldai, o jis ima ir islenda kitoje. As jau tiek kartu esu permascius, pakeitus, susikurus ramu gyvenima, labai geros darbo salygos ir t.t. bet negaliu pasakyti, kad stresai manes neveikia biggrin.gif
Atsakyti
bet nevisų pso tie stresai veikia schmoll.gif .aš turėjusi tikrai didelių stresų, bet nepasakyčiau, kad jie padarė kokios įtakos odai g.gif
Atsakyti
Ir man ivairiai buna, atrodo stresas didziulis ohmy.gif o oda visai nieko, o stai kokia smulkmenele, ima ir isaukia toki pablogejima blink.gif Taip ir nerandu kas gerai, kas nelabai. Viena kart atrodo viena padada, kita kart tai jau nebeveiksminga.

Grazus savaitgalis vacation4.gif vis maudausi saules voniose, linkiu ir jums pasimegauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, likimo sesytės,

visos turbūt savaitgaliaujat ax.gif
Prisišienavau ir aš ugniažolės, bet dabar truputį susivėliau... wacko.gif
Kai paguli ugniažolės vonioje, ar reikia nusiprausti su muilu ar kaip? Kaip tą procedūrą teisingai atlikti?
Gal kuri man paaiškinsit... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 27, 15:27)
Sveikutės, likimo sesytės,

visos turbūt savaitgaliaujat ax.gif
Prisišienavau ir aš ugniažolės, bet dabar truputį susivėliau... wacko.gif
Kai paguli ugniažolės vonioje, ar reikia nusiprausti su muilu ar kaip? Kaip tą procedūrą teisingai atlikti?
Gal kuri man paaiškinsit... blush2.gif

kaip pagulesi tikrai nebesiprausk, nei su muilu, nei svariu vandeniu. Bent jau 2 - 3 val. girdejau, kad tiek laiko buna visu gydomuju vaniu poveikis
Atsakyti
Oij sveikutes - as ir saules voniose pasimegavau savaitgali ax.gif

ugniazoles taip ir neradau, tiksliau sakant specialiai ir neieskojau - kazkaip laiko nebebuvo blush2.gif

o siandien prie ezero labai dziaugiausi savo oda - is tolo manes nepazistantys zmones net nepasakytu kad sergu, o ir is arti kas nezino - net nemato kad kazkur kazkur kazkas lyg yra ar buvo thumbup.gif
likau patenkinta fototerapija ax.gif aisku oda tose vietose nera visiskai tokia pat sveika, bet visumoje viskas super thumbup.gif

tik ta viena vietele neramina - tarp krutines...ji ir fototerapijai nepasiduoda, ir saulyteje pasikaitinus beria spuogeliais unsure.gif
Atsakyti