Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

Niu va, mano fainosios garbanos per 5 val.

Pirma foto - mazdaug 5 val po isejimo is salono, antra foto - mazdaug 2 val po isejimo is salono

1.user posted image

2.user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2007 05 22, 03:20)
Niu va, mano fainosios garbanos per 5 val.

Pirma foto - mazdaug 5 val po isejimo is salono, antra foto - mazdaug 2 val po isejimo is salono

1.user posted image
2.user posted image

eik tu sau, na ir kantri tu mergina, as tai turbut visa salona susprogdinciau po vestuviu.
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2007 05 16, 20:02)
Sveikos,
gal kokiu atsiliepimu apie Madam salona Kaune? Kokias kirpejas galetumet rekomenduotoi... Aciu

Aš dariausi vestuvinį makiažą ir šukuoseną Maddam salone Mickevičiaus g. Be jokių bandomųjų ir pan ax.gif Buvau patenkinta visu 100 proc. Šukuoseną darė Asta, o makiažą Jolanta. Dabar progines šukuosenas ir makiažus darysiu tik ten. blush2.gif
Nuoširdžiausiai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Burbuliukė uzuojauta tau tikrai console.gif console.gif console.gif ta kirpejau tai reiketu gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagiriukas: 22 gegužės 2007 - 09:02
Ačiū cray.gif po šiai dienai nesuvokiu, kas čia per šukuosena blink.gif Jaučiu, nunešiu aš joms tokių fokių, tegu ant sienos pasikabina kaip salono reklamą.
O jei pvz kunigas nebutu galejes laukti, arba butu buvusios kitos vestuves.... neturiu žodžių. Jau per vestuves tam salone prisiverkiau, bet ir dabar dar sunku susivaldyti nuo ašarų. Nu tiesiog baisu skaudu ir pikta.
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2007 05 22, 10:12)
Ačiū  cray.gif  po šiai dienai nesuvokiu, kas čia per šukuosena  blink.gif  Jaučiu, nunešiu aš joms tokių fokių, tegu ant sienos pasikabina kaip salono reklamą.
O jei pvz kunigas nebutu galejes laukti, arba butu buvusios kitos vestuves.... neturiu žodžių.  Jau per vestuves tam salone prisiverkiau, bet ir dabar dar sunku susivaldyti nuo ašarų. Nu tiesiog baisu skaudu ir pikta.

Nesikrimsk labai console.gif jau nepakeisi to kas buvo, bet pilnai tave suprantu, kad tokios kirpejos doh.gif gali sugadinti visa nuotaika...
Bet ant nuotrauku matosi kad pati esi grazi, ir suknele tavo labai elegantiska, grazi wub.gif wub.gif wub.gif ir puokste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 05 22, 13:32)
Nesikrimsk labai console.gif  jau nepakeisi to kas buvo, bet pilnai tave suprantu, kad tokios kirpejos doh.gif  gali sugadinti visa nuotaika...
Bet ant nuotrauku matosi kad pati esi grazi, ir suknele tavo labai elegantiska, grazi wub.gif  wub.gif  wub.gif ir puokste thumbup.gif

drinks_cheers.gif tikrai uzjauciu, bet sutinku ir su Lucja jog jau nieko nebepakeisi 4u.gif
Parasyk apie tas kirpejas i skyriu Mane apgavo, kad kitom mergaitem taip pat nebutu doh.gif
Atsakyti
4u.gif Jus teisios. Ačiū už palaikymą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 05 22, 15:32)
Nesikrimsk labai console.gif  jau nepakeisi to kas buvo, bet pilnai tave suprantu, kad tokios kirpejos doh.gif  gali sugadinti visa nuotaika...
Bet ant nuotrauku matosi kad pati esi grazi, ir suknele tavo labai elegantiska, grazi wub.gif  wub.gif  wub.gif ir puokste thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2007 05 21, 14:12)
As kirpausi SArma Style salone , jasinskio g smile.gif
kirpejos vardas Jurgita  thumbup.gif
likau labai labai patenkinta, zadu dabar dazyti plaukucius pas ja smile.gif

As jau uzsirasiau pas Nerija smile.gif , nes ta diena tik jis dirbs. Pas ja kirpausi, daziausi tai patiko. Patare kaip daryti butu galima man sukuosena.
Gal ka zinai apie ja?
Kazkaip supratau, kad tame salone susukuoti gal tik tas kas dirba ta diena. Nes norejau pas stilista. Bet tikiuosi kad bus gerai rolleyes.gif

Atsakyti
sveikos mergaites,gal kuri lanketes sarma style gruodzio gatvej salone pas Kestuti? mane uzrase pas ji bet nezinau kaip jis ten daro sukuosens. gal turit kokiu atsliepimu? aciu
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 05 24, 23:00)
sveikos mergaites,gal kuri lanketes sarma style gruodzio gatvej salone pas Kestuti? mane uzrase pas ji  bet nezinau kaip jis ten daro sukuosens. gal turit kokiu atsliepimu? aciu

As taip pat pas ji mirksiukas.gif Jau dariausi bandomaja ir kirpima, bei sruogeliu dazyma ir turiu pasakyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Esu tikrai patenkinta ir darysiuosi pas ji vestuvine, taipir mamyte vestuvinei uzrasiau mirksiukas.gif
Atsakyti