Įkraunama...
Įkraunama...

Želdiniai ir dizainas

labas as dabar esu antrame kurse.nezinau kaip tau bet man labai patinka thumbup.gif ,ateityje gal net planuoju dirbti sioje sferoje.
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 08 23, 09:43)
Kvtk  biggrin.gif  Želdiniai ir dizainas  biggrin.gif
Reikia visko kas susiję su želdiniais, augalais, sodais, projektavimais jų ir t.t.  4u.gif

Sveika, na ir kaip mokslai? Kaip pati kolegija? Aš irgi planuoju šiemet stoti ax.gif
Atsakyti
Sveikutės.Aš beveik prieš metus baigiau želdinius ir jų dizainą Mastaičiuose ir norėčiau prisijungti prie jūsų diskusijų
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 06 15, 17:48)
Sveikutės.Aš beveik prieš metus baigiau želdinius ir jų dizainą Mastaičiuose ir norėčiau prisijungti prie jūsų diskusijų

Labas, ir kaip sekasi su darbo iekojimu, ar pavyko įsidarbinti pagal specialybę, labai įdomi specialybėbis.gif, bet daug abejonių g.gif, ar sunku mokytis neakivaizdiniu
Atsakyti
QUOTE(Edijana @ 2008 06 28, 23:51)
Labas, ir kaip sekasi su darbo iekojimu, ar pavyko įsidarbinti pagal specialybę, labai įdomi specialybėbis.gif, bet daug abejonių  g.gif, ar sunku mokytis neakivaizdiniu

labukas 4u.gif žinok neakivaizdiniame kiek girdėjau ir teko bendraut su jais tai lengviau nei dieniniokams. O darbo paieškos tai ne kas schmoll.gif , jei ir priima tik sezoniniam arba už minimumą doh.gif Šeip tik vienetai iš mano grupės dirba pagak specialybę, dauguma išsilakstė į užsienį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 06 29, 21:16)
labukas  4u.gif žinok neakivaizdiniame kiek girdėjau ir teko bendraut su jais tai lengviau nei dieniniokams. O darbo paieškos tai ne kas schmoll.gif , jei ir priima tik sezoniniam arba už minimumą  doh.gif Šeip tik vienetai iš mano grupės dirba pagak specialybę, dauguma išsilakstė į užsienį ax.gif

Gaila mastau.gif, nes labai domina šita specialybė, bet būtų gaila tiek pinigų išmesti per 4 metus vien tik dėl savęs doh.gif
Atsakyti
jei turi pinigeliu, tai gali savo versla įkurti
Atsakyti
Mokaus želdinamųjų teritorijų inžineriją, tai kol kas, galiu pasakyt, nieko gero schmoll.gif
Imu gailėtis... verysad.gif
Jaučiu prašysiuos, kad leistų imti gretutines studijas..tą dizainą ax.gif , jei taip galima g.gif
O šiaip siuntinėjau CV firmoms, kur ieško darbuotojų, tai visi tyli... Reikia jiems vyrioku, kad dirbtų fizinį darbą.. rolleyes.gif
Atsakyti
arba darbininkų kurie dirbtų už minimumą ar mažiau
Atsakyti
Sveikos žadu studijuot želdynu dizaina girioniu kolegijoi,bet dabar suabejojau kur geriau mokintis aišku kur lengviau ar girioniu kolegijoi ar kk net dabar pasimečiau gal kas esat studijave girioniu kolegijoi?ga galit papasakot apie tai drinks_cheers.gif smile.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveiki. NOreciau prisijungti prie jusu diskusijos, nes istojau ir siais metais pradesiu mokytis KAUKO specialybe "Želdiniai ir jų dizainas". Noreciau paklausti ar sunku mokintis neakivaizdiniame skyriuje? IStojau 4 numeriu tai tikiuosi kad papuoliau i VF vieta, kiek zinau 30 vietu visiskai arba dalinai finansuojamos nek.sk. Idomu kaip reikes i sesijas nusigauti i MAstaicius, ar neakivaizdininkams duoda pagyventi sesijos metu bendrabutyje? 4u.gif
Atsakyti
Gaila kad neatsiranda bendrastudijuojančių šį mokslą verysad.gif
Atsakyti