Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai 2 dalis

gal kas zino apie baltora g.gif ax.gif http://www.baltora.lt/
Atsakyti
oi mergytes istiko mane beda atsisake mane kirpeja susukuoti,reikia jusu pagalbos geros kirpejos ir visazistes vestuvem.gal apie andre salona kas turite kokiu ziniu?
Papildyta:
QUOTE(Hun @ 2007 05 25, 12:01)
As taip pat pas ji mirksiukas.gif Jau dariausi bandomaja ir kirpima, bei sruogeliu dazyma ir turiu pasakyti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Esu tikrai patenkinta ir darysiuosi pas ji vestuvine, taipir mamyte vestuvinei uzrasiau mirksiukas.gif

paneles,o kas sitam salone gerai ir graziai makiaza daro?
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 25, 19:11)
oi mergytes istiko mane beda atsisake mane kirpeja susukuoti,reikia jusu pagalbos geros kirpejos ir visazistes vestuvem.gal apie andre salona kas turite kokiu ziniu?
Papildyta:

kiek teko girdėti ir skaityti, tai gerus atsiliepimus apie saloną „Andre“, mano piršlienė ten eina kirptis, dažytis, tai labai patenkinta būna visada, bet per mūsų vestuves, jos negalėjo priimti, tad pasirinko kitur, bet kiek žinau tai ten gražiai šukuosenas daro ir makiažus, tik gal brangiai g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 05 25, 19:32)
kiek teko girdėti ir skaityti, tai gerus atsiliepimus apie saloną „Andre“, mano piršlienė ten eina kirptis, dažytis, tai labai patenkinta būna visada, bet per mūsų vestuves, jos negalėjo priimti, tad pasirinko kitur, bet kiek žinau tai ten gražiai šukuosenas daro ir makiažus, tik gal brangiai  g.gif  4u.gif

o kiek tas brangiai?as aplamai neissivaizduoju kiek gali kainuoti makiazas ir sukuosena lt,senokai lt salonuose nesilankiau.jau maniau,kad viskas ramu del sukuosenos ir makiazo,o dabar vel.jau trecia karta ieskausi kas priimtu cray.gif help.gif
Atsakyti
Sveiko merginos, noriu paklasti gal kas žino kokių atsiliepimų apie grožio saloną "Jordūnė" Mažeikiuose?
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 25, 19:38)
o kiek tas brangiai?as aplamai neissivaizduoju kiek gali kainuoti makiazas ir sukuosena lt,senokai lt salonuose nesilankiau.jau maniau,kad viskas ramu del sukuosenos ir makiazo,o dabar vel.jau trecia karta ieskausi kas priimtu cray.gif  help.gif

na, pavyzdžiui už kirpima ji sumoka paie 100LT, tai šukuosena manau kainuotų virš 100LT, tiksliai negaliu pasakyti, pabandyk jiem paskambinti, arba pažiūrėk čia http://andresalon.lt/lt/index.html mirksiukas.gif jei nori, gali pasidomėti Šilainiuose esančia kirpykla Natali, mano kirpėja labai gražiai daro šukuosenas, mačiau nuotraukas, gaila, kad aš jos nepažinojau prieš savo vestuves verysad.gif gali pabandyti ir ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 25, 17:11)
Papildyta:

Na man makiazas ten nepatiko schmoll.gif
Man makiaza darys viena forumiete - Rykute thumbup.gif thumbup.gif
Jei noresi daugiau kokios info rasyk i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2007 05 26, 00:48)
Man makiaza darys viena forumiete  - Rykute  thumbup.gif  thumbup.gif
Jei noresi daugiau kokios info rasyk i az mirksiukas.gif

as ir prasiau nuotrauku pas rykute,bet men ju kazkaip neatidare.paskaitinejau foruma,kad daraisi sarma style sukuosena as ir apie ji galvoju,gal zinai kas graziai ten daro makiaza?bandysiu uzsisakyt pas jusu isgirta ketuti.
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 26, 10:15)
as ir prasiau nuotrauku pas rykute,bet men ju kazkaip neatidare.paskaitinejau foruma,kad daraisi sarma style sukuosena as ir apie ji galvoju,gal zinai kas graziai ten daro makiaza?bandysiu uzsisakyt pas jusu isgirta ketuti.

Parasiau viska i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 05 25, 20:11)
oi mergytes istiko mane beda atsisake mane kirpeja susukuoti,

Kiek isbandzius ir is kitu atsiliepimu zinau,kad gera kosmetologe-makiaziste ten dirba Jurgita Jurasiene(kaip tik po ranka turiu jos vizitine).Mum su sese dare makiazus,tai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gailiuosi,kad nenusifotkinom,buciau parodzius,tada skubejom i gimtadieni,ne tas galvoj buvo doh.gif

QUOTE(dauraa @ 2007 05 26, 13:15)

aha,Kestutis ir man patiko,dirba greitai,nesikrapsto,o svarbiausia profesionaliai thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Hun @ 2007 05 26, 01:48)

Tai gal ne Jurgita dare,maciau dirba dar viena vyresne sviesi,gal ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2007 05 26, 23:09)
Kiek isbandzius ir is kitu atsiliepimu zinau,kad gera kosmetologe-makiaziste ten dirba Jurgita Jurasiene(kaip tik po ranka turiu jos vizitine).Mum su sese dare makiazus,tai labai patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Gailiuosi,kad nenusifotkinom,buciau parodzius,tada skubejom i gimtadieni,ne tas galvoj buvo doh.gif
aha,Kestutis ir man patiko,dirba greitai,nesikrapsto,o svarbiausia profesionaliai thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

tai nuraminai tu manai tada as ir bandysiu pas ja prasytis,nes vakar jau uzsirasiau i ta salona,kestutis darys sukuosena,o makiaza nezianu kas bet tai tada prasysiuos pas jurga.gal tu turi jos mobilu?
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2007 05 26, 21:09)
Kiek isbandzius ir is kitu atsiliepimu zinau,kad gera kosmetologe-makiaziste ten dirba Jurgita Jurasiene(kaip tik po ranka turiu jos vizitine).Mum su sese dare makiazus,tai labai patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Gailiuosi,kad nenusifotkinom,buciau parodzius,tada skubejom i gimtadieni,ne tas galvoj buvo doh.gif
aha,Kestutis ir man patiko,dirba greitai,nesikrapsto,o svarbiausia profesionaliai :super  thumbup.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif del Kestucio thumbup.gif thumbup.gif

O daze mane jauna mergina ir tikrai ne sviesi schmoll.gif nezinau vardo
Ji pati labai maloni mergina bet makiazas buvo daugiau kasdieninis, one vestuvinis ir spalvos man nepasakyciau jog tiko ax.gif Zinoma kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif mirksiukas.gif MB ir man nepatiko schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti