Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(Kreuklele @ 2007 06 05, 17:02)
cili laabi noreciau ir buciau dekinga jei pasidalintum - labai noriu jogos tik sitam mano kaime nieko gero nera  blush2.gif

galiu įrašyt dvd mirksiukas.gif ir atsiųst paštu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 06 05, 19:34)

Čili, ir as labai noreciau, jei nebutu labai sunku 4u.gif
Atsakyti
labai aciu visoms uz palaikyma drinks_cheers.gif
net nustebau pasirodo dermovate ne tik kremas yra,bet ir losjonas ir tepalas.ryt varau i vaistine ax.gif pabandysiu losjona.carvalho 4u.gif o tu ta losjona itrini i galvos oda,ir kiek laiko laikai g.gif paskui isplauni?tikiuos jis neskatins slinkt plauku,otai jau pas mane kuokstais slenka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 06, 00:51)
labai aciu visoms uz palaikyma drinks_cheers.gif
net nustebau pasirodo dermovate ne tik kremas yra,bet ir losjonas ir tepalas.ryt varau i vaistine ax.gif pabandysiu losjona.carvalho 4u.gif o tu ta losjona itrini i galvos oda,ir kiek laiko laikai g.gif paskui isplauni?tikiuos jis neskatins slinkt plauku,otai jau pas mane kuokstais slenka unsure.gif

4u.gif tas losjonas labai patogiam buteliuke su siauru antgaliu, tai labai paprasta issitept, be to jis skystas, tai gerai visas galvos pavirsius pasidengia. kai labai blogai buna, tepu 2 kartus per diena, ryte ir vakare kokias 2 dienas, paskui dar pora dienu po 1 karta. Galva plaunu kaip paprastai, kas 3-4 dienas, ir visada tepu po plovimo. Gydytoja sake, kad jo isplaut nereikia, tai ir neplaunu specialiai blush2.gif Del slinkimo tai nepastebejau, kad butu blogiau nei kai su salmu vaikstau g.gif nes tas salmas tai doh.gif i kapus gali nuvaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvalho: 06 birželio 2007 - 08:34
QUOTE(aganiux @ 2007 06 05, 17:37)
P.S. As naudojau tik Dermovate tepala, pati riebiausia, nei kremo, nei losjono nebandziau, gal jie irgi tokie pat veiksmingi?!

Del visavercio gyvenimo tai pritariu 100% drinks_cheers.gif Norisi gyvent sia diena, vasara vaiksciot bent jau su trumpom rankovem ir nesivyniot galvos skara, kad pleiskanu nesimatytu doh.gif Ir jei tik hormonai padeda, tai ka jau cia padarysi... As pradzioj bandziau dermovate krema, bet jis nepadejo, o va tepalas+salicilis ir losjonas- thumbup.gif Nu ir vistiek tikiu, kad kazkada ateis tokia diena, kai atras kazka, kas mus visas isgydys mirksiukas.gif visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
galiu pasakyt kad man tie vaistai nuo alergijos ne ka tepadeda.Vistiek man visur niezti,ir psio doh.gif o vat multi Bstrong man atrodo geri,aisku dar nedaug sugeriau,bet ale ramesne tapau smoke.gif dar gal tos arbatos padeda.
Galvoju reik nuvaryt i body shopa,ten brangu,bet ten yra toks brazilisku riesutu sviestas tepti kuna,gal jis pagerins bukle,nu profilaktiskai taip,nes visa oda traukia,dziusta ji kazkaip.vaikiskas aliejukas man nepadeda,norisi riebalo dar daugiau.cia seip tokie pamastymai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 06 05, 19:34)

cili butu labai puiku tik tau tai kainuos - noreciau atsilyginti - bent islaidas atglyginti
Papildyta:
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 06, 10:57)
Galvoju reik nuvaryt i body shopa,ten brangu,bet ten yra toks brazilisku riesutu sviestas tepti kuna,gal jis pagerins bukle,nu profilaktiskai taip,nes visa oda traukia,dziusta ji kazkaip.vaikiskas aliejukas man nepadeda,norisi riebalo dar daugiau.cia seip tokie pamastymai... biggrin.gif

manau kad turi buti ciki - as turiu ranku krema su sviestmedziu sviestu - na paprasta is krekybos centro "Karities " tai pso ant ranku ir pacia ranku oda drekina thumbup.gif vis galvoju kazka ir kunui nuspirkt .. tai kai pameginsi parasyk kaip tau suveike Paslaptingoji
Papildyta:
ir dar turiu kvaila klausima blush2.gif
ar kompensuojamu vaistu receptas galioja tik iki jame nurodytos datos - na apie 10 dienu?
parase daktare eloconui - galvoju dabar kaip ir nereikia nusipirksiu veliau - ogi ziuriu ten kazkoks terminas tongue.gif tai turbut turesiu vel varyt kad parasyti ir dar turbut velniu gausiu kad nenusipirkau - juk ten vistiek kazkokia apskaita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 06 05, 21:54)
Čili, ir as labai noreciau, jei nebutu labai sunku  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Kreuklele @ 2007 06 06, 11:20)
cili butu labai puiku tik tau tai kainuos - noreciau atsilyginti - bent islaidas atglyginti

gerai,įrašysiu 4u.gif tik sakykit į kokią laikmeną jums? CD?DVD?
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 06 06, 11:39)
4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man tinka ir CD ir DVD gal geriau DVD bus paprasciau ir talpiau. is anksto aciu
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 06, 10:57)
galiu pasakyt kad man tie vaistai nuo alergijos ne ka tepadeda.Vistiek man visur niezti,ir psio doh.gif o vat multi Bstrong man atrodo geri,aisku dar nedaug sugeriau,bet ale ramesne tapau smoke.gif dar gal tos arbatos padeda.

thumbup.gif
man pati gydytoja rekomendavo kuna drekinti kasdien ir siuo kremu
sako - labai malonu, o kartu ir prevencija pries pso mirksiukas.gif
sako - pamirsit kad gydotes, o galvosit kad darot malonuma sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 06 06, 11:39)
4u.gif

tinka, bet koks, tegu buna pigiausias, nes nezinau kaip tau reikes atsilygint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 06 06, 17:28)
tinka, bet koks, tegu buna pigiausias, nes nezinau kaip tau reikes atsilygint  blush2.gif

ir as noreciau blush2.gif
Čili - gal man galetum taip pat irasyti - i kur tik tau patogiau, o as tada pasto islaideles padengciau - persiusciau tau pinigeliu i saskaita blush2.gif
Papildyta:
ai beja - as jau smartass.gif
alc.gif
Atsakyti