netepiau jokiais tepaliukais, puse rando užgijo kuo puikiausiai-liko tik balta juostelė, o kita pusė-randas raudonas, iškilus
pas mane įdomiai su tuo randu
netepiau jokiais tepaliukais, puse rando užgijo kuo puikiausiai-liko tik balta juostelė, o kita pusė-randas raudonas, iškilus
Operavo pries 5 men., bet jau mazdaug 70 proc. rando pabalo, visas randas minkstas, nutirpe tik vos vos virs rando. Ir siaip kiek gydytoju mate mano randeli, sake, kad labai gerai viskas atlikta, super graziai sutvarkyta. Esu ziauriai patenkinta tuo
Beje, netepiau niekuom, nors kartais pagalvoju, gal patept...kadangi ner didelio poreikio, tai vis neprisiruosiu nusipirkt kokiu nors tepalu, profilaktiskai patepliot...
Beje, netepiau niekuom, nors kartais pagalvoju, gal patept...kadangi ner didelio poreikio, tai vis neprisiruosiu nusipirkt kokiu nors tepalu, profilaktiskai patepliot...
QUOTE(Puuga @ 2005 01 28, 13:46)
Pilvo apacioje lieka sprindzio dydzio sypsenele:) Apie dydi nezinau.
Idomu,o tas randas lenda is kelnaiciu?Ar jis labai jau zemai...
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 07, 14:56)
ne, neislenda. Jis isties zemai
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2005 03 07, 13:56)
Randas buna iskart virs gaktos, bikini galesi laisvai uzsidet
QUOTE(gutukas @ 2005 02 24, 16:29)
pas mane įdomiai su tuo randu

pas mane panašiai, bet baltos juostelės iš šonų, o raudonas iškilimas - per vidurį
As savo randuko niekaip neminkstinau
Pats su laiku suminkstejo
Na mane gydytojai iskart apsviete, kad nors randas suminksteja ar tampa labai lygus, didziajai daugumai sioks toks uzkirtimas tarp "anos" vietos ir pilvuko siek tiek lieka. Nes pazeidziama, kaip jau buvo mineta, ne tik oda, bet ir po ja esantys raumenukai. Na zinoma jei esi lieknute, to ne nepastebesi
Mano patirtis kiek kitokia - turiu tokia "dovana" - polinki i koloidinius randus...pradzioje atrodo viskas sugyja kaip ir visom, o po to visas tas reikalas siek tiek issipucia ir parausta...dar veliau tampa odos spalvos bet lieka iskilimas..zodziu randukas matyti aiskiai...ir taip visam kunui, isskyrus veida, nes jo oda kitokia (na man taip paaiskino) taciau taip buna gana retai...kai dare 2 cezari ispjove senaji randa...dabartinis kiek mazesnis ir lygesnis. Na taip pat patare naudoti contractubexa po operacijos
, bet siuo atveju norint toki randuka suminkstint reiktu jau ir lazerio isikisimo. Na is po bikinio - kaip ir visom...nesimato
Ir aš neminkštinau. Juršėnas labai gerai padarė, nors vaikas buvo didelis, o kuo didesnis vaikas, tuo diesnis ir randas būna. Iš kelnaičių randas "nelenda". O jei ir aukštai būtų, tai rando vietoje pas mane plaukučiai atauga. Tiesiog reiktų kitokia bikini šukuoseną daryti. Kai Juršėno klausiau ar reikia kokių teplaiukų tipo Contratubex, pasakė, kad tikrai nereikia.
Bet čia gal nuo rando kokybės priklauso?
QUOTE(SuperMama @ 2005 03 21, 13:16)
Ir aš neminkštinau. Juršėnas labai gerai padarė, nors vaikas buvo didelis, o kuo didesnis vaikas, tuo diesnis ir randas būna. Iš kelnaičių randas "nelenda". O jei ir aukštai būtų, tai rando vietoje pas mane plaukučiai atauga. Tiesiog reiktų kitokia bikini šukuoseną daryti. Kai Juršėno klausiau ar reikia kokių teplaiukų tipo Contratubex, pasakė, kad tikrai nereikia.
Bet čia gal nuo rando kokybės priklauso? 
Aš irgi neminkštinu
QUOTE(mlimbute @ 2005 02 05, 11:44)
Pasidalinsiu savo patirtimi.
Man cezari dare pernai sausio men. Po keliu savaiciu po operacijos pradejau tepti Contractubex geli nuo randu. Ji galima naudoti maitinanciai mamai. Naudojau apie 2-3 men. (po to atsibodo teptis
. Efektas buvo toks: randas, kuris buvo netolygiai tai storesnis, tai plonesnis, kazkiek issilygino. Stai jau praejo virs 1 metu ir randas jau svieseja, raudona rando linija pamazu nyksta. Beje, man pilvo oda virs siules niekada nebuvo kieta.
Pjuvis pilvo raumenis perpjauna, kuri laika raumenis virs suiles ir po - lyg atskiros respublikos, todel pilvo presas biski kitaip nei normaliai gimdziusioms atsistatineja...
Man cezari dare pernai sausio men. Po keliu savaiciu po operacijos pradejau tepti Contractubex geli nuo randu. Ji galima naudoti maitinanciai mamai. Naudojau apie 2-3 men. (po to atsibodo teptis
Pjuvis pilvo raumenis perpjauna, kuri laika raumenis virs suiles ir po - lyg atskiros respublikos, todel pilvo presas biski kitaip nei normaliai gimdziusioms atsistatineja...
pilvo raumenu neperpjauna. pjaudavo anksciau, bet dabar nepjauna (man aiskino daktaras) todel pilvas atsistatineja kajp ir kitoms, kurios pacios gimde, tik kad sportuoti veliau galima pradeti, nej gimdant naturaliai. o pjuvis buna labai labai zemai, kad net po maudymke nesimatys.