Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

Dziaugiuosi uz tave delfine ploja.gif
as siandiena vaiksciojau pajuriu ir dziaugiausi, kad niekas net neitaria, kad turiu problemu, visai ne taip kaip pernai, pernai buvau baisi su dideliais raudonais lopais. .. maciau pora viruku isbertu, na, ne taip jau baisiai ir atrodo tie raudoni lopai, man atrode, kad as kur kas baisiau atrodziau.
O siandiena as net suknele ant petneseliu buvau apsivilkus flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 27, 20:59)
Dziaugiuosi uz tave delfine  ploja.gif 
as siandiena vaiksciojau pajuriu ir dziaugiausi, kad niekas net neitaria, kad turiu problemu, visai ne taip kaip pernai, pernai buvau baisi su dideliais raudonais lopais. ..  maciau pora viruku isbertu, na, ne taip jau baisiai ir atrodo tie raudoni lopai, man atrode, kad as kur kas baisiau atrodziau.
O siandiena as net suknele ant petneseliu buvau apsivilkus  flirt.gif

aciu Daliux wub.gif
ir uz tave leisk pasidziaugti thumbup.gif drinks_cheers.gif
jauciu kad sesems - undinelems ateina nuostabiu geru siltu ir nepsoriazisku dienu ciklas
va visoms po balioncika 4u.gif
angel.gif
Atsakyti
O pas mane lyja... Ir vakar lijo irsiandien... Saules ne kvapo nera... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 27, 20:59)
Dziaugiuosi uz tave delfine  ploja.gif 
as siandiena vaiksciojau pajuriu ir dziaugiausi, kad niekas net neitaria, kad turiu problemu, visai ne taip kaip pernai, pernai buvau baisi su dideliais raudonais lopais. ..  maciau pora viruku isbertu, na, ne taip jau baisiai ir atrodo tie raudoni lopai, man atrode, kad as kur kas baisiau atrodziau.
O siandiena as net suknele ant petneseliu buvau apsivilkus  flirt.gif

Man irgi pernai metai buvo tragiski pso atzvilgiu, bet siais metais tai thumbup.gif Va savaitgali praleidom kaime su mazium, tai kepinausi nerealiai, uztai rezultatas matyt bigsmile.gif net ant koju sumazejo pastebimai, gal sia vasara trumpesne suknyte uzsidet pavyks...
Atsakyti
nu as irgi saulyte pasidziaugiau dar pajuri visa graziai padegiau bet nenusiskurdinau ir galvojau kad si karta bus geriau negu kad vasaros pasideginimai sauleje ... bet ne velnio gavosi kaip visada vienur nugijo visiskai o kitur atsinaujino ir manyciau dar stipriau ... taigi schmoll.gif taip ir vel kovosiu o jau buvau nusteikus sia vasara visiskai laisvia jaustis del savo pso ... bet kaip matau ne velnio ... taigi laikykimes likimo drauges ...
Atsakyti
QUOTE(Kreuklele @ 2007 05 28, 11:36)
nu as irgi saulyte pasidziaugiau dar pajuri visa graziai padegiau bet nenusiskurdinau ir galvojau kad si karta bus geriau negu kad vasaros pasideginimai sauleje ... bet ne velnio gavosi kaip visada vienur nugijo visiskai o kitur atsinaujino ir manyciau dar stipriau ... taigi  schmoll.gif taip ir vel kovosiu o jau buvau nusteikus sia vasara visiskai laisvia jaustis del savo pso ... bet kaip matau ne velnio ... taigi laikykimes likimo drauges ...

kuo toliau tuo labiau pradedu manyti kad vieniems isberimams saule tinka, o kitiems ne blink.gif
klausimas ka daryti su tais kuriems netinka.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 28, 13:36)
kuo toliau tuo labiau pradedu manyti kad vieniems isberimams saule tinka, o kitiems ne  blink.gif
klausimas ka daryti su tais kuriems netinka....  blink.gif

netinka tiems,kurie perlenkia lazdą ax.gif Svilintis reiktų tada kai nepavojinga saulė-ryte arba į pavakarę, ir neilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 28, 14:01)
netinka tiems,kurie perlenkia lazdą ax.gif Svilintis reiktų tada kai nepavojinga saulė-ryte arba į pavakarę, ir neilgai smile.gif

schmoll.gif
esme ka mes cia norejome pasakyti tame, kad vienam kuno lopineliui isbertam ta saulyte tinka - o kitam ne unsure.gif
ir as turiu toki lopineli kuris labai jau keistai reaguoja i saulyte unsure.gif beria, raudonuoja ir panasiai... nors kitoms vietoms viskas puikiai, netgi pagerejimas matosi rolleyes.gif
Atsakyti
Labas merginos džiaugiuosiu kam saulute padeda ir išberimu sumažėjo thumbup.gif o aš vaikštau su ilgom rankovem o jau nagai tai siubas ir ką su jais daryt neisivaizdoju ohmy.gif Ir aš itariu kad priklausau tai kategorijai kam nepadeda saule sad.gif
Atsakyti
aleksa, labai gaila, nes saulyte mano vienintele paguoda... unsure.gif
bet jei saulyte nepadeda - yra (turi buti!) tikrai kazkas kas padeda- tik surask ax.gif

o as visai sunerimau unsure.gif sia savaite einu pas reumatologa.... kai prisiskaiciau kas yra reumatoidinis artritas - sokas istiko, nu galvoju dar vienos nepagydomos ligos nepakelsiu verysad.gif

gal kas zinot/ turit informacijos apie psoriatini artrita - ar jis labai baisus? unsure.gif

kartais pagalvoju - koki dar siurpriza ruosia man pso..... ?????!!!!!!????? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 28 gegužės 2007 - 17:07
Man visus sąnarius skauda, o gydytoja tik nusišaipo ir tiek unsure.gif Maždaug prisigalvoju sau ligų.. O man taip skauda alkūnes, kelius, klubų sąnarius, kad baisu unsure.gif
Labiausia nervina aplinkinių požiūris - dieve deve, tokia jauna, o jau tokia ligota,kas bus kai būsi mūsų amžiaus? g.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 28, 20:06)
Man visus sąnarius skauda, o gydytoja tik nusišaipo ir tiek unsure.gif Maždaug prisigalvoju sau ligų.. O man taip skauda alkūnes, kelius, klubų sąnarius, kad baisu unsure.gif
Labiausia nervina aplinkinių požiūris - dieve deve, tokia jauna, o jau tokia ligota,kas bus kai būsi mūsų amžiaus?  g.gif  schmoll.gif  doh.gif

Nekreipk demesio Čili i tuos aplinkinius schmoll.gif juk jau turejom visos ismokti to mirksiukas.gif
o tu buvai pas reumatologa?
as esu buvus pries gal 1,5 metu - nic nieko nerado, bet skausmas man dabar stipreja, tai odos gydytoja sake gali buti psoriatinis artritas....
tai einu treciadieni jau pas reumatologa i santariskes unsure.gif
Atsakyti