Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

nelabai ten tie dėstytojai klausosi - įnykę į savo mintis ir tiek. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 06 03, 22:06)
gal kas zinot efektyviu lasiuku nuo nervu, streso ir pan, ka galeciau dar rytoj ir poryt, per gynimo diena pavartoti?

tabletės Sedatif PC (homeopat.), lašiukai Acosedum (homeopat.), nervoheel(homeop.tabletės) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 06 04, 10:54)
tabletės Sedatif PC (homeopat.), lašiukai Acosedum (homeopat.), nervoheel(homeop.tabletės) 4u.gif

drinks_cheers.gif nusipirkau ir ciulpiu dabar ax.gif
kai pagalvoju kad ryt kiekvienam zmogui po 30 minuciu skirs, o ginasi musu 13.... tai manau visa pakeli ryt suciulspiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 06 02, 09:01)
gal pati esi ka pirkus ir gali parekomenduoti ?  bigsmile.gif

As nenaudojau, bet prie progos paklausiu anytos pavadinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maka @ 2007 06 04, 12:34)
As nenaudojau, bet prie progos paklausiu anytos pavadinimo  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif laiksiu ax.gif

siaip man gydytoja odos liepe naudoi vitamina E sanariams.... valgyti daugiau avokadu, imbiero....
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 06 04, 11:38)
drinks_cheers.gif  nusipirkau ir ciulpiu dabar  ax.gif
kai pagalvoju kad ryt kiekvienam zmogui po 30 minuciu skirs, o ginasi musu 13.... tai manau visa pakeli ryt suciulspiu  biggrin.gif

nieko, nemanau, kad komisija norės laikyti per karščius kiekvieną po pusvalandį schmoll.gif 4u.gif

Man buvo paaštrėję skausmai ir niežulys, bet dabar vaikštant trumpom rankovėm nuo saulės beveik dingo ant alkūnių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 06 04, 13:43)
nieko, nemanau, kad komisija norės laikyti per karščius kiekvieną po pusvalandį schmoll.gif  4u.gif

Man buvo paaštrėję skausmai ir niežulys, bet dabar vaikštant trumpom rankovėm nuo saulės beveik dingo ant alkūnių wub.gif

man gydytoja liepe net per pietu pertrauka iseiti i koki balkoniuka - pakaitinti decolte sriti wub.gif
pas mane ten tokie budintys taskeliai tupi blink.gif
bet sake is tolo net nepasakytum - atrodo siaip mazi spuogeliukai tokiu kiekvienas turi ax.gif

jaudinuos daugiau nei tureciau blink.gif jau net pilva skauda doh.gif
bet manau vakare, kai jau kalba turesiu pasiruosus, atsakymus recenzentui....visas jaudulys dings ax.gif
Atsakyti
Laikykis delfine, viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif As atsimenu savo sesijas, kazkaip nebudavo man jokio paastrejimo, nes taip vaistai viska uzgydydavo kad jokie stresai nesijausdavo ant odos. O Acosedum as ir dabar isgeriu lasiuku kai kas nors sunervina arba stresas darbe.
Zinot, kuo toliau, tuo labiau bijau kad po gimdymo gali man pablogeti. Na parasysiu uz 2 menesiuku kaip bus istiesu.
Skaiciau cia kazkuria diena knyga apie zvyneline, tai istrigo man fraze kad tai viena is paciu nemaloniausiu paveldimu ligu. Galvoju ale tikrai gerai apibudinta, galima kentet, bet labai jau nemalonu. Kartais pagalvoju kazin i kokia kita liga noreciau keisti savo pso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 06 04, 18:59)
Laikykis delfine, viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu wub.gif

laukiu nesulaukiu kada viskas pasibaigs...net gydytoja sako - gal ir pso nurims kai maziau itampos del mokslu bus ax.gif
Atsakyti
sveikos!nuo alergijos israse kestine 10mg.dar tris ar keturias tabletikes isgeriau tai dar sunku ka pasakyt.ziuresim kai kokias 8 sugersiu.Oi bet zinokit kai issitepiau tuo tepalu padaromu galva,tai ryte kai atsikeliau,o tiksliau pabudau nuo perstejimo,visa gavos oda raudona buvo,degino taip,puoliau plaut,tai paskui praejo tas raudonumas,bet jau kaip nemalonu buvo. unsure.gif o beje po kiek laiko tepant galva tais tepalais,pradeda mazet pleiskanu ir tas luobas ar jis dingsta?man jau mano oda ant kuno neberupi,vis galvoju apie galva.luobas baisus,pleiskanu kruva,galvos net palenkt atgal negaliu,tiek persti cray.gif nebezinau ka daryti.vakar nusimoviau savo juoda megztini gryzus namo,kai pamaciau kokia nugara megztinio blink.gif tiesiog kaip miltais apiberta,eina sau kaip blioviau angel_sadangel.gif tuoj imsiu gedintis eiti kur nors ph34r.gif ir dabar rasau,o akys pilnos asaru,eh liudna man labai.
geriu tas raminamas arbatas,oi slykstyne.
galvoju gal vietoj ju geriau butu tie lasiukai,kur jus cia kalbejot,kur delfinei pataret g.gif gal veiksmingiau.
ir beje nezinau ka daryt su dermovate.gyd atkakliai pataria naudoti ji.bet paklausius jusu as bijau kad oda pripras.ka patartumet man?kaip elgtis.ir prasau patarkit ka dar galiu daryt su galvos oda 4u.gif man jau baisu cray.gif
Papildyta:
beje delfine,sekmes tau moksluose!laikom kumscius friends.gif
Atsakyti
uz palaikyma wub.gif

Paslaptingoji - ar bandei galva istepti daivobet'u?
zinok su gydytoja pasnekejom kad daug kam padeda toks derinis kaip as darau - 2 dienas demes tepu (galvos neplaunu) tada isplaunu galva tada patepu daivonex nehormoniniu losjonu galvai ir vel tepu daivobet
dar liepe daivobet keisti cutivate (jis silpnas hormonas) - sake apgaudineti liga....

nu nesijaudink taip labai, neverk, juk zinai kad ir tai kenkia unsure.gif
mes gi visos cia tokios blush2.gif
mirksiukas.gif
friends.gif
Atsakyti