Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(`delfine` @ 2007 06 04, 23:04)
uz palaikyma  wub.gif

Paslaptingoji - ar bandei galva istepti daivobet'u?
zinok su gydytoja pasnekejom kad daug kam padeda toks derinis kaip as darau - 2 dienas demes tepu (galvos neplaunu) tada isplaunu galva tada patepu daivonex nehormoniniu losjonu galvai ir vel tepu daivobet
dar liepe daivobet keisti cutivate (jis silpnas hormonas) - sake apgaudineti liga....

nu nesijaudink taip labai, neverk, juk zinai kad ir tai kenkia  unsure.gif
mes gi visos cia tokios  blush2.gif
mirksiukas.gif
friends.gif

tikrai aciu uz palaikyma alc.gif
man demiu galvoj nera,viena kart tik buvo.o tas daivonex losjonas padeda nuo pleiskanu luobo?ar juo galima tept visa galva?ar parduoda be recepto?
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 04, 23:09)
tikrai aciu uz palaikyma alc.gif
man demiu galvoj nera,viena kart tik buvo.o tas daivonex losjonas padeda nuo pleiskanu luobo?ar juo galima tept visa galva?ar parduoda be recepto?

o kaip cia pas tave demiu nera o luobas yra.... blink.gif tai cia gal ne su pso susije? mastau.gif
tada tikrai jokiais vaistais tu netepk..... nu nezinau - tipo tas berzu pumpuru sampunas nuo pleiskanu...bet nezinau nezinau
ansciau bedu su pleiskanom meturejau
tik dabar kai turiu grozybes galvoje biski sunkiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 06 04, 23:11)
o kaip cia pas tave demiu nera o luobas yra....  blink.gif tai cia gal ne su pso susije? mastau.gif
tada tikrai jokiais vaistais tu netepk..... nu nezinau - tipo tas berzu pumpuru sampunas nuo pleiskanu...bet nezinau nezinau
ansciau bedu su pleiskanom meturejau
tik dabar kai turiu grozybes galvoje biski sunkiau  unsure.gif

bent jau virsugalvy tai demiu nera(dabar)gal kur giliau ir yra,nematau,plaukai ilgi.bet girdejau kad pso budingas toks pleiskanu luobas g.gif vaje negi niekam nera to baisaus luobo? unsure.gif
o seip plaunu eucerin,bet vien sampuno tikrai neuztenka.nu ka bandysiu ta tepala kur gyd israse tept.gal reikia laiko ,kad imtu nykt tas siaubiakas ant galvos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 04, 23:16)
bent jau virsugalvy tai demiu nera(dabar)gal kur giliau ir yra,nematau,plaukai ilgi.bet girdejau kad pso budingas toks pleiskanu luobas g.gif vaje negi niekam nera to baisaus luobo? unsure.gif
o seip plaunu eucerin,bet vien sampuno tikrai neuztenka.nu ka bandysiu ta tepala kur gyd israse tept.gal reikia laiko ,kad imtu nykt tas siaubiakas ant galvos. verysad.gif

Man koki karta per 2 men irgi taip pasidaro, kaip salmas uzsideda, net plaukai pradeda slinkt verysad.gif dabar matyt del sesijos vel pradeda atsirast, dar ir niezti bjauriai doh.gif nenoriu pirst dermovato, nu bet nieks kits man nenuima, nei sampunai, nei tepalai. Nuo tepalu dar labiau plaukai slinkt pradeda, be to, juos isplaut sunku. O dermovate, bent jau man, naudot uztenka 2-4 dienas, paskui menesi ar du ramybe bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvalho: 05 birželio 2007 - 08:24
QUOTE(carvalho @ 2007 06 05, 09:21)
Man koki karta per 2 men irgi taip pasidaro, kaip salmas uzsideda, net plaukai pradeda slinkt  verysad.gif dabar matyt del sesijos vel pradeda atsirast, dar ir niezti bjauriai doh.gif nenoriu pirst dermovato, nu bet nieks kits man nenuima, nei sampunai, nei tepalai. Nuo tepalu dar labiau plaukai slinkt pradeda, be to, juos isplaut sunku. O dermovate, bent jau man, naudot uztenka 2-4 dienas, paskui menesi ar du ramybe bigsmile.gif

tai va ko man plaukai taip slenka,del luobo unsure.gif gal gali tikslu pavadinima pasakyt,ar reikia recepto jam?kur pirkai. 4u.gif
Atsakyti
Merginos o kas ilgai naudoja skin-cap tai jis visai pagydo zaizdeles ar tik nuima raudonuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 06 05, 09:21)
Man koki karta per 2 men irgi taip pasidaro, kaip salmas uzsideda, net plaukai pradeda slinkt  verysad.gif dabar matyt del sesijos vel pradeda atsirast, dar ir niezti bjauriai doh.gif nenoriu pirst dermovato, nu bet nieks kits man nenuima, nei sampunai, nei tepalai. Nuo tepalu dar labiau plaukai slinkt pradeda, be to, juos isplaut sunku. O dermovate, bent jau man, naudot uztenka 2-4 dienas, paskui menesi ar du ramybe bigsmile.gif

ar tu naudoji ta krema dermovate?ar kazkoky specialu losjona dermovate,galvos odai?
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 05, 14:17)
ar tu naudoji ta krema dermovate?ar kazkoky specialu losjona dermovate,galvos odai?

Yra dermovate losjonas, beje kompensuojamas, pirkti yra turbut visose vaistinese, bent jau niekad nebuvo problemu su radimu. Parduoda ir be recepto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvalho: 05 birželio 2007 - 15:31
QUOTE(Čili @ 2007 06 02, 09:51)
Jo,nervukus ramint tai reikia, bet bent jau man geriausias būdas - ne chemija, o jogos užsiėmimai blush2.gif Jei kas norėsit,galėsiu pasidalinti DVD kopijomis mirksiukas.gif Aš namie užsiimu, tai po tų pratimų ir kūnui geriau, ir dūšioj ramu ramu.. ax.gif

cili laabi noreciau ir buciau dekinga jei pasidalintum - labai noriu jogos tik sitam mano kaime nieko gero nera blush2.gif
Atsakyti
Paslaptingoji, laikykis! 4u.gif
Ka as patarciau, tai naudoti dermovate jei jis tik padeda tau. Del pripratimo, tai nzn as apie 10 metu naudojau, tai gal del to ir pablogejo man staiga nutraukus, bet nesilaukiant galima gi pamazu pereit prie kitu vaistu, ne drastiskai nutraukiant.
Galvoje luobos ir pas mane budavo, bet ne per visa galva, o ismetytos demes po visa galva, nepadejo man niekas kitas kaip tik dermovate...Stengdavausi praskyrus plaukus pasitepti kad plaukams maziau tektu, rezultatai labai geri buvo, prisimenu.
As tai uz tai kad gyvent visaverti gyvenima, naudojant bet kokias priemones, kurios padeda normaliai jaustis, negu kad kenteti, sleptis po rubais ir vis tiek nenaudoti hormonu...
As tai dabar sakiau bandysiu Skin Cap, iskart kai tik mano vaikutis isvys pasauli, jau net nebesvarstau galimybes maitinti pati, noriu greiciau pradeti normalu gyvenima gyvent...
Atsakyti
P.S. As naudojau tik Dermovate tepala, pati riebiausia, nei kremo, nei losjono nebandziau, gal jie irgi tokie pat veiksmingi?!
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2007 06 05, 12:53)
Merginos o kas ilgai naudoja skin-cap tai jis visai pagydo zaizdeles ar tik nuima raudonuma  g.gif

kaip suprasti "visai" g.gif . taip nugydo, bet po kiek laiko vėl gali atsirasti toj pačioj ar kitoj vietoj.
Atsakyti